Skip to content

Funidelia – Marvel-kauppasi lahjoille ja tavaroille

Tervetuloa upeaan supersankareiden maailmaan! Tervetuloa tähän uskomattoman upeaan Marvel-kauppaan!

Tänään paljastamme, mitä jokainen Marvel-fani on odottanut. Täältä löydät parhaat lahjat ja Marvel-tavarat, jotka antaa nörteimmille ystävillesi tai rakentaaksesi oman vaikuttavan kokoelman.

Hienoja Marvel-lahjaideoita suurimmille faneille

Marvel-kaupastamme löydät satoja tavaroita, joissa on kriitikkojen suosittuja elokuva- ja sarjakuvahahmoja, maailman tunnetuimmasta nörttifirmasta. Ja tietysti parhaat tuotteet, jotka osoittavat Marvel-logon.

Voit tuoda kotiin kaikenlaisia asioita, t-paidoista, puseroista ja hatuista, mukeihin, avaimenperiin ja kaikenlaisiin reppuihin. Ja tietenkin, meillä on myös kaikki parhaat Marvel Funko Popit! Sekä vaikuttavia hahmoja ja jäljennöksiä suosikkihahmoistasi.

Löydä Funideliasta kaikki mahdollinen makuun, ikään ja sukupuoleen. Meillä on tuotteita kaiken ikäisille miehille, naisille ja lapsille. Kukaan ei karkoteta, kuten Thor, Marvel-planeettamme.

Deadpool – Hauska supersankari

Yksi viihdyttävimmistä supersankareista on tietysti Deadpool. Lähinnä siksi, että hän ei ole tavallisin supersankarisi, itse asiassa hän ei edes pidä itseään sellaisena.

Jos rakastat tätä hahmoa, hanki käsiisi kaikenlaisia Deadpool-lahjoja Marvelin tunnetuimmalta ”anti-sankarilta” ja osoita kunnioitusta hänelle herkullisilla chimichangoilla! Alkaen vaikuttavista Deadpool-värisistä puseroista aina ainutlaatuisiin, eri väreissä ja muodoissa oleviin hattuihin, joissa on hahmo itse, hänen logonsa jne.

Meillä on myös paljon t-paitoja hänen vitseillään, tunnettuja kohtauksia Deadpoolista, samoin kuin valtava kokoelma Funko Popia! Joka sisältää joitain erityisiä nukkeja, kuten Deadpool taistelee Cablea vastaan.

Capitain America, ensimmäinen Avenger

Täällä Funideliassa olemme saaneet myös parhaat Captain America Marvel -tuotteet. Hän on yksi suosikki supersankareistamme ja pidetään ensimmäisenä Avengerina. Jos rakastat myös Captain America, et sitä paremmin voisi tehdä kuin tällä tavaralla, joka sopii kaikille parhaan yhdysvaltalaisen sankarin faneille, joita ei koskaan ollut.

Valitse Captain America -lahjat alkuperäisestä sarjakuvasta, supersotilas, joka taisteli natseja vastaan toisessa maailmansodassa, kuten tämä hämmästyttävä avaimenperä. Tai etsi tuotteita, joissa on uudempi versio Steve Rogersista, kuten hän esiintyy Civil Warissa tai Avengers Endgamessa, kuten vaikuttavat Funko Popit!

Taistele amerikkalaisen unelman puolesta, kuten vain kapteeni Amerikka pystyy, puseroilla ja miekalla, repulla ja lukuisilla muilla.

Spiderman

Luo verkkosi ja liitele kaupungin halki näiden ainutlaatuisten Spiderman -tuotteiden avulla, jotka ovat fanien suosikki naamioitu sankari. Marvel-myymälässämme voit viedä kotiin parhaat Spiderman -tuotteet tai ostaa ainutlaatuisia lahjoja nörteimmille ystävillesi.

Aktivoi hämiksen aistisi ja valitse tuotteita, joista pidät eniten, vaikka se voikin olla hankalaa, koska rakastat niitä kaikkia! Hanki yksi näistä uskomattomista Spiderman- tai Venom-hatuista, The Amazing Spiderman -mukista tai Funko-versioista Spiderman tai jostakin roistosta, kuten Mysteriosta.

Meillä on myös pienille kouluvälineitä, kuten reput, penaalit ja jopa eväslaukut, joissa on Spiderman kasvot, joten hän on aina suojaamassa.

The Avengers -tavarat

Hulk, Iron Man, Thor ja muut Avengerit ovat valmiita pelastamaan maailman milloin tahansa, ja vain sinä voit koota heidät yhteen. Jos olet Avengers -tavaroiden fani, valmistaudu hämmästymään. Meillä on tuotteita jokaiselle elokuvalle, jonka pääosassa on tämä vaikuttava supersankarien ryhmä: Infinity War, Avengers Endgame …

Kaupastamme löydät koulutustarvikkeita ja lasten kouluttajia, jotka sisältävät kaikki Avengers, aikuisten pyjamat ja jopa Avengers huivit. Tietenkin, meillä on myös runsaasti ainutlaatuisia ja yllättäviä t-paitoja, jotka eivät jätä pettyneiksi.

Et halua missata valtavaa mallistoa Avengers Funkoja. Rakenna kokoelmasi kaikkien Avengers-supersankareiden, samoin kuin Thanoksen ja hänen pahojen kätyreiden kanssa. Meillä on myös ainutlaatuinen Funko Pop !, mukaan lukien Marvel Studiosin kultaiset Funkot.

Vaikuttavat Marvel jäljennökset keräilijöille

Viimeiseksi, myymälämme Marvel-osiosta löydät uskomattomia jäljennöksiä, jotka sopivat parhaiten tämän franchising-elokuvien ja -sarjakuvien kovimmille faneille.

Hämmästyttäviä hahmoja ja vaikuttavia esineitä, kuten Thanos Ikuisuushansikas, kuuden jalokiven kanssa. Kerää voimasi ja vapauta se vain napsauttamalla sormiasi!

Voit myös saada vaikuttavan Iron Man Gauntlet -kappaleen kastanjanruskean ja kullanvärisen rakkaan sankarimme Tony Starkin klassisesta puvusta.

Have fun!