Skip to content

Seksikkäät Halloween-Puvut Tuovat Kuoleman Takaisin Elämään

Naisina me kaikki haluamme tuntea itsemme kauniiksi. Mutta haluamme myös pukeutua ja pitää hauskaa vuoden kauhistuttavimmassa yössä. Siispä, olemme työskennelleet ahkerasti tuodaksemme sinulle ainutlaatuisen ja ylellisen sarjan seksikkäimpiä Halloween-asuja – naisellisia ja vietteleviä. Ai niin, haluatko nähdä ne? Älä mene liian kauas ruudultasi ja kirjoita muistiin seuraavaa Halloween-juhlaa varten. Ja mitä naisten asuihin mielestämme tulee, ei ole mitään vastaavanlaisia!

Seksikkäät Luurankopuvut

Jos haluat kaikkien tulevan hulluiksi luitaan myöten Halloween-yönä, mikä olisikaan parempi kuin pukeutua seksikkääksi luurangoksi. Tee häkellyttävä mekko käyttämällä lyhyttä mustaa mekkoa ja valkoista kangasmaalia (tai pimeässä hehkuvaa).

Seksikkäät She-Devil -puvut

Syntiesi tunnustaminen on jäänyt historiaan. Helvetti on nauttii siitä – ja eipä ole muuta tapaa tehdä niin kuin seksikkäässä she-devil-puvussa. Punainen on avainväri. Lyhyt mekko, kireähkö, ja käännettävä hame sarvien ja harjakuoren kanssa riittävät muuntamaan itsesi erittäin houkuttelevaksi demoniksi.

Seksikäs Vampyyripuku

Vaikka uskoisit, että vampyyrit ovat yliarvostettuja, hammasten upottaminen ei koskaan vanhene. Vakuutamme sinulle, että olet voittaja seksikkäässä vampyyripuvussa, mutta kaipaat hieman taidetta. Erityisesti oman meikin luomiseen.

Tarvitset vain hameen ja mustan tai punaisen korsetin tähän asuun. Ja jos haluat jotain laadukasta ja aitoa, voit lisätä Draculan goottilaisen kaula-aukon. Älä vain unohda, että tärkeimmät osat ovat sirut ja veri.

Seksikkäät Noitapuvut

Et jää loitsuista paitsi kiehtoaksesi kaikkia tänä Halloweenina, jos valitset jonkin näistä seksikkäistä noitapuvusta. Tämä on luultavasti hyödyllisin puku, ja se, jota kaikki rakastavat kuoleman yönä.

Musta, violetti tai minkä tahansa haluamasi värinen puku, mieluiten pörröisellä hameella, noitahatulla ja luudalla riittävät pyyhkimään kaikki juhlissa olevat.

Seksikkäät Zombi-Asut

Elävien kuolleiden maailmassa on lukemattomia mahdollisuuksia pukeutua: sairaanhoitaja, poliisinainen, koulutyttö, vanki, nunna, kokki, merimies tai mikä tahansa muu, mitä uskallat keksiä. Ota lyhyt mekko kaapistasi – sillä ei ole väliä mikä väri se on. Lisää puvusta riippuen rekvisiittaa, voitele kehosi verellä ja voilà! Seksikäs zombi, joka on valmis syömään elävien maailman.

Horror is sexy!