Skip to content

Lasten puvut pojille ja tytöille

Pienten pukeutumiseen liittyen on paljon vaihtoehtoja. Joten tänään luokittelemme parhaimmat lasten puvut varmistaaksemme, että et turhaan kuormita aivojasi heidän pukeutumisensa vuoksi.

Batman

Jos pikkuinen suosii naamioituja supersankareita, jotka kulkevat kaupungilla yöllä, niin se on Batman. Nämä Batman-puvut muuttavat heidät kotitalouden kuninkaaksi.

Star Wars

Jos poikasi on Star Wars -fani, olemme varmoja, että hän rakastaa näitä poikien Star Wars -pukuja. Meillä on Kylo Ren, Stormtroopers, Darth Vader, Luke Skywalker …

Spiderman

Jos pikkuinen on ketterä ja aina liikkeellä, yksi hänen suosikkisupersankareistaan on ehdottomasti Spierman. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä auttaakseen häntä löytämään “hämiksen vaistot” on valita suosikki Spiderman-asu.

Captain America

Kapteeni Amerikka on ensimmäinen Avenger, syntynyt sankari, joka puolustaa heikkoja ja taistelee oikeudenmukaisuuden puolesta. Jos pienelläsi on rehellinen ja oikeudenmukainen henki, ”Kapu” on varmasti hänen suosikki supersankarinsa ja hän rakastaa näitä Captain American pukuja.

Ja tässä opetusohjelmassa voit oppia tekemään itsestäsi aivan kuten Kapteeni Amerikka esiintyy alkuperäisissä sarjakuvissa.

Frozen

Prinsessojen maailmassa Elsa ja Anna ovat ehdottomasti kaksi suosikkia. Kaksi sisarta, jotka lähtevät fantastisiin seikkailuihin ystäviensä Olafin ja Christophin kanssa puolustaakseen Arendellen kaupunkiaan. Elsa- ja Anna-mekot ovat pienten tyttöjen suosituimpia pukuja.

PJ Masks

Jos nämä suositut animoidut supersankarit eivät ole vielä osa elämääsi, älä epäröi enää! Catboy, Owlette ja Gekko (opi tuntemaan heidän nimensä) ilahduttavat tyttöjä ja poikia. PJ-Masks -puvuillaan pikkuisesi voi ryhtyä seikkailuihin suosikkisankareidensa lailla pyjamassaan.

Ryhmä Hau

Ryhmä Hausta on tullut suosituin animoitu lasten sarja. Siksi Sampaki, Vainuksi tai Kajaksi ryhtyminen näissä Ryhmä Hau -puvuissa on aina hauska vaihtoehto.

Miraculous Ladybug

Seikkailujen rakastajille nämä Ladybug ja Cat Noir -puvut ovat täydellinen valinta karnevaaliin tai mihin tahansa naamiaisjuhliin. Koska Marinette ja Adrien lahjoittavat varusteet ja naamarinsa, se tarkoittaa, että he ovat menossa kohti jännittäviä seikkailuja.

Disneyn Prinsessat

Niille, jotka mieluummin elävät prinsessojen maailmassa, nämä Disneyn Prinessa-asut ovat täydellisiä. Belle, Tuhkimo, Vaiana, Lumikki tai Tähkäpää ovat vain joitain lasten suosikeista.

Piirtopuvut

Animaatiosarjat ja elokuvat voivat myös olla suuri inspiraation lähde. Dragon Ball, Minni Hiiri, Buzz Lightyear ja Woody ovat vain muutamia esimerkkejä poikien puvuista, jotka sopivat täydellisesti karnevaalille. Mutta on myös monia muita suosittuja sarjakuvahahmoja, jotka ovat loistavia pukuvalintoja.

Masha ja Karhu

Masha ja Karhu -puvullaan pikkuisestasi voi tulla näiden seikkailutarinoiden tähti, jotka kertovat tarinaa kuinka karhu ryhtyy hoitamaan venäläistä tyttöä Marshaa.

Scooby Doo -Puvut

Scooby Dooby Dooo !! Jos lapsesi paras ystävä on koira … No, olemme varmoja siitä, että he rakastavat ajatusta pukeutumisesta kuten Scooby Doo! Mutta kyse ei ole vain Scoobysta, he voivat pukeutua keneksi tahansa hänen Mystery Machine -etsiväkavereistaan: Velma, Daphne, Fred ja tietysti Shaggy (Scoobyn paras ystävä).

Smuffi-Puvut

On aika ”smurffata”! Pikkuisesi on pakko tehdä räiskyvä esiintyminen seuraavassa karnevaalissa tai pukujuhlissa hänen saapuessaan Smurffi-puvussaan.

Kiviset ja Soraset -Puvut

Yabadabadoooo! He rakastavat Kiviset ja Soraset -pukujamme. Meillä on jokainen hahmo: Retu, Wilma, Tahvo, Betty, Siru, Bamm-Bamm ja jopa Dino! TV:n paras luolamiesperhe!

Hedelmä

Hedelmäpuvut ovat joitakin kaikkein ainutlaatuisimpia (ja maukkaimpia!) Pukuvaihtoehtoja mihin tahansa tilanteeseen. Löydä lapsesi suosikkihedelmät ja pukeudu koko perheesi kanssa tekemään hedelmäsalaattia.

Eläimet

Jos pikkuisesi on luonnonystävä, he rakastavat näitä eläinpukuja. Mikä on heidän suosikkinsa? Löydä Kigurumit ja Onesiet lasten pukujen joukosta, niin lämpiminä ja mukavina he tuntevat olonsa pyjamassa!

Merirosvot

Kaikki laivassa! Näillä merirosvopuvuilla pikkuisesi voi purjehtia pelottomasti seitsemän meren halki. VIimsteile puku tärkeillä tarvikkeilla: koukulla ja merirosvojen hatulla, huivilla, vyöllä, miekalla tai tikarilla ja silmälapulla.

Harry Potter

Jos pikkuinen kuumeisesti odottaa saadakseen kirjeen Tylypahkasta, heiltä puuttuu vain Harry Potter -puku. He voivat valita haluamansa tuvan kaavun: Rohkelikko, Luihuinen, Puuskupuh tai Korpinkynsi. Muista sauva ja Harry Potter -huivi!

Wonder Woman

Jos pikkuisesi on peloton, lyömme vetoa, että hän mielellään pukisi itsensä Wonder Woman kenkiin. Miten? Wonder Woman -asulla. Hanki se tutulla tai onesiella.

Muista napata talteen näitä hienoja ideoita. Haluamme, että pikkuisellasi on hauskaa!

Have Fun!