Skip to content

Halloween koristeet

Tästä viestistä löydät klassisia Halloween koristeet, mutta löydät myös kauhistuttavimmat ja pelottavimmat sisustusideat, jotka pelottelevat kaikkein rohkeimmatkin.

Pelottava, lumottu talo

T√§m√§ Halloween-juhla antaa vierailleen vapauden naamioida itsens√§ haluamallaan tavalla ja antaa kaikkien valita Halloween-pukunsa, josta he pit√§v√§t eniten (kunhan se on jotain tummaa ja pelottavaa …): noidat, vampyyrit, zombit, taikurit ja velhot …

Mutta t√§rkein asia menestyksekk√§√§lle juhlallesi on talosi Halloween-sisustus, jotta kaikilla on pelottavan kivaa: h√§m√§h√§kit, kurpitsat, tummaa koristelua seinill√§, tekoverta …

Voit täydentää ympäristöä cocktaileilla, jotka näyttävät taianomaisilta juomilta, käyttämällä värillisiä juomia, kuten vihreää, sinistä ja punaista sekoitusta… tai käyttämällä kuivaa jäätä, jotta höyry tulee ulos ja antaa sille kummittelevan kosketuksen. Voit myös käyttää pelottavia laseja ja astioita koristelemaan juhlia.

Hyvin usein k√§ytetty vinkki on houkutella vieraasi roolipeliin terrorifilmien p√§√§henkil√∂in√§ ja k√§ytt√§√§ Freddy Kruegerin vaatteita tai Jasonin perjantaina 13. p√§iv√§, Pennywise’s (Se klovni) … tai jotain muuta pukua, joka sopii paremmin ‚Äú perheyst√§v√§lliseen ‚ÄĚymp√§rist√∂, kuten Addamsin Perheen naamiot.

Kreivi Dracula ja hänen uskollinen vampyyreiden seurakunta

Näissä juhlissa keskeinen teema on vampyyrit. Kaikki tietävät jotain verenimijöistä, minkä vuoksi voit tehdä talostasi vampyyrin kaislan. Tällöin punaista ja mustaa koristelua ei voida olla käyttämättä, hautakivet ja haudat kuten hautausmaalla, synkkä valaistus, koska vaikka jotkut niistä hehkuvat auringonvalolla, pysymme kiinni niistä, jotka palaavat auringonvalossa.

Et myöskään voi unohtaa laittamalla kymmeniä kynttilöitä, hämähäkkejä, torahampaita ja vampyyrihampaita ja verta (tekaistua). Voit myös kutsua ystäviäsi naamioitumaan uhreiksi valitsemalla minkä tahansa roolin he haluavat ja tulemaan puremajäljet kaulassaan.

Ideana juhliin suosittelemme valmistamaan maukkaita cocktaileja, joiden v√§ri on punertava, koska vampyyrit juovat verta. T√§t√§ varten voit k√§ytt√§√§ keitti√∂turvallisia v√§riaineita tai punaisia hedelm√§uutteita … kaikki n√§m√§ tarjoillaan synkiss√§ Halloween-kupeissa ja -lasissa.

Tervetuloa Zombielandiin

Suositun sarjan ‚ÄĚThe Walking Dead‚ÄĚ kanssa el√§v√§t kuolleet eiv√§t ole en√§√§ sellaisia kuin aikaisemmin. Zombi-alue on trendi, joten et tule pettym√§√§n, jos juhlit juhlia, jonka aiheena ovat he, olipa se sitten The Walking Dead tai muut zombit.

Kotitalouksien halloweenkoristeeksi ehdotamme sen suojaamista zombie-iskuilta ‚ÄĚruumiinj√§√§nn√∂sten‚ÄĚ kanssa ik√§√§n kuin zombeja yritt√§isi murtautua sis√§√§n.

Jos sinulla on puutarha, voit sisustaa sen ikään kuin se olisi hauta, kalloista, maasta nousevista ruumiista, hautakivistä ja kaikenlaisista elementeistä, jotka voisivat saada kenet tahansa omiin rooleihinsa.

Klassikoiden mukaan ehdotamme nyt uusia, vaikkakin groteskeja ideoita, jotka ovat erilaisia ja voivat saada meidät irti rutiinista.

Olipa kerran … jumalallinen sirkus

Sirkus, jolla on reilusti v√§ri√§ ja monimuotoisuutta, antaa meille runsaasti valinnanmahdollisuuksia naamioitumiseen, mutta jos olet kuin me … ei ole mit√§√§n pelottavampaa kuin verenhimoinen pelle.

Mutta suosittelemme muuttamaan juhlasi suureksi, pirulliseksi sirkukseksi, jossa on murhaavia pellejä, kieroutuneita kesyttäjiä, pahanlaatuisia narullakävelijöitä, pahaenteisiä akrobaatteja ja demonisoitujen taiteilijoiden loputon jono.

Ehdotamme näitä klovninaamareita viimeistelemään kotitekoisen naamiosi ja vieraiden pelotteluun.

Alienit: seurue toisesta maailmasta

Jos olisimme todella yksin t√§ss√§ Universumissa … mit√§ tilan hukkaa!

Voidaksemme alkaa sitä täyttämään, ehdotamme maapallon ulkopuolista juhlaa.

Sitä varten sinun on saatava vieraasi naamioitumaan muukalaisiksi, jokainen kuten haluaa tai heidät kuvittelee, mikä voi olla todella hauskaa ja saat selville kuinka mielikuvituksellisia kukin heistä on. Usko minua pukujen asiantuntijana, että tämä voi olla ikimuistoista.

Ja jos haluat antaa alienjuhlille elokuvallisemman tunteen, muutama asia on parempi kuin Alien-elokuvan muistaminen ja sen päähenkilön Ellen Ripleyn, joka kohtaa tämän iljettävän, pelottavan olemuksen toiselta planeetalta.

Ja nämä olivat hulluja ideoitamme Halloween-juhlillesi. Voit myös asettaa teeman vapaammaksi ja antaa jokaisen naamioitua suosikkihahmokseen (vaikka se ei olisikaan niin pelottavaa). Tärkeä mielessä pidettävä asia on nauttia tästä ajasta ystävien kanssa.

Horror is fun!