Skip to content

Star Wars Puvut

Julkaisemalla ”Episode IX: Skywalkerin nousu”, yksi galaksin pisimmistä ja tuottavimmista saagoista on saatu päätökseen. Joten tässä haluaisimme osoittaa kunnioitusta näyttämällä sinulle parhaat Star Wars -puvut.

Yoda Puvut

Tule yhdeksi galaksin tehokkaimmista Jedi-mestareista ja treenaa Luke Skywalkeria yhdellä näistä Yoda-puvuista aikuisille, lapsille ja jopa koirille! Muista aina nämä kuuluisat suurmestarin tarjoukset: “Tee tai älä tee. Ei ole yritystä. ”“ Pelko johtaa vihaan. Viha johtaa inhoon. Inho johtaa kärsimykseen. ”

Anakin Skywalker Puvut

Muistatko pienen blondin lapsen Tatooine-planeetalta, joka asui äitinsä kanssa orjana? Nyt voit tulla todelliseksi jediksi, ennen kuin siirryt voiman pimeälle puolelle näillä Anakin Skywalker -puvuilla ja sinisellä valomiekalla. Muista, että meillä kaikilla on pimeä puoli, mutta älä unohda mitä olit.

Padmé Amidala Puvut

Herättäkää kaunis Naboon kuningatar näillä ainutlaatuisilla Padmé Amidala -puvuilla. Valitse suosikki versiosi tästä hahmosta ja elä yksi historian mielenkiintoisimmista ja traagisimmista rakkaustarinoista.

Luke Skywalker Puvut

Anakinin ja Padmén poika Luke Skywalker oli jedi-soturi, joka auttoi Uuden Tasavallan muodostamisessa siskonsa Leia kanssa. Tule Master jediksi näillä uskomattomilla Luke Skywalker -puvuilla. Ja muista, ”Luke, minä olen sinun isäsi.”

Princess Leia Puvut

Tällä sankarittarella ja new Orderin Jedillä on avainasema Galactic Civil Warissa. Jos haluat taistella myös Imperiumia vastaan, valitse Leia-pukusi (prinsessa tai orja) näistä cosplay-puvuista.

Katso tämä opetusohjelma, joka näyttää, kuinka pukeutua prinsessa Leiaksi ja miten hänen klassinen hiustyyli tehdään:

Han Solo Puvut

Tästä ylimielisestä salakuljettajasta ja Chewbaccan ystävästä tulee yksi saagan vaikuttavimmista hahmoista. Haluatko olla Millennium Falconin lentäjä ja Kapinaliiton kenraali? Voit olla näiden ainutlaatuisten Star Wars Han Solo -pukujen avulla.

Rey Puvut

Rey on haaskaeläin Jakku-planeetalta, jossa hänet hylättiin vasta viiden vuoden ikäisenä. Hän on upotettuna meneillään olevaan vastarinnan ja ensimmäisen järjestyksen väliseen taisteluun. Hän on erinomainen lentäjä, joka täydentää hänen Jedi-taitojaan.

Tämä Star Wars Rey -puku koostuu beigestä t-paidasta ja housuista, joissa on yhteensopivat irralliset hihat, vyö ja ruskea ranneke.

R2D2 and C3PO Puvut

Galaksin kuuluisimmat droidit ovat täällä lasten pukuina. Pienet lapsesi voivat auttaa päähenkilöitä ja olla osa tätä galaktista tarinaa kuin todelliset ystävät. Valitse C3PO- ja R2D2-puku tai jopa BB8, ja heistä tulee galaksin söpöin robotti.

Chewbacca Puku

Chewbacca on Wookiee, joka yhdessä ystävänsä Han Solon kanssa ohjaavat Millennium Falconia. Viisas ja uskollinen hahmo, jonka Shyriiwook-kieltään voi olla vaikea ymmärtää. Jos haluat tulla täksi karvaiseksi sankariksi, valitse valitsemasi Chewbacca-puvut. AAARWWRGHH!

Darth Vader Puvut

Star Wars -saagan kiistaton vihollinen. Löydä hänen panssarin alkuperä ja tule galaksin pelätyimmäksi kyborgiksi näiden uskomattomien Darth Vader -pukujen avulla.  

Stormtrooper Puvut

Stormtrooperit ovat palanneet muotiin! Stormtrooperit ovat galaktisen imperiumin eliitti-iskujoukkoja, Darth Vaderin johdolla monien saagan jaksojen ajan. Jos olet todellinen Star Wars -fani, rakastat näitä Stormtrooper-pukuja.

Darth Maul Puvut

Sithin pimeä lordi ja salainen oppipoika Darth Sidiousille. Jos haluat jotain omaperäistä ja hieman erilaista kuin tavalliset Star Wars -puvut, valitse näiden Darth Maul -pukujen väliltä ja taistele kaksipäisellä valomiekallasi.

Kylo Ren Puvut

Kuten isoisänsä Darth Vader, myös Kylo Ren on kiistanalainen hahmo: konna, joka haluaa pelastaa itsensä. Hän on helppo tunnistaa kypäränsä ja erottuvansa punaisen valomiekan ansiosta. Tässä on muutamia ideoita Kylo Ren -pukuusi.

Kylo Renin valomiekka on hiukan erilainen kuin mitä olemme tottuneet näkemään. Tällä punaisella valomiekalla on erityinen ristisuojakuvio, joten se näyttää keskiaikaiselta. Kypärä on musta ja edessä harmaa. Hän melkein aina käyttää viittaansa, aivan kuten Darth Vader, ja kypäränsä säröttää ääntä.

Boba Fett Puvut

Ensimmäinen Jango Fettin klooni, joka adoptoi hänet poikana ja opetti hänelle kaiken mahdollisen palkkiometsästyksestä. Jos haluat ainutlaatuisen pukuidean, luo se käyttämällä jetpackia ja yhtä näistä Boba Fett -puvuista.

Kehen näistä Star Wars -hahmoista samaistut eniten? Valitse suosikkisi ja käytä sitä missä ja milloin haluat. Karnevaali, Halloween, festivaalit, Comic Conilla … kaikki tekosyyt käyvät!

Have fun!