Skip to content

Funko Pop: Keräiltävät Popit! nuket ja toimintahahmot

Esittelyssä nämä pienet nuket, joita ihailevat kaikki suuret elokuva- ja TV-sarjan fanit. Koko maailma isopäisiä nukkeja innostamassa suurimpia nörttejä siellä. Funko Pop! ovat trendissä ja täällä Funideliassa on niitä sadoittain. Jokainen mitä voit kuvitella, kaikista suosikki elokuvista ja TV-sarjoista. Etkö ole kuullut heistä?

Meillä on jokainen hahmo saagoista, kuten The Avengers, Tähtien sota ja Harry Potter, suosituimpiin Disneyn prinsessoihin, roistoihin ja prinsseihin. Hahmot sarjoista, kuten Game of Thrones, Rick and Morty, Dragon Ball ja Frendit, ja parhaat videopelit, kuten Fortnite ja Minecraft.

Ne ovat täydelliset lahjat nörttiystävillesi tai vain itsellesi. Nämä keräiltävät nuket näyttävät hyvältä makuuhuoneen hyllyillä tai vitriinissä, jossa voit esitellä näitä. Vain tämän vuoksi me aiomme näyttää sinulle joitain parhaimmista Funkoista, joita meillä on verkkokaupassamme. Valmistaudu sukeltamaan näiden söpöjen pienten nukkejen maailmaan!

Marvel ja DC Comics Funko Supersankarit

Meillä on kaikki suurimmat supersankarit ja roistot Funko-muodossa kahdesta suuresta sarjakuva- ja elokuvatehtaasta, DC Comics ja Marvel. Batmanista Jokeriin, Salamasta Thoriin ja Hämähäkkimiehestä Thanosiin.

Nämä hahmot ovat osa laajaa Funko Pop! The Avengers -kokoelmaa, joka sisältää kaikki päähahmot ja roistot. Löydät myös erilaisia versioita hahmoista, pukeutuneina eri asuihin, joissa he ylpeinä kulkevat, jokaisessa elokuvassa. Joten, voit valita haluatko Kapteeni Amerikan tai Iron Manin elokuvista Infinity War tai Avengers: Endgame.

Funko Harry Potter

Tällä maagisella saagalla on myös oma kokoelma Harry Potter Funko -nukkeja, joissa on Harry Potter- ja Ihmeolennot -kirjojen ja -elokuvien tärkeimmät hahmot. Meillä on hahmoja kuten Harry, Hermione ja Ron erilaisissa pukeissa, käyttäen päivittäisiä Rohkelikko-kaapujaan ja myös muita yksityiskohtaisempia vaatteitaan. Voit esimerkiksi löytää Harryn Joulutanssiaisista, Hermionesta ja hänen Ajankääntäjä-kellonsa tai Ronin lentävän luudallaan Huispaus-kaavussaan. Meillä on myös upeita hahmoja, kuten rakastettava Dobby, vaikuttava Fawkes, professori Albus Dumbledore tai Mad Eye Moody.

Voit myös luoda valtavan kokoelman Ihmeolennot -sarjassamme! Newt Scamander, nuori Dumbledore ja kaikki eläimet, kuten Chupacabra, Matagot ja Thestral.

Game of Thrones Funko

Sarja, joka merkitsi sarjojen suoratoiston ennen ja jälkeen. Taistelut, juonittelu, lohikäärmeet ja jatkuva valtataistelu Seitsemästä Kuningaskunnasta… Luo tämä uudestaan kotiisi näiden Game of Thrones Funkojen avulla. Daenerys, Jon Snow, Tyrion, kolme lohikäärmettä, rakastettu Direwolf, Ghost ja tietysti pahat White Walkerit ja heidän Night King. Jokainen saagan hahmo voi olla sinun.

Mutta mikä parasta, voit löytää hahmoja, jotka pukeutuvat asusteisiin eri vuodenajoilta. Esimerkiksi, etsi Daenerys Rautaistuimelta, lentäen hänen rakastettujensa lohikäärmeillä tai Khaleesi ensimmäisellä kaudella.

Videopeli Funko

Myös pelaajat voivat keräillä Funko-hahmoja suosikkipeleistään. Olipa kyse viimeaikaisista peleistä, kuten Fortnite, Gears of War, tai legendaarisista klassisista peleistä, kuten Street Fighter, Tekken tai Crash Bandicoot. Mutta videopeli-Funkojen tähtiä ovat erilaiset Fortnite Funkot, videopeli, joka on viime vuosina mullistanut pelaajamaailman ja on erittäin suosittu nuorten keskuudessa. Sen maailmat, pelin vaihtoehdot ja suuret määrät hahmoja, aseita ja (miksipä ei) hauskoja tansseja tekevät siitä todella ainutlaatuisen pelin. Nyt voit kerätä kaikki hahmot tässä hauskassa pop-muodossa!

Stranger Things Funko

Salaperäiset, kauhistuttavat hirviöt ja rinnakkaismaailmat yhdistyvät Stranger Things -sarjassa. Seuraamalla samaa mallia, joka toimi niin hyvin The Goonies- ja Super 8 -sarjoissa, tässä sarjassa on teini-ikäiset päähenkilöt, jotka osallistuvat uskomattomiin seikkailuihin. Kolmen vuodenajan jälkeen Eleven ja hänen ystävänsä ovat muuttuneet paljon, mitä näet näissä Funko Pop Stranger Things. Voit esimerkiksi hankkia Elevenin hänen päänsä ajettuna ja sairaalapuvussa ensimmäisestä sarjasta, tai löytää hänet kauden 3 asusta. Luo oma ‘Upsiden Down’ ja vie kotiin nämä uskomattomat Funko Popit!

Funko Disney

Jos olet Disneyn animaatiomaailman fani, sinulla kävi onni. Meillä on kaikki prinsessat, prinssit ja muut hahmot Disney Funko -kaupassamme. Pikku merenneito, Elsa Frozenista, Toy Storyn hahmot, Aladdin ja Jasmine taikamatolla sekä Lion Kingin Simba voivat kaikki olla sinun. Ne ovat myös loistava lahja perheen pienimmille tai kaikille animaatioelokuvien faneille, joiden kanssa olemme kasvaneet lapsina.

Funko Rick and Morty

Päätetään tämä muutamilla sarjakuvilla, vaikka nämä ovat enemmän aikuisille kuin lapsille. Puhumme uusimmista animoiduista TV-sarjoista, Rick ja Morty. Hulvaton sarja, jossa on humalainen, hullu tiedemies isoisä ja hänen pojanpoikansa yhdessä muun perheen kanssa. Voit kerätä nämä Rick & Morty Funkot, jotka sisältävät kaikki tämän hullun sarjan hahmot. Kerää Rick- ja Morty Funkosi eri vuodenajoilta yhdessä muiden hahmojen, kuten Jerryn, Bethin, Snowballin ja Squanchyn, kanssa!

Funko Pop! ovat täällä jäädäkseen, ja täällä Funideliassa on kaikki mitä voit kuvitella!

Have fun!