Skip to content

Naisten ja Miesten Polttarit

Tutustu tärkeimpiin vinkkeihimme täydellisen Naisten tai Miesten Polttareiden järjestämiseksi.

1.    Löydä hyvä sijainti

Jos sinulla on tarpeeksi aikaa ja riittävän suuri budjetti, ihanteellinen tapa on viettää viikonloppu muualla. Se muuttaa mukavasti tahtia ja plussaana antaa sinulle hieman nimettömyyttä. Hyvästi nolostelu!

2.    Laadi uskalluslista

Jos haluat pitää hauskaa morsiamen tai sulhasen ”kärsimyksellä” hiukan, harkitse listan laatimista uskalluksista, jotka hänen on tehtävä julkisesti, ja pukeutuminen mukaan lukien.

3.    Ikuista kaikki valokuvilla

Älypuhelimien ja sosiaalisen median avulla ”mitä Vegasissa tapahtuu, pysyy Vegasissa” on menneisyyttä. Ota niin monta kuvaa kuin mahdollista ja suojaa niitä elämäsi edestä! Et koskaan tiedä milloin sinun on mahdollisesti aika kaivaa ne esiin ja nolata ystäväsi.

4.    Valitse tulevan sulhasen puku viisaasti

Mitä naurettavampi sulhon puku on, sitä hauskempi se on. Mutta kaikella on rajansa, jopa ystävä-parkasi häpäisyllä. Ennen kuin valitset puvun, suosittelemme käyttämään hetken pohtien millainen ystäväsi on. Tuleeko hän rakastamaan sitä vai pukemaan sen ylpeänä – rohkeasti! Mutta jos ei, saatat päätyä pilaamaan hänen iltansa.

5.    Muista lisävarusteet

On selvää, kuka on päätapaus, mutta suosittelemme, että koko ryhmä käyttää jonkinlaista sopivaa muistomerkkiä tai lisävarustetta, vaikka vain solidaarisuuden vuoksi. Joten muista valmistaa jokaiselle lisävarusteita Miesten tai Naisten polttarisarjalla. Näytätte enemmän ryhmältä, kun käytätte jotain yhteensopivaa, ja valokuvat näyttävät upeilta!

Ideoita Naisten Polttareihin

Me menemme naimisiin!!! Se tulee olemaan kaunista ja se tulee olemaan söpöä. Valmistaudu valmistamaan jotain uskomatonta! Naisten polttarit voivat olla hyvin erityinen ja ikimuistoinen päivä.

Menestyksen salaisuus? Ystäväsi ja mielikuvitus.

Meillä on muutamia ainutlaatuisia ideoita, joiden avulla voit suunnitella aidosti erityiset polttarit läheisimmälle ystävällesi.

Pitäisikö sinun viedä heidät jonnekin? Mitä ostaa, mitä ostaa ??

Ystäväsi menee naimisiin, ja jos luet tätä, se tarkoittaa, että olet valmistelemassa jotain suurta, todella suurta hänen polttareihin. Ja olemme täällä auttamassa! Jos on jotain jota rakastamme, se on hyvät Naisten Polttarit! Ne ovat hauskoja, hulluja, aina parasta aikaa, ja niitä juhlitaan tavalla, jota rakastamme eniten: siisteillä, erityisesti tilaisuuteen suunnitelluilla puvuilla.

Antakaamme meidän auttaa joidenkin Naisten Polttareiden pukuideoiden kanssa. Valmistaudutaan tapahtumaan, juhliin, upeaan tilaisuuteen, jonka järjestät kaikella maailman rakkaudella. Se tarvitsee hienon, hauskan, mukavan, seksikkään ja erityisen puvun. Tässä on joitain suosikeistamme.

Kigurumit

Täydellinen valinta, jos tuleva morsian haluaa olla mukavasti (mutta jos juhlat ovat kesällä, olisi todennäköisesti parempi jollain muulla). Kigurumit ovat koko kehon pukuja, jotka tuntuvat pyjamilta, kuvitelkaa kuinka mukavilta ne tuntuvat! Ne tulevat yleensä eläinteemoilla tai on suunniteltu näyttämään suosituilta hahmoilta, hatulla ja hupulla. Katso kuinka söpöjä ne ovat!

Jänis hatussa

Tuliko heidän häät sinulle yllätyksenä, kuin taikuutta? Siinä tapauksessa, tuleva morsian ansaitsee olla jänis hatussa.

Satupuvut

Jos ystäväsi elää omaa keiju tarinaansa, pukekaa hänet maagiseksi hahmoksi yhteen hänen lapsuuden suosikki tarinoistaan.

Supersankarit

Supersankarit ovat heikkoutemme! Tiedät, että ystäväsi on jo supernainen, jolla on supervoimat, joten tee siitä virallista pukemalla hänet Kissanaiseksi, Kapteeni Amerikaksi tai Ninjakilpikonnaksi. Valittavana on paljon vaihtoehtoja!

Seksikäs Koulutyttö

Kuka ei olisi unelmoinut olevansa videossa Britneyn ”Baby One More Time”? Tämä on täydellinen tilaisuus päästää muuvisi valloilleen seksikkäänä koulutyttönä!

Cheerleader

Millä itseään arvostavalla juhlaporukalla ei olisi cheerleadereitä? Tämä klassinen, hauska idea ei koskaan mene pois muodista! Kuka ei haluaisi, että heidän nimensä lukisi upean morsiamen cheerleader-puvussa?

Pink Ladies

Juhlan tähden on tietenkin oltava itse tuleva morsian, mutta entä hänen ystävänsä? Menkää Sandy and Pink Ladies -nimisinä, 1950-luvun puvussa, joka ei koskaan mene pois muodista. Kuka ei haluaisi olla Greasessa?

Duffwoman

Kaikista virkistävin Naisten Polttaripuku… 🍻

Karkkityttö

Jos hän on todella makea tyttö, hän näyttää tarpeeksi hyvältä syödäkseen tässä kuppikakkupuvussa.

Muotityttö

Jos ystäväsi ei pidä mistään enempää kuin hyvästä laukusta, muunna hänestä suosikki lisävarusteensa ja nauti shoppailuillasta!

Ideoita Miesten Polttareihin

Miesten Polttareihin tavallisesti ei liity hienovaraisuus. Ja ”hienovaraisuudella” tarkoitamme myötätuntoa tulevalle sulhas-paralle. Mitä kiusallisempi ja naurettavampi puku, sitä parempi!

Jos yrität keksiä naurettavaa ja hauskaa pukua, Borat on todennäköisesti yksi ensimmäisistä, joka mieleen tulee. Ja meillä on se! Tietenkin meidän on varoitettava sinua nyt, että sen käyttäminen vaati joitain … boolsseja.

Pamela Anderson Bay Watchissa aiheutti melkoista hämmennystä… Tämä miesten hengenpelastajan puku on yksi suosituimmista ja erittäin suositeltava Miesten Polttareihin.

Tai entä puku, joka kantaa ystävääsi harteillaan? Nämä Ride On- ja Carry Me -asut ovat hauskoja.

Lisävarusteita Naisten ja Miesten Polttareihin

Suurin hauskanpito vähimmäishinnalla. Paras tapa pukeutua ryhmäksi tiukalla budjetilla on joidenkin seuraavien tarvikkeiden avulla:

Nyt olet valmis yllättämään Miesten tai Naisten Polttarisankarin yksilöllisillä puvuilla heidän unohtumattomassa juhlassaan, sinun tarvitsee vain laatia hyvä suunnitelma ryhmälle.

Ja muista. auttaa heitä unohtamaan häiden stressi on parasta mitä voit tehdä järjestäen isot juhlat!

Have Fun!