Skip to content

Supersankaripuvut

Tutustu uskomattomiin supersankaripukuihimme. Jos haluat luoda oman Cosplay-pukusi puettavaksi Comic-Conille tai jos haluat vain ostaa täydellisen supersankaripukusi seuraavia juhlia varten, Avengers- ja Justice League -fanit, valmistautukaa!

Olipa kyse sitten suunnitellusta tai hieman improvisoidummasta – tyylistäsi riippumatta, tärkeintä on kunnioittaa suosikki supersankareitasi parhaimmissa supersankaripuvuissa (ja lisävarusteissa).

The Avengers -Puvut

The Avengers on ryhmä Marvel-supersankareita, jotka taistelevat kaikkia vihollisia vastaan, jotka maapallolla tallaavat, niitä vastaan, joita kukaan sankari ei voittaisi yksin.

Tarina (josta tehtiin myöhemmin elokuva) kertoo tarinan siitä, kuinka jokainen Avenger kukistaa roistoja kuten Red Skull, Loki tai Mandarin, kohdaten Chitaurin armeijan, Ultronin tai Thanoksen. Civil War -elokuvassa Avengerit jakautuvat kahteen ryhmään – toista johtaa Kapteeni Amerikka ja toista Iron Man, jokaisella on oma puolustajaporukkansa: Ant-Man, Scarlet Witch, The Vision, Black Panther …

Muuntaudu suosikki Avengeriksi; täällä Funideliassa meillä on kaikki: Kapteeni Amerikka, Iron Man, Thor, Hulk, Black Widow, Hawkeye, Hämähäkkimies … Ja jos et ole koskaan ollut hyvä jäämään ”oikealle puolelle”, meillä on jopa Thanos!

Capitain America

Kapteeni Amerikasta on monia eri versioita, jotka inspiroivat sinua. Katso hänen pukukehitystään ja valitse Captain America puku, josta pidät eniten.

Tarvitset vain Kapteeni Amerikan ulkoasun täydellisen, ainutlaatuisen Kapteeni Amerikan puvun ja joitain lisävarusteita.

Jos on yksi lisävaruste, joka Kapteeni Amerikkaa edustaa parhaiten, se on epäilemättä hänen voimakas kilpensä. Howard Starkin luoma kilpi on valmistettu vibraniumista, erittäin kevyestä materiaalista, joka kestää kaikki iskut.

Iron Man

Iron Man on Tony Starkin alter-ego. Multimiljonääri-liikemies ja insinööri, joka valmistaa aseita Yhdysvaltain armeijalle. Testaillessaan uutta kokeellista tekniikkaa häneen hyökätään pommin kera, lopulta siepataan ja hän loukkaantuu vakavasti. Jotkut sirpaleista ulottuvat hänen sydämeensä ja hänen vammansa ovat niin vakavia, että hän tekee haarniskapuvun paetakseen ja selviytyäkseen.

Täältä löydät erilaiset Iron Man -asut eri elokuvista, joissa hän on esiintynyt. Iron Man, Civil War, Avengers …

Thor

Tuoreena Asgardista, täällä on täydelliset Thorin puvut, jotta voit mennä taistelemaan Lokin kanssa.

Hulk

Jos haluat muuntautua täksi vihreäksi supersankariksi, nämä uskomattomat Hulk -puvut ovat juuri ne, mitä etsitkin. Niissä on sisäänrakennetut lihakset, koko vartalo tai vain t-paita. Älä unohda Hulkin käsineitäsi, joten voit huutaa “Hulk, Murskaa!”

Black Widow

Yksi tunnetuimmista Marvel-supersankarista. Black Widow -pukuasi varten tarvitset tiukan mustan haalarin, vyön ja polvenkorkuiset saappaat. Tai voit käyttää mustaa t-paitaa, sopivia säärystimiä ja kotitekoisia lisävarusteita.

Black Widow’n tunnistettavin ominaisuus on ehdottomasti hänen pitkä punainen tukkansa.

Spiderman

Spiderman on ollut useita kasvoja elokuvauransa aikana. Tobey Maguire oli ensimmäinen, mutta nörtti teini-ikäinen imagonsa tarkoitti, että hän ei tullut yhtä vahvaksi kuin olisi voinut. Andrew Garfieldillä oli parempi fyysinen kyky ja hän oli ehkä hieman ylimielisempi, mikä tarkoitti, että häneen oli haastavampi samaistua tunnepuolella. Viimeinen Hämähäkkimies, jonka tulkitsi Tom Holland, näytti olevan suosituin fanien keskuudessa.

Aivan kuten näyttelijöitä, koko supersankarin historiassa on ollut erilaisia Spiderman. Jätämme sinulle joitain Spidermanen pukuja, joiden avulla voit tulla Spideyksi.

Guardians of the Galaxy -Puvut

Guardians of the Galaxy ovat supersankareiden ryhmä, joka koostuu erilaisista muukalaisista (ja yhdestä ihmisestä) ja jotka muodostavat liittoutuman lähes tavanomaisesti taistelussa roistoja vastaan, jotka pyrkivät häiritsemään maailmankaikkeuden rauhaa: Star Lord, Gamora, Rocket , Groot ja Drax.

Deadpool -puvut

Röyhkeä, aggressiivinen, poliittisesti epäkorrekti, sopimaton loppasuuhuligaani … Mutta kaiken alla, oikeiden puolustaja. Se on Deadpool. Hänen asuunsa kuuluu naamio, joka peittää hänen kasvonsa kokonaan, tiukasti istuva punamusta puku, joka näyttää hänen lihaksensa, ja katanat ja sai-miekat köytettyinä selässään.

Batman -puvut

Batman on ainoa supersankari, jolla ei ole mitään supervoimia (paitsi hänen massiivinen omaisuutensa). Jos haluat saada käsiinsä tämän supersankarin puvun, mutta sinusta tuntuu, että tarvitset auttavaa kättä, muista käyttää syvää ääntäsi ja pukea yksi näistä Batman-puvuista.

Jos haluat hieman erilaisen ulkonäön, tässä on opetusohjelma, johon rakastut:

Wonder Woman -puvut

Themysciran prinsessa Dianaksi kutsuttu Wonder Woman on Amazonin prinsessa, jolla on uskomattomia supervoimia. Hänen pääaseensa ovat tiara, käsivarsinauhat, miekka ja totuuden Lasso.

Koko sarjakuvan historian ajan Wonder Woman on pukeutunut moniin asuihin. Katso nämä Wonder Woman -asut, jotka sisältävät hänen kuuluisimman ulkonäkönsä.

Superman -puvut

Hänen vanhempansa lähettivät Superman Kryptonista Maahan ennen heidän planeettansa tuhoutumista, Kansasin Smallvillen viljelijät Jonathan Kent ja Martha Kent hänen huostaan ottaen. He kasvattivat hänet Clark Kentiksi ja opettivat hänelle tiukan moraalin. Mutta nuori Clark alkoi pian osoittaa yli-inhimillisiä voimia, joita toimittajan töiden varjolla hän päätti käyttää ihmiskunnan hyväksi.

Superman -puvuista on ollut monia versioita, mutta sininen haalari punaisilla alusvaatteilla on epäilemättä kuuluisin.

Catwoman

Catwoman on Batmanin ikuinen ystävävihollinen. Joissakin tapauksissa liittolaisia ja toisissa vihollisia. Selina Kyle on yksi Batmanin maailmankaikkeuden mielenkiintoisimmista hahmoista.

Kaikki mitä tarvitset Catwoman pukuusi, on tiukasti istuva musta haalari, polvenkorkuiset korkokengät ja tietenkin Catwoman naamio kissan korvilla, joten kukaan kadulla ei tunnista sinua.

Harley Quinn

Harley Quinn on Jokerin ihastus ja lisäksi toinen Batmanin iankaikkisista vihollisista. Hänen oikea nimensä on Harleen Frances Quinzel. Hän tapasi Jokerin työskennellessään Askham Asylymissä, jossa hän oli potilas, ja rakastui häneen täysin.

Harley Quinn on saanut melko vähän muodonmuutoksia sarjakuvien sarjassa, videopeleissä ja elokuvissa. Näytämme sinulle joitain tunnetuimmista Harley Quinn -puvuista.

Joker

Jokeri on roisto, joka herättää aina huomiota. Pelikorttien villistä kortista Jokerista inspiroituneena, hänet on vuosien varrella keksitty ja hän on käynyt läpi monia fyysisiä muutoksia esiintymissään elokuvissa, sarjakuvissa ja videopeleissä, joten ei ole vaikea löytää laaja valikoima Jokerin pukuja. Mutta tämä on pidämme eniten.

Ninjakilpikonnat

Leonardo, Donatello, Raphael ja Michelangelo. Nämä ovat Ninjakilpikonnat. Mutanttisupersankarit, jotka taistelevat roistoja viemärien syvyydestä.

Sinun tarvitsee vain valita, mikä Ninjakilpikonnan haluat olla ja valita sitten aseesi: Katana, nunchakut, sai-miekat tai bo-keppi. Cowabunga!

Opi tekemään meikkisi kuin Ninjakilpikonna:

Power Rangers

Ja lopuksi, Power Rangersit ovat suosikkisupersankareiden luettelossa. Ryhmä nuoria sankareita taistelee muita maallisia roistoja vastaan, muuttuen Power Rangeriksi ja huutaen: “It’s Morphin Time!”

Joten mikä voisi olla parempi Power Rangers -puku kuin nämä Morphsuits-puvut: koko kehon (mukaan lukien pään) lycra-haalarit, jotka sopivat tiiviisti vartaloosi ja joiden avulla voit liikkua vapaasti, aivan kuten Power Rangers.

Have fun!