Skip to content

Vauvakutsujen Koristelu: Kuinka järjestää ja koristella vauvakutsut?

Tässä osiossa tuomme sinulle yhden muodikkaimmista juhlista tuleville äideille ja isille. Amerikkalainen perinne, joka on kasvattanut suosiotaan monissa muissa maissa. Me selitämme, mitä vauvakutsut on ja miten se järjestetään. Ja ennen kaikkea miten koristella vauvakutsut. Anna vauvalle kaikkien aikojen parhaat tervetuliaisjuhlat!

Mitä on vauvakutsut?

Vauvakutsut on juhlat, jossa juhlitaan uuden vauvan tuloa. Se on perinne, joka tulee Yhdysvalloista, vaikka kokeneiden äitien tapaaminen auttaen ja antaen hyödyllisiä neuvoja uusille äideille on ollut olemassa jo vuosisatojen ajan.

Pohjimmiltaan vauvakutsut on vauvan äidin juhla, jonka järjestävät hänen ystävänsä tai perheensä. Joten, se on ollut perinteisesti naisellinen tapahtuma. Mutta isät ja ystävät ovat osallistumassa näihin tapahtumiin yhä enemmän, ja molemmat vanhemmat järjestävät nyt juhlia juhliakseen raskauttaan lähimpien ystäviensä kanssa.

Yleensä nämä tapahtuvat raskauden viimeisen kolmanneksen aikana. Äidit ja isät ovat lahjakkaita hyödyllisiä asioita, kun taas kaikki nauttivat herkullisista makeisista ja pelaavat pelejä. Vaikkakin tämä perinne voi vaihdella riippuen siitä, missä olet.

Kuinka järjestät vauvakutsut?

On olemassa monia asioita, jotka on pidettävä mielessä, kun on kyse vauvakutsujen järjestämisestä.

 • Kutsujen tekeminen ja lähettäminen: Ensimmäinen tehtävä, joka sinun on tehtävä, on kutsua ystävät ja perheenjäsenet, joiden haluat osallistuvan. Voit suunnitella söpöjä ja helppoja kutsuja tapahtuman päivämäärän, ajan ja paikan kanssa. Ja tietysti jonkun täytyy olla vastuussa näiden saamisesta vieraiden osalta.
 • Ruoan ja juoman valmistaminen: Yleensä tällaiset juhlat pidetään iltapäivällä, joten muista järjestää jotain makeaa. Kuppikakut, leivonnaiset, makeiset ja tietenkin kakku. Juomiseksi voisit tarjota vettä, virvoitusjuomia, kuumia juomia jne. Esitä se kaikilla mukavilla ruokailuvälineillä käyttämällä samanlaisia ​​värejä, jotka vastaavat seuraavana valitsemasi sisustusta. Lautaset, kupit, pöytäliinat, lautasliinat … Kaikki voi olla sopusoinnussa. Funideliassa meillä on kaikki mitä tarvitset, samoin kuin muutama extra, kuten kuppikakkuteline tai kakkujen tai kuppikakkujen päälliset.
 • Pelaa pelejä vieraiden kanssa: Pelien pelaaminen vieraiden kanssa on jotain, mitä tehdään melko usein vauvakutsuilla. Teema on täysin sinun päätettävissä, vaikka sillä yleensä on jotain tekemistä raskauden kanssa. Esimerkiksi eräisiin yleisimpiin peleihin kuuluu äitien vatsan koon arvaaminen, kuka voi juoda pullon nopeimmin tai tietovisan järjestäminen raskauden tai vauvojen teemalla.

Viimeinkin, vaikka emme ole vielä puhuneet siitä, vauvakutsujen koristelut ovat erittäin tärkeitä. Sen pitäisi olla hauskaa, mutta yksinkertaista, ja meillä on paljon vaihtoehtoja. Niin monia, että olemme omistaneet erillisen osion vain puhumaan vauvakutsujen koristeluista.

Koristeita vauvakutsuille

Pidät varmasti hauskaa valmistellessasi vauvakutsujen koristeluja. Koristelu on ehdottomasti yksi tärkeimmistä asioista, ja täällä Funideliassa meillä on laaja valikoima koristeita vauvakutsuille. Meillä on kaikki tarvitsemasi juhlimaan juhlia tyylikkäästi. Mennään tämän läpi askel askeleelta varmistaen, että nautit jokaisesta hetkestä. Tässä on kaikki mitä tarvitset:

 • Valitse värimaailma: Ensimmäinen tehtävä on päättää mitä värejä haluat juhliin. Voit valita tyypilliset värit vauvan sukupuolesta riippuen: vaaleanpunainen tytölle ja sininen pojalle. Mutta jos tämä ei ole sinulle, miksi et etsisi koristeita väriyhdistelmissä, valitse jotain neutraalia, kuten valkoinen, violetti, keltainen … Joka tapauksessa meillä on kaikki tarvitsemasi koristeet ja pöytätarvikkeet vauvakutsuja varten.

  • Koristele ilmapalloilla: ripusta erityyppisiä ilmapalloja hauskoilla viesteillä, kuten ”It’s a Girl” tai “It’s a Boy” tai jotain neutraalimpaa, kuten “Baby Shower”, jos et halua vielä paljastaa sukupuolta. Voit myös hankkia “poika tai tyttö” ilmapalloja vaaleanpunaisena ja sinisenä. Toinen hyvä vaihtoehto, jos raskaus on viimeisessä vaiheessa ja olet jo päättänyt nimestä, on ripustaa folioilmapalloja vauvan nimellä.

  • Koristele pöytä: Jo mainitsemiesi lautasten, kuppien ja pöytäliinan lisäksi voimme lisätä pöydälle myös koristeellisia kosketuksia. Joitakin esimerkkejä ovat vauvakutsujen kakunpäällinen, pullon muotoiset keskikappaleet, pöytäkoristeet tai värilliset tutit.

  • Ripusta seppeleitä: Älä unohda ripustaa seppeleitä koristelemaan juhliasi. Valittavana on paljon vaihtoehtoja. Neutraalimmista seppeleistä, jotka vastaavat kutsujen värimaailmaa, aina seppeleisiin, jotka ovat tarkempia. Valitse seppele, jonka sanat “BABY SHOWER” on kirjoitettu isoin kirjaimin, joitain metallisia ripustettavia julisteita tai joitain ripustettavia “It’s a Girl” tai “It’s a Boy” koristeita.

  • Tee lahjoja vieraille: Vaikka tiedämme, että vieraat lahjoittavat tuleville vanhemmille, on kiva, että on jotain annettavaa vieraillekin, vaikka se olisi vain pieni muisto juhlista. Tätä varten voit hankkia kauniita lahjapakkauksia. Voit valita neutraaleilla polka-pisterasioilla tai jotain ainutlaatuisempaa, kuten lastenvaunujen muotoiset lahjarasiat.

  • Täydennä sisustuksesi kauniilla koristeellisilla ornamenteilla: Lisää viimeinen kosketus vauvakutsujen sisustukseen ripustamalla ylimääräisiä koristeornamentteja. Kuten tarrat tai (jotain rakastamaamme) ainutlaatuinen riippuva vieraskirja, johon vieraat voivat allekirjoittaa, jättäen ihanan viestin tulevalle vauvalle.

Sukupuolen paljastusjuhlat

Uudenlaiset vauvakutsut, joista on tulossa yhä suositumpi. Ajatuksena on järjestää juhla vanhempien puolesta vauvan sukupuolen selvittämiseksi. Vieraat eivät tiedä mitään ennen kuin he saapuvat taloon tai tapahtumapaikkaan.

Järjestely ja sisustus ovat samanlaisia kuin mitä olemme aiemmin nähneet, vaikka se onkin keskittynyt paljon enemmän vauvan sukupuoleen. Tai ei – voit myös luoda neutraalin ilmapiirin, jotta et tiedä sukupuolta viimeiseen saakka, ehkä selvittämällä aarteenetsinnän kautta. On paljon vaihtoehtoja!

It’s a… baby!