Skip to content

Kuinka pukeudut pelle?

Tervetuloa Funidelia-sirkukseen! Jos haluat pukeutua ja “pelleillä”, olet tullut oikeaan paikkaan. Autamme sinua suunnittelemaan parhaimman pellepuvun, jonka voit kuvitella. Olipa kyse karnevaalista tai Halloweenista, pellepuvut ovat aina hyvä valinta. Aiomme näyttää sinulle, kuinka valita hyvä puku, miten tehdä pellemeikki ja mitkä tärkeät tarvikkeet tarvitset. Me jopa kerromme sinulle, kuinka tehdä itsestäsi ilkeä pellemurhaaja kauhistuttavimpiin juhliin! Sirkus on aina ollut pelleille luonnollinen ympäristö, ja meissä kaikissa asuu pieni pelle (vaikka emme usko sitä). Nykyään ei ole vaikeaa törmätä yhteen näistä hahmoista keskustassa, joka on aina valmis saamaan pienet lapset ja jopa aikuiset hymyilemään.

Ja tietysti, pelleksi pukeutuminen on erittäin hauskaa! Mikä parasta, saat luvan kanssa pelleillä niin paljon kuin tahdot, mikä saattaa nolostuttaa “normaalissa vaatteissa”.

Inspiraatiota klovnipukuusi

Meillä on paljon vaihtoehtoja pellepuvuiksi. Ja mikä parasta, löydät pukuja koko perheelle – pojille, miehille, naisille … Jopa pellepukuja vauvoille. Tärkeintä on valita suosikki pukusi, ja meillä on muutamia joista valita:

    • Sirkusklovnin puku: Tunnetuin pelleistä. Sirkuspellepuvut ovat monivärisiä, huomiota herättäviä vaatteita, joissa leveät housut ja isot t-paidat. Voit pukea liivin, henkselit, rusetin, hatun ja tietysti isot kengät. Sekä muut tarvikkeet, kuten värillinen peruukki tai iso punainen nenä. Tämä tyylikäs pellepuku tai tytöille tarkoitettu pellepuku ovat kaksi loistavaa esimerkkiä sirkusklovneista.

    • Harlekiinipuku: Harlekiinit olivat hahmoja, jotka esiintyivät italialaisessa Commedia dell’arte -teatterissa XVI vuosisadalla. He pukeutuivat asuihin, joka oli tehty eri vaatteiden tähteistä. Vähitellen heidän vaatteistaan alkoi kehittyä mustavalkoisia pukuja, joissa oli näkyvästi timanttikuvio.

    • Narripuku: Samanlainen käsite kuin harlekiini, vaikkakin hieman hauskemmalla ja energisemmällä kierroksella. He olivat keskiajan pellejä, jotka viihdyttivät kuninkaan tuomioistuimia ja aikakauden aatelisia. He yleensä pukeutuvat monivärisiin, silmiinpistäviin asuihin ja isoihin hattuihin, joissa on kellot.

    • Kuuluisat klovnipuvut: On monia televisiossa ja elokuvissa suosittuja pellejä, jotka muistamme lapsuudestamme tai murrosiästämme, kuten Pennywise “It”, Krusty The Clown The Simpsonsista tai Jokeri. Löydät “It The Movie” -asun, jossa on valkoinen ja punainen harlekiini-tyylinen asu tai klassinen Pennywise-puku. Hänen koko vartalonsa keltainen puku mustalla, violetilla ja vihreällä liivillä.

Sama Jokerin kanssa. Meillä on puku Jokerille, kun hän esiintyy The Dark Knightissa, kuuluisalla purppurapuvullaan, jossa on vihreä liivi, tai meillä on Suicide Squadin Jokeri, jolla on enemmän katuilme ja taakse taittuvat vihreät hiukset.

Klovnimeikki

Yksi pellepuvun pääominaisuuksista on epäilemättä meikki.

Tässä opetusohjelmassa voit oppia meikkaamaan itsesi pelleksi seuraavia pukujuhliasi varten. Sinulla on oltava kotona hyvä setti pellemeikkiä, jossa on valkoiset ja värilliset maalit, varsinkin jos pukeudut sirkusklovniksi.

Salaisuus on maalata pohja valkoista meikkiä koko kasvoillesi ja maalata sen jälkeen eri värit ja yksityiskohdat: suuret silmät ja valtava hymy (paha, jos menet ”tappajapellenä”). , tai lisää kyynel, jos olet menossa harlekiinina.

Klovipukuja ja tarvikkeita

Yleensä pellepuku koostuu isoista vaatteista huomiota herättävillä väreillä. He yleensä käyttävät liiviä, isoja solmioita tai rusetteja ja henkseleitä housuja pitelemässä. Nämä ovat hyvän pellepuvun välttämättömyyksiä.

Klovniperuukit

Pukusi tarvitsee värillisen, hauskan pelleperuukin. Ihannetapauksessa siinä olisi paljon kiharaisia hiuksia yhdessä tai useammassa huomiota herättävässä värissä. Klovnin peruukiksi vaihtoehtoja on runsaasti, niin pelottavimmista hulluimpiin kuin hauskimpiinkin.

Klovnin kengät

Tiedätkö, että sanotaan pellejen voivan nukkua seisoen? Tämä tulee niiden käyttämistä jättiläismäisistä kengistä, joiden avulla he voivat nukkua jaloillaan eivätkä kaadu. Emme ole varmoja siitä, ovatko väitteet totta, mutta tiedämme, että hyvän pellen tulisi aina käyttää näitä pellekenkiä. Ne ovat valtavia, hauskoja ja voit valita klassisista punaisista kengistä tai muista ylellisistä väreistä.

Pellenenä

Et voi unohtaa hyvää punaista pellenenää osana pellepukuasi. Täydellinen lisätarvike pellemeikillesi. Löydä ne tehtyinä muovista, sienestä ja jopa lateksista riippuen siitä mukavuudesta ja todenmukaisuudesta, jota haluat pukuusi.

Viimeinen silaus: klovnitarvikkeet

Viimeistele vaatteesi klassisilla pelletarvikkeilla, kuten henkselit, iso solmio, valkoiset käsineet tai värillinen keilahattu, jossa on kukka.

Voit myös lisätä joitain vitsitarvikkeita, kuten vettä ruiskuttavan kukan tai torven, jolla voit töräyttää kaikkein epäsuotuisimpina hetkinä …

Klovnipukuja kaikille

Klovnipukuja miehille

Klovnipukuja naisille

Klovnipukuja pojille ja tytöille

Klovnipukuja vauvoille

Kauhistuttavia tappajaklovnipukuja

Viimeistelläksemme tämän artikkelin, aiomme näyttää sinulle sarjan pahoja killer clown asuja. Olipa kyse pellestä, harlekiinista tai narrista hirvittävillä piirteillä, ne ovat ihanteellisia Halloween-juhliin tai kauhuaiheisiin juhliin.

Antaaksesi autenttisen pelottavan ilmeen ilkeälle pellepuvullesi, ei ole muuta kuin aseen ja pellenaamiot lisääminen, varsinkin jos et halua joutua pellemeikillä peitetyksi.

Have fun!