Skip to content

Karnevaalipuvut

Karnevaali on täällä! Joten valitaanpa puku. Mitä valitset tänä vuonna? Supersankarit, Star Wars, merirosvot, poliisi? Ainoa rajoitus on mielikuvituksesi!

Tunnemme sinut hyvin, joten tiedämme, että tyydyt vain parhaaseen. Tarvitset alkuperäiset puvun, jotain silmiinpistävää ja yllättävää, mutta silti hauskaa. Puku, joka saa ihmiset katsomaan ja ajattelemaan: ”Mikä hieno idea, olisinpa myös keksinyt sen!”

Haluatko kurkata viihdyttävimpiä pukujamme tänä Karnevaalikautena? Katso karnevaalipukujen luettelomme.

Parhaat Karnevaalipukumme

Star Wars

Elokuvan historian tunnetuin galaktinen saaga. Ensimmäisistä elokuvista, joissa esiintyy Luke Skywalker, Han Solo ja Prinsessa Leia, viime vuosina ilmestyneisiin elokuviin Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi ja Padmé Amidala pääosissa viimeisimmissä julkaisuissa, joissa esitellään hahmoja kuten Rey ja Kylo Ren. Tarinoita, jotka sisältävät hyvän (Valon puoli ja Voima) ja pahan (Pimeä puoli hallitsee vihaa ja raivoa). Sankarien, roistojen ja prinsessojen kanssa (jotka eivät ole yhtä herkkiä kuin saduissa) ja jopa älykkäiden droidien kanssa, jotka pelastavat päähenkilöiden nahan useammassa kuin yhdessä tilanteessa. Jep, meillä on kaikki Star Wars -puvut! Pukeudu suosikkihahmoksesi tänä karnevaalina.

Frozen

Arendellen prinsessoista on tullut pienten suosikkeja Frozenin julkaisun jälkeen vuonna 2013. Ja vuonna 2019, Frozen 2: n julkaisun jälkeen, meillä oli vihdoin mahdollisuus nähdä siskojen ja heidän ystäviensä uusi ilme. , Christoph ja Olaf. Pikkuisillasi on hauskaa karnevaalina näiden Anna ja Elsa -mekkojen kanssa. Lasten suosituimpia pukuja.

Supersankarit ja roistot

Kaikki, isot ja pienet, rakastavat supersankareita. Taistelijat sekä oikeudenmukaisuuden ja hyvyyden puolustajat, heillä on ollut traumaattinen lapsuus ja heitä syrjittiin koulussa … mutta tämä vain lisäsi heidän janoansa oikeudenmukaisuuteen ja tarvetta kostaa viattomien puolesta! Marvelista DC Comics -sarjaan riippumatta siitä, millainen heidän sallimuksensa tai miksi he päättivät omistaa elämäänsä hyvien tekojen tekemiseen, meillä on loputtomia supersankarin pukuja (kuten myös roistojen). Kuka on suosikkisi?

Ammatit

Miksipä et juhlistaisi karnevaalia tulemalla joksikin mitä olet aina halunnut olla? Poliisi jahtaa kaupungin pahimpia roistoja? Merimiehet, kokit, sotilaat, astronautit, hengenpelastajat, lääkärit ja sairaanhoitajat, lentäjät ja lentoemännät … mikä tahansa näistä ammattipuvuista olisi hieno pukeutumisvaihtoehto, olitpa sitten ryhmässä vai parina tänä karnevaalina.

Klassikkopiirretyt

Elä lapsuutesi uudelleen yhdessä sarjakuvapukujemme kanssa. Mitkä olivat suosikkisi, kun olit lapsi? Kiviset ja Soraset, Scooby-Doo, He-Man, Sailor Moon, Smurffit, Maija Mehiläinen…

Ryhmä Hau ja Ladybug

Ryhmä Hau -asut ja Miraculous Ladybug -asut ovat pienten suosikkeja. Ne ovat trendikkäitä supersankareita, joista jokainen pieni poika tai tyttö haaveilee.

Disneyn Prinsessat

Kuka tyttö ei olisi ainakin kerran elämässään halunnut pukeutua prinsessaksi ja olla sadun tähti? Kauniita prinsessoista melodisilla äänillä ja enkelimäisellä hellyydellä soturiprinsessoihin, kuten Vaiana ja Merida. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on valita suosikki prinsessa ja voit tulla häneksi Disneyn Prinsessa -puvulla.

Super Mario Bros

Tämä on epäilemättä suosikkivideomme, ja olemme varmoja, että se on myös sinun. Uskomme, että sinulla on loistavia muistoja viettäen tunteja pelikonsolin edessä ohjaamalla tätä ystävällistä putkimiestä Mushroom Kingdomissa. Pukeudu parina Mario- ja Luigi-pukuihin. Tai pukeutua ryhmänä mukaan lukien Prinsessa Peach ja Yoshi.

Merirosvot

Merirosvopuku on melko yleinen missä tahansa karnevaalissa, mutta mikä sen erottaa, millainen merirosvo haluat olla. Haluatko mieluummin olla Koukku vai Mustaparta? Vai oletko enemmän Jack Sparrow? Ota käyttöön syvä äänesi, laula oodi rommille, pue parta ja silmälappu ja sinusta tulee Seitsemän Meren vitsaus.

Eläimet

Lopuksi, eläinpuvut ovat aina turvallinen veto. Valittavissa on valtava valikoima eläinpukuja. Ne voivat olla mukavia ja lämpimiä, täydellisiä helmikuun kylmyydelle, kuten nämä Kigurumin ja Onesien koko kehon viihtyisät haalarit.

Pluskoon Puvut

Meillä on täällä Funideliassa jokaiselle jotakin! Katso tämä kokoelma parhaimmista pluskoon puvuista, joita voit esitellä tänä karnevaalina tai missä tahansa pukujuhlissa.
Aloitetaan muutamilla plus-kokoisilla pukuilla, joihin voit pukeutua tullaksesi suosikki supersankariksi. Batman, Superman, Wonder Woman … kuka valitset?

Jos olet elokuvan rakastaja ja sinulla on pakkomielle monista sarjoista, tulet rakastamaan näitä plus-kokoisia karnevaali-pukuja. Kunnioita prinsessa Leiaa tai tule seksikkääksi Liisaksi Ihmemaasta.

Klassiset puvut eivät ikinä vanhene. Ja nämä Keskiaikaiset puvut näkyvät aina kaduilla karnevaalin aikaan ja juhlissa. Miksi? Koska ne ovat mahtavia! Katso näitä plus-kokoisia pukuja ja löydä kaikki sopivimmat. Mikä tahansa juhla on täydellinen ritarin, majatalonmiehen ja narrin kanssa, vaikka voit tietysti lisätä liudan lisää ystäviä.

Näillä XXL Disneyn Prinsessa -puvuilla olet kaunein kaikista, kuten Lumikki, tai ehkä kadotat lasikenkäsi, kuten Tuhkimo.

Toinen klassinen puku, jota rakastamme, on merirosvot. Seitsemän meren pelottavat merirosvot ja kaapparilaivan kapteenit on kutsuttu tämän vuoden karnevaaliin. Yo ho, yo ho, merirosvon elämä minulle!

Edullinen -asut aikuisille

Vuoden alun, kuuluisan kovan tammikuun, jälkeen olemme usein ostamatta asioita, jotka eivät ole välttämättömiä. Mutta jos olet joku, joka rakastaa pukeutumista, etkä halua ohittaa tätä karnevaalia, niin meillä on paljon ideoita budjettikarnevaalipukuihin. Kotitekoiset puvut ja edulliset lisävarusteet tekevät sinusta Karnevaalikuninkaan!

Pelinrakentaja ja Cheerleader

Oletko koskaan katsonut amerikkalaista elokuvaa ja kuvitellut olevasi jalkapallojoukkueen pelinrakentaja, kaveri, johon jokainen tyttö koulussa on rakastunut? Tai ehkä olet kuvitellut olevasi cheerleader, rikkoen sydämiä minne ikinä menetkin? Tuo esiin Yankee-henkesi!

Poliisit ja rikolliset

Jahtaa rikollisia ja nappaa heidät Poliisipuvussasi!

Arabialaiset Puvut

Ole muiden yläpuolella tänä karnevaalina pukeutuneena Sheikiksi. Tiedämme, että raha ei osta onnea ja muuta, mutta se varmasti auttaa! Joten, anna itsesi uneksia hetken ja tuntea itsesi voimakkaaksi tässä Sheik-pukussa.

Cowboy ja Cowgirl Puvut

Koska intialaiset tarvitsevat cowboyja taisteluihin. Nämä asut tekevät myös loistavan budjettipari- tai ryhmäasun.

Grease Puvut: The Pink Ladies and the T-Birds

Kuka tyttö ei olisi halunnut tulla siro Sandy viimeisessä Grease-kohtauksessa? Todella harva! Loista juhlista T-Birdsien tavoin, kuten Sandy teki John Travoltalle.

Pappi ja Munkki Puvut

Murra muurit ja tuo esiin puritaaninen puolesi seuraavissa juhlissa. Se tulee olemaan, ”Voi luoja!”

Budjettilisävarusteet Asuusi

Joskus voit erottaa hahmon käyttämällä vain pieniä yksityiskohtia, asioita, jotka vaikuttavat melkein merkityksettömiltä, mutta osoittautuvat välttämättömiksi asullesi. Joten, jos haluat luoda halvan puvun, voit valita pukeutua muutamaan näistä pukuvarusteista. Tuskin tarvitset mitään muuta, ja kaikki tietävät tarkalleen, kuka olet.

Mikä olisi Batman ilman naamaria ja viittaa?

Mitä Indiana Jones olisikaan ilman piiskaansa?

Muuntaudu seksikkääksi kissaksi

Satu…

Merimies, joka seilaa seitsemää merta…

Missä on Wally? Puku

Kuka ei olisi viettänyt tunteja lapsena yrittäessään löytää Wallya? Tunteja etsimässä häntä, usein ilman tuloksia. Onneksi tämä Wally-puku on erittäin helppo. Tarvitset vain siniset housut ja punavalkoisen raidallisen t-paidan. Jos et löydä tällaista t-paitaa, voit käyttää vain valkoista ja piirtää siihen punaisia viivoja tai kiinnittää siihen hieman punaista teippiä, jos haluat käyttää t-paitaa uudelleen.

Havaijipuku

Voit helposti tehdä tästä puku seksikkään, hauskan ja coolin. Vain kolmella lisävarusteella sinulla on puku, joka on varmasti iso hitti seuraavissa juhlissa. Havaijissa on sitä jotain, jota kaikki rakastavat.

Miimikkopuku

Muutu hiljaiseksi klovniksi ja yllätä kaikki kyvylläsi paeta lasilaatikosta – se on helppoa!

Tarvitset vain mustat housut, sopivat kengät ja raidallisen t-paidan. Se voi olla mitä tahansa väriä, vaikka suosituin on musta tai punainen. Täytä vaatteesi valkoisilla käsineillä tai mustalla baretilla ja olkaimilla. Ja muista maalata kasvosi valkoiseksi korostamalla kulmakarvojasi.

Budjettikarnevaalinaamiot

Naamiot ovat välttämättömiä, mitä tulee karnevaalipuvun viimeistelyyn. Itse asiassa joskus tarvitset vain naamion pukeutuaksesi karnevaaliin. Katso näitä uskomattomia ainutlaatuisia naamioita!

Venetsialaisista karnevaalimaskeista

Eläinnaamioihin

Naamioihin tunnetuista elokuvista ja tv-sarjoista

Have Fun!