Skip to content

Halloween meikkivinkit naisille

Haluatko olla kaikista pelottavin seuraavissa Halloween-juhlissa? Tässä artikkelissa haluamme antaa sinulle muutamia vinkkejä ja niksejä pelottavasta ja realistisesta naisten Halloween-meikistä.
Haavat, arvet, verta ja paljon muuta! Ulkonäkö, joka pelottaa jopa rohkeimmat. Valmistaudu pitämään todella pelottava ilta!

Naisten Halloween-meikki – perusasiat

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on valita hyvä Halloween-puku. Voit valita pukeutua kuuluisiksi hahmoiksi, kuten Pahatar, La Catrina Kuolleiden Päivä tai Corpse Bride. Tai voit etsiä jotain yleisempää, kuten zombi, luuranko tai vampyyri … Valittavana on satoja halloween-pukuvaihtoehtoja, joten valitse haluamasi tyyli (tai valitse pelottavin, jonka löydät!).

Seuraava askel on levittää pelottavaa meikkiä, jotta voit pelotella kaikkia. Meillä on täällä Funideliassa kaikki tarvitsemasi Halloween-meikit naisille. Tärkein asia, jota tarvitset, on tekoverta, riittävästi vartalollesi, puvullesi ja tehdäksesi todellisennnäköisiä haavoja ja proteeseja. Lateksiproteesilla voit saavuttaa avoimien, veristen, erimuotoisten arpien, palovammojen vaikutus kasvoillasi, vampyyrin puremien kaulassa jne.

Ja jotta se näyttää vielä todellisemmalta ja kauheammalta, nestemäinen lateksi hoitaa homman. Tämän elokuvatuotannossa usein käytetyn tuotteen avulla voit saada ihon näyttämään vanhemmalta, luoda kaikenlaisia haavoja (jotka näyttävät erityisen hyvältä yhdistettynä tekovereen), tekopalovammoja ja paljon muuta.

Sekä mustalla ja valkoisella meikillä voit tuoda kasvoillesi ja vartalollesi tappavan kalpeuden, ihanteellisia luurankopuvuille, vampyyreille tai noidille. Näyttää todella hyvältä! Puvusta riippuen saatat käyttää myös punaista meikkiä, jos pukeudut esimerkiksi paholaiseksi.

Viimeiseksi, jos haluat levittää zombie-meikkejä, meillä on erityistuotteita, jotka tekevät sinusta aivan elävän kuolleen näköisen. Ulkonevat silmäpallot, vihreää verta, zombi-iho, leikattuja kurkkuja sekä kaikkea muuta, mitä voitte kuvitella vapauttavan aitoa kauhua Halloween-yönä.

Pahatar -meikki

Ilkeä noita Pahatar on yksi Disneyn pahimmista roistoista, kuuluisa noituudestaan Prinsessa Ruusunen -teoksessa. Musta mekko ja ilkeät kasvot kuvaavat tätä pahaa hahmoa.
Jos haluat muuntautua täksi pahasta noidasta, sinun on ensin tehtävä valinta Pahatar-puvustasi. Voit valita asun, jota hän käyttää animaatiofilmissä Prinsessa Ruusunen, mustalla ja purppuraisella viitallaan ja rakkaalla variksellaan. Tai etsi vaikuttava musta mekko ja sarvet, joita hän käyttää elokuvassa, Maleficent – Pahatar.

Lopuksi tarvitset tietysti Pahatar-meikkiä. Tässä on opas täydellisen ilmeen saavuttamiseksi. On erittäin tärkeää tuoda esiin silmäsi, huulet ja tietyt kasvojen osat, kuten posket.

Sally-meikki elokuvasta Painajainen Ennen Joulua

Jos rakastat Tim Burton -elokuvia ja et koskaan jätä katsomatta Painajainen Ennen Joulua -elokuvaa aina talvisin, Sally-puku voisi olla paras vaihtoehto. Sally näyttää räsynukelta, ja mekko koostuu eri vaatteiden osista.

Mutta Sallyn tärkein osa on hänen kasvonsa. Hyvällä meikillä voit korostaa hänen suuria silmiään ja ripsiään, samoin kuin huulien, kaulan ja otsan tikkien muodossa olevat arvet. Tässä on opetusohjelma siitä, kuinka saat realistisimman Painajainen Ennen Joulua -ilmeen.

Corpse Bride -Meikki

Jatketaan Tim Burton -teemaa toisen hänen vaikuttavan animaatioelokuvansa, Corpse Bride -teoksen kanssa. Emily on tämän elokuvan päähenkilö, puoliksi nainen puoliksi luuranko, joka asuu kuolleiden maassa ja menee vahingossa naimisiin elävän miehen, Victorin kanssa.

Emilyn melankolisen ilmeen saavuttaminen on välttämätöntä, kun on kyse Corpse Bride -pukusi täydentämisestä. Ja voit saavuttaa sen tällä meikkausoppaalla. Tärkeintä tämän meikin levittämisessä on vaaleiden värien käyttö kasvoillasi, kuten valkoinen tai turkoosi, jos mahdollista. Merkitse silmäsi ja silmäluomet selvästi ja anna maalattujen kulmakarvojen tuoda sinulle surullisen ilmeen. Viimeiseksi pienet haavat otsassa ja vasemmassa poskessa toimivat viimeistelynä. Nyt on jäljellä ainoastaan hyvän “ruumisaviomiehen” löytäminen.

Kuolleiden Päivä -meikki: muuntaudu La Catrinaksi

Kuolleiden päivä on erittäin tärkeä Meksikon festivaali, yksi maailman tunnetuimmista. Heidän kuuluisat Catrina-kallonsa ovat Halloweenin symboli tai minkä tahansa pukujuhlan. Catrina-puku koostuu yleensä pitkästä mekosta, jossa on täysi hame, yleensä mustana, punaisena tai ruskeanpunaisena, vaikkakin versioita on useita. Mutta merkittävin asia on Kuolleiden Päivä -meikki, olipa se mustavalkoinen tai eri värejä.

Tämän oppaan avulla voit oppia tekemään meikkisi kuten Catrina Kuolleiden Päivä -festivaalilta. Tutustu askel askeleelta kuinka luoda näyttävät Catrinan kasvot ja yllättää kaikki seuraavissa pukujuhlissa.

Have fun!