Skip to content

Halloween koristeet

Tästä viestistä löydät klassisia Halloween koristeet, mutta löydät myös kauhistuttavimmat ja pelottavimmat sisustusideat, jotka pelottelevat kaikkein rohkeimmatkin.

Pelottava, lumottu talo

Tämä Halloween-juhla antaa vierailleen vapauden naamioida itsensä haluamallaan tavalla ja antaa kaikkien valita Halloween-pukunsa, josta he pitävät eniten (kunhan se on jotain tummaa ja pelottavaa …): noidat, vampyyrit, zombit, taikurit ja velhot …

Mutta tärkein asia menestyksekkäälle juhlallesi on talosi Halloween-sisustus, jotta kaikilla on pelottavan kivaa: hämähäkit, kurpitsat, tummaa koristelua seinillä, tekoverta …

Voit täydentää ympäristöä cocktaileilla, jotka näyttävät taianomaisilta juomilta, käyttämällä värillisiä juomia, kuten vihreää, sinistä ja punaista sekoitusta… tai käyttämällä kuivaa jäätä, jotta höyry tulee ulos ja antaa sille kummittelevan kosketuksen. Voit myös käyttää pelottavia laseja ja astioita koristelemaan juhlia.

Hyvin usein käytetty vinkki on houkutella vieraasi roolipeliin terrorifilmien päähenkilöinä ja käyttää Freddy Kruegerin vaatteita tai Jasonin perjantaina 13. päivä, Pennywise’s (Se klovni) … tai jotain muuta pukua, joka sopii paremmin “ perheystävälliseen ”ympäristö, kuten Addamsin Perheen naamiot.

Kreivi Dracula ja hänen uskollinen vampyyreiden seurakunta

Näissä juhlissa keskeinen teema on vampyyrit. Kaikki tietävät jotain verenimijöistä, minkä vuoksi voit tehdä talostasi vampyyrin kaislan. Tällöin punaista ja mustaa koristelua ei voida olla käyttämättä, hautakivet ja haudat kuten hautausmaalla, synkkä valaistus, koska vaikka jotkut niistä hehkuvat auringonvalolla, pysymme kiinni niistä, jotka palaavat auringonvalossa.

Et myöskään voi unohtaa laittamalla kymmeniä kynttilöitä, hämähäkkejä, torahampaita ja vampyyrihampaita ja verta (tekaistua). Voit myös kutsua ystäviäsi naamioitumaan uhreiksi valitsemalla minkä tahansa roolin he haluavat ja tulemaan puremajäljet kaulassaan.

Ideana juhliin suosittelemme valmistamaan maukkaita cocktaileja, joiden väri on punertava, koska vampyyrit juovat verta. Tätä varten voit käyttää keittiöturvallisia väriaineita tai punaisia hedelmäuutteita … kaikki nämä tarjoillaan synkissä Halloween-kupeissa ja -lasissa.

Tervetuloa Zombielandiin

Suositun sarjan ”The Walking Dead” kanssa elävät kuolleet eivät ole enää sellaisia kuin aikaisemmin. Zombi-alue on trendi, joten et tule pettymään, jos juhlit juhlia, jonka aiheena ovat he, olipa se sitten The Walking Dead tai muut zombit.

Kotitalouksien halloweenkoristeeksi ehdotamme sen suojaamista zombie-iskuilta ”ruumiinjäännösten” kanssa ikään kuin zombeja yrittäisi murtautua sisään.

Jos sinulla on puutarha, voit sisustaa sen ikään kuin se olisi hauta, kalloista, maasta nousevista ruumiista, hautakivistä ja kaikenlaisista elementeistä, jotka voisivat saada kenet tahansa omiin rooleihinsa.

Klassikoiden mukaan ehdotamme nyt uusia, vaikkakin groteskeja ideoita, jotka ovat erilaisia ja voivat saada meidät irti rutiinista.

Olipa kerran … jumalallinen sirkus

Sirkus, jolla on reilusti väriä ja monimuotoisuutta, antaa meille runsaasti valinnanmahdollisuuksia naamioitumiseen, mutta jos olet kuin me … ei ole mitään pelottavampaa kuin verenhimoinen pelle.

Mutta suosittelemme muuttamaan juhlasi suureksi, pirulliseksi sirkukseksi, jossa on murhaavia pellejä, kieroutuneita kesyttäjiä, pahanlaatuisia narullakävelijöitä, pahaenteisiä akrobaatteja ja demonisoitujen taiteilijoiden loputon jono.

Ehdotamme näitä klovninaamareita viimeistelemään kotitekoisen naamiosi ja vieraiden pelotteluun.

Alienit: seurue toisesta maailmasta

Jos olisimme todella yksin tässä Universumissa … mitä tilan hukkaa!

Voidaksemme alkaa sitä täyttämään, ehdotamme maapallon ulkopuolista juhlaa.

Sitä varten sinun on saatava vieraasi naamioitumaan muukalaisiksi, jokainen kuten haluaa tai heidät kuvittelee, mikä voi olla todella hauskaa ja saat selville kuinka mielikuvituksellisia kukin heistä on. Usko minua pukujen asiantuntijana, että tämä voi olla ikimuistoista.

Ja jos haluat antaa alienjuhlille elokuvallisemman tunteen, muutama asia on parempi kuin Alien-elokuvan muistaminen ja sen päähenkilön Ellen Ripleyn, joka kohtaa tämän iljettävän, pelottavan olemuksen toiselta planeetalta.

Ja nämä olivat hulluja ideoitamme Halloween-juhlillesi. Voit myös asettaa teeman vapaammaksi ja antaa jokaisen naamioitua suosikkihahmokseen (vaikka se ei olisikaan niin pelottavaa). Tärkeä mielessä pidettävä asia on nauttia tästä ajasta ystävien kanssa.

Horror is fun!