Skip to content

Frozen 2 Mitä tapahtuu Arendellessa?: uudet mekot Elsalle ja Annalle sekä paljon muuta

Se oli maaliskuussa 2015, kun Disney haastattelussa lanseerasi toisen osan Frozenista. Ja miljoonat Elsa ja Annan fanit alkoivat huutaa ilosta, ja Arendellen sisarukset ovat, ensimmäisen elokuvan julkaisemisen jälkeen vuonna 2013, talon pienimpien suosikkiprinsessoja.

Tämä jatko-osa on pitänyt meidät odottamassa pitkään, mutta lopulta se on täällä. Mahtavaaa !!

Mutta kaikki kysyvät: ”Kuka suunnittelee Elsan ja Annan mekot?”, ”Kuka on Samantha?”, ”Muodostaako Kristoff musiikillisen ryhmän Svenin kanssa?” Meillä ei ole vastausta kaikkiin kysymyksiisi, mutta joihinkin niistä, kyllä.

Ensimmäisen elokuvan äänet jatkuvat

Laulajat Kristen Bell ja Idina Menzel, jotka tekevät Annan ja Elsan äänet, tekevät ne uudestaan Frozen 2 -versiossa. Panic at the Disco laulaa “Into The Unknown” virallisen version. Tiedätkö jo sen?

Mitä ei vielä tiedetä, on jos ”Lost in the Woods” ”buumin” jälkeen, jonka Kristoff laulaa Svenin kanssa, kun he ovat metsässä, että päättävätkö he aloittaa musikaaliuran ja perustaa hauskan ryhmän.

Elsa vapauttaa hiuksensa ja Anna muuttaa ulkomuotoaan

Sisaret ovat totuttaneet meidät pohjoismaisiin punoksiinsa: Elsan ja Annan tapauksessa pitkät vaaleat punokset kahdella punoksella, mikä muistuttaa nuoremman sisaren nuoresta luonteestaan. Mutta tässä jatko-osassa Anna pitää hiuksiaan löysästi, mikä heijastaa hänen muutostaan kypsemmäksi ja vähemmän lapselliseksi henkilöksi. Ja vaikka Elsalla onkin punos, hän vapauttaa tuulen lepattavat pitkät platinan vaaleat hiuksensa.

Kuka on Samantha?

Jos olet jo nähnyt Frozen 2: n, tiedät mistä puhumme, ja jos et … älä lue pidemmälle, spoileri on tulossa! Emme tiedä miksi Olaf mainitsee Samanthan elokuvassa, mutta tiedämme vain, että Josh Gad (näyttelijä, joka kaksinkertaistaa Olafin alkuperäisessä versiossa) on tavannut hänet ja hän on Disney Worldin työntekijä. 🤣

Kuka suunnittelee Elsa ja Annan mekot?

Prinsessojen mekkoja parempia suunnittelijoita ei olekaan … kuin Disneyn. Ja Frozen 2: ssa he ovat antaneet parhaansa. Molemmat sisaret pukeutuvat elokuvan aikana useaan otteeseen erilaisiin malleihin: juhlan alussa, yöllä, seikkailunsa aikana … He ovat tehneet meidät hulluiksi, koska he käyttävät paljon yksityiskohtia, jotka vaikka ensi silmäyksellä jäävät huomaamatta asiantuntijan silmälläkään. Pienelle Frozen-fanille mikään ei jää sattuman varaan.

Ja tämä on Annan mekkojen evoluutio molemmissa elokuvissa.

Pitää pikku tyttösi sitten enemmän Elsasta tai Annasta, sinun ei tarvitse huolehtia, koska Funideliassa voit jo löytää Frozen 2 -asut. Klassisessa ja deluxe-versiossaan Elsan ja Annan asut ovat epäilemättä eniten odotetut tänä jouluna.

Elsan puku sisältää hameen neljän elementin mallit, joissa on tylliviitta ja olkatoppaukset, jotka sisältävät saman hamekuvion. Annan puku Frozen 2 -sarjassa, koostuu mustasta mekosta, jossa on purppuranvärinen liivi matkaviittana. Tulet rakastamaan sitä!

Mutta paitsi Elsa ja Anna käyttävät erilaisia ​​mekkoja Frozen 2: ssa, myös Kristoff on pukeutunut eri tavalla. Hän on Arendelle-prinsessan kumppani ja hänen on käyttäydyttävä asemaansa mukaan.

Jos olet jo polttanut nojatuolin elokuvateatterissa katsellessasi elokuvaa, etkä voi odottaa, että se löytyy kotoasi … jätämme sinulle tämän videon suosikkihahmojemme kanssa.