Skip to content

10 helppoa pukua koko perheelle

Oletko menossa juhliin etkä ole varma miten pukeutua? Oletko joku, joka miettii kuukausia, miten pukeutua Karnevaaliin tai Halloweeniin? Funideliassa haluamme auttaa sinua. Joten, meillä on 10 helpon puvun ideaa koko perheelle.

Meillä on myös ideoita puvuista, jotka voit tehdä itse. Olet sitten ostamassa koko pukua tai lisäämällä vain joitain lisävarusteita, yllätät kaikki persoonallisella asuillasi. Tutustu pukuosastoomme, tai lisätarvikkeisiimme ja löydä kaikki tarvitsemasi.

Yksisarvispuku

Värikäs tutu, valkoinen t-paita tai toppi (tai hopea, jos pidät hieman kimaltavasta), ja tietysti sarvi päässäsi sen loppuun saattamiseksi. Tämä on kaikki mitä tarvitset tähän hauskaan yksisarvinen puku.

Merirosvopuku

Yo ho, yo ho, merirosvon elämä minulle! Kiipeä veneellemme ja luo helppo merirosvopuku. Saappaat, hattu tai huivi ja silmälappu ovat välttämättömiä osia, joita tarvitset. Ja lisää miehille vain pitkä peruukki ja parta tai viikset.

Lisää sitten vain pussittavia vaatteita, kuten valkoinen paita, tumma liivi tai raidallinen t-paita. Tee niistä hieman revittyjä autenttisemman merirosvo-ilmeen saavuttamiseksi. Lisää lopuksi vielä muutama yksityiskohta, jotta sinusta tulee täysi merirosvo, kuten silmälappu tai merirosvomiekka.

Urapuku

Joitain helpoimmista puvuista, joita itse tehdä, ovat esimerkiksi: poliisi, palomies, lääkäri, kokki jne. Sininen paita, liivit, aamutakit tai paperihatut ovat kaikki, mitä tarvitsemme pukuja varten. Jälkeenpäin osta vain muutama lisävaruste realismin kosketusta varten, kuten käsiraudat, aurinkolasit, ruoanlaittovälineet tai palosammutin. Näiden urapukujen ansiosta on vielä helpompaa laatia idea tai valita suosikkisi.

Baywatch-puvut

Kukapa ei olisi unelmoinut olevansa yksi Baywatch-tiimin jäsenistä? Onneksi se on yksi kaikkien aikojen helpoimmista puvuista. Olitpa jätkä tai tyttö, kaikki mitä tarvitset on punainen uimapuku ja valkoinen tai keltainen t-paita. Voit jopa lisätä t-paitaasi punaisen ristin ja / tai sanat LIFEGUARD tai BAYWATCH.

Ja saat täydellisen Baywatch-ilmeen kantamalla pelastushenkilökunnan puhallettavan kelluksen punaisella tai oranssilla värillä. Helpointa olisi hankkia jotain, kuten punainen hengenpelastajan kellus, joka on kevyt ja helppo kuljettaa.

Viikinkipuku

Pukuun kääritty pohjoismainen kulttuuri. Vicky Viikingistä Ragnar Lodbrokiin rohkean Lagerdan kautta. Niin monet Viikinkihahmot ovat täyttäneet ruutumme lapsista aikuisiin.

Luo oma puku, joka on valmistettu tummista vaatteista, erityisesti ruskeista, lisävarusteilla, kuten eläimennahkaviitat, Viikinkikypärät ja tietysti miekkoja ja aseita (keinotekoisia, ilmeisesti …), tuomaan tunnelmallinen skandinaavisen soturin tuntuma. Jätämme sinulle muutamia esimerkkejä Viikinkipuvuista kaiken ikäisille kaikilla tarvikkeilla, joita tarvitset!

Intiaanipuvut

Matkaa takaisin villiin länteen ja cowboyn ja intiaanien maailmaan. Yksi mielenkiintoisimmista puvuista. Useimmiten käyttämällä ruskeita vaatteita, sinun tarvitsee vain tehdä tupsut – paljon tupsut!

Lisää sitten otsanauha, jossa höyhen ja meikit ”sotamaalaukseen”. Mitä aseisiin tulee – älä unohda joustasi ja nuoltasi.

Funideliassa olemme saaneet täydelliset sarjat intiaanien naamiaisasuja, aikuisille ja lapsille. Tai jos haluat tehdä sen itse, meillä on tarvikkeita, joista rakastat.

Cowboy-asut

Cowboy-saappaat, housut ja cowboy-hattu – kaikki mitä tarvitset näihin helppoihin cowboy-pukuihin.

Voit korostaa sitä hiukan enemmän, miksi et lisäisi liivin tai ruskean takin. Tietysti, jos haluat olla todellinen villin lännen cowboy, sinulla on oltava tekopistooleja.

Voit myös muuntaa itsesi rodeo-cowboyksi, mukaan lukien hevonen, tehdä itsestäsi todellinen valopilkku missä tahansa naamiaisjuhlissa.

Smurffin puku

Toinen helppo puku kaikkien yllättämiseen missä tahansa naamiaisjuhlissa. Tarvitset vain pitkähihaisen sinisen t-paidan ja valkoiset housut, joihin voit lisätä Smurffihatun.

Jos haluat pukeutua Suur-Smurfiksi, vaihda vain valkoiset housut punaisiksi ja lisää valkoinen parta ja punainen hattu. Lisää Smurffiinalle siniset sukkahousut, valkoinen esiliina ja vaalea peruukki.
Jos haluat mennä todella realistiseksi, voit jopa maalata itsesi siniseksi! Käytä taivaansinistä FX Aqua -meikkiä, olipa kyseessä sitten koko vartalo tai vain kasvot.

Rahapaja -puku

Epäilemättä tämä on yksi suosituimmista puvuista. ”Rahapaja” -sarjan menestys on selkeää, ja parasta on se, että voit helposti muuntaa itsesi yhdeksi päähenkilöistä.

Tarvitset vain punaiset haalarit (jonka voit korvata pitkillä housuilla ja samanvärisillä puseroilla), Salvador Dalin naamion ja tekoaseen. Valmistaudu elämäsi saaliseen!

Grease -puku

Emme voineet lopettaa näyttämättä sinulle ideoita ikonisista puvuista, kuten nämä Greasestä. Kaikki rakenahkaa!

Mustat nahkatakit ja -housut, yhdistettynä on valkoiseen t-paitaan, jos haluat olla John Travolta, tai mustaan ollaksesi Olivia Newton-John. Jos haluat olla samankaltainen kuin tämän klassisen elokuvan päähenkilöt, myös kampaus on tärkeä. Käytä sitä taakse rasvattuna tai harjattuna vaaleita kiharoita.

Voit myös kunnioittaa “yliopisto-ilmettä” ikonisella 50-luvun postimiehen takilla tai suloisella vaaleanpunaisella ”Pink Ladies” -takilla.