Skip to content

Alkuperäiset ja hauskat puvut

Hauskat Puvut Halloweeniin, jouluun ja Karnevaaliin

Me kaikki tiedämme, mitä talvi tuo: kylmää, lunta, tuulta, lyhyemmät päivät … mutta se tuo myös hyviä asioita. Marraskuusta helmikuuhun on pysähtymätön juhlakausi! Halloween, joulu ja karnevaali, hauskoja hetkiä nuorille ja vanhoille.

Etsitkö ainutlaatuisia karnevaalipukuja? Tule lukemaan, meillä on kasoittain hauskoja pukuideoita!

Alkuperäiset Puvut Aikuisille: Taistele kylmää vastaan!

Meille vanhoille tuntuu myös kylmyys, varsinkin kun menee ulos naamioituneena tänä karnevaalina yllään ainutlaatuinen puku. Joten esittelemme teille kaikkien ainutlaatuisten ja tyylikkäiden aikuisten pukujemme joukosta (joita meillä on paljon!), Valikoima, joka soveltuu parhaiten kylmään ja sateiseen talvikauteen.

Hauskat Puvut Vauvoille

Tutustu mukavimpiin karnevaalipukuihimme, jotka sopivat mihin tahansa talvipukujuhliin. Maailman äidit, hyviä uutisia! Nyt sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että pienet ovat kylmissään puvuissaan festivaalien tai koulujen konserttien aikana.

Mitä pienempiä he ovat, sitä enemmän sinun on suojattava heitä kylmältä. Jos haluat huolehtia vauvastasi luopumatta hänen karnevaalipuvustaan, meillä on jotain mitä rakastat.

Pehmeät ja lämpimät eläinpuvut. Ne näyttävät erittäin söpöltä kaikissa näissä vauvojen puvuissa!

Mukavat Puvut Lapsille

Niille hieman kasvaneemmille lapsille on valittavissa ääretön määrä viihtyisiä lasten pukuja.

Alkuperäiset Lisävarusteet Puvustautumiseen

Meillä on maailman mitalla lisävarusteita sinulle!

Ainutlaatuiset Peruukit Hauskoihin Pukuihin

Uskallatko nauttia hiukan erilaisesta karnevaalista? Ole tarkkana, sillä meillä on hauska valikoima lisävarusteita, jotka sopivat täydellisesti pukuusi.

Jos haluat olla juhlan elämä ja sielu, älä unohda tätä pakollista lisävarustetta – värillisiä peruukkeja!

Tietenkin, klassiset peruukit, kuten afrot, mohikaanit ja Elvis-tyyliset peruukit, ovat aina muodissa. Unohtamatta täydellisiä parta-, poskiparta- ja viiksisarjojamme:

Venetsialaiset Naamiot

Jos olet hienostunut ja tyylikkyys on sinun juttusi, jos rakastat helmiä ja höyheniä … suosittelemme näitä kauniita ja hienotunteisia venetsialaisia naamioita.

Alkuperäiset Naamiot Viimeistelemään Pukusi

What does the fox say??? Jos olet jo selvittänyt ja haluat kunnioittaa legendaarista Ylvisin videota, suosittelemme näitä uskomattomia eläinnaamiot:

Karnevaalimeikki

Hämmästytä kaikki täydentämällä pukusi asusteilla ja hyvällä meikillä.

Latexilla voidaan tehdä tekohaavoja ja muuntaa ihoasi. Värilliset maalit antavat sinulle elämää ja väriä, meillä on jopa fluoresoiva meikki, joten edes yö ei voi piilottaa loistoasi ja säkenöintiäsi!

Alkuperäiset Hatut

Toivomme, että olet nauttinut jännittävän lisävarustevalikoimamme tutkimisesta ja ainutlaatuisista puvuista karnevaalille. Ei ole tekosyytä jättää pukeutumatta!