Skip to content

Kuinka pukeutua kuin Sally ja Jack Skellington elokuvassa Painajainen Ennen Joulua

Sally ja Jack naamioivat: painajainen ennen joulua

Inspiroidumme tÀstÀ myyttisestÀ Tim Burton -elokuvasta, Painajainen Ennen Joulua ja sen naispuolisesta pÀÀhahmosta, Sallysta, tehden tÀmÀn meikkausohjeen. Annamme parhaat vinkit ja ideat Sally-naamioosi elokuvasta Painajainen Ennen Joulua ja tietysti hÀnen hullusta rakkaudestaan Jack Skellingtonista. TÀydellinen ulkonÀkö seuraavalle Halloweenille!

Kuinka arkistoida ulkonÀkö

TÀmÀn Halloween-meikin tÀrkein asia on luoda tekosilmÀt, jotka simuloivat sarjakuvan silmiÀ, erittÀin suuret ja valtavilla kulmakarvoilla, niin ominaisia Tim Burton -hahmoille.

Seuraa nÀitÀ vaiheita meikkivideolla Sara G: n kanssa ja katso kuinka paljon helpompaa se onkaan kuin luulit.

  • Vaihe 1: PeitĂ€ kulmakarvasi meikillĂ€, sulje lĂ€pinĂ€kyvillĂ€ jauheilla ja viimeistele peittĂ€mĂ€llĂ€ kasvosi.
  • Vaihe 2: Anna jonkin verran purppuraa ja sinistĂ€ varjostusta simuloidaksesi samoja sĂ€vyjĂ€ kuin pÀÀhenkilömme.
  • Vaihe 3: Jotta voit luoda valtavan tekosilmĂ€n, sinun on piirrettĂ€vĂ€ silmĂ€luomesta kulmakarvat korkealle ja tĂ€ytettĂ€vĂ€ se sinisillĂ€ ja violetilla varjostuksella.

  • Vaihe 4: Maalaa oikea silmĂ€luomesi vesimaalilla, ylĂ€- ja alaosa.
  • Vaihe 5: LevitĂ€ silmĂ€luomien ryppyihin upeat tekoripset ja rajaa mustalla, mikĂ€ olisi tekosilmĂ€.
  • Vaihe 6: Maalaa huulet punaisella ja piirrĂ€ tikit mustalla maalilla.

  • Vaihe 7: SinisellĂ€ maalilla simuloi nuken tikkejĂ€.
  • Vaihe 8: Pue naamioon sisĂ€ltyvĂ€ peruukki ja olet valmis Halloweeniin!

Asu

Funideliasta löydĂ€t erilaisia versioita Sally-puvuista. NiistĂ€, jotka ovat uskollisia elokuvaversiolle, pitkĂ€llĂ€, suoralla mekolla, versioihin, joissa on kimalletta ja paljetit antamaan sille “lumoava” ilme. Valitse se, josta pidĂ€t eniten.

Jos haluat tehdÀ oman Sally-pukuasi, temppu on löytÀÀ kotona jo sinulla oleva mekko, leikata haluamasi muoto hameen ja hihojen kolmiomaisilla muodoilla ja ostaa kÀyttökelpoisia mustia, violetteja, sinisiÀ, keltaisia ja oransseja kappaleita kankaasta.

Jos et löydÀ tarkkaa piirrosta, voit tehdÀ merkit tai lyijykynÀn ympyrÀt, viivat ja ompeleet itse.

LisÀvarusteet

SekÀ Painajainen Ennen Joulua elokuvassa nÀkemissÀsi puvuissa, jotka on esitetty Sara G -opetusohjelmassa, ja yllÀ olevassa osassa esitetyissÀ puvuissa molemmissa on Sally-peruukki.

Mutta jos haluat tehdÀ oman kotitekoisen Sally-peruukin, tÀssÀ on erittÀin helppo temppu. Koska pÀÀhenkilömme on rÀsynukke, hÀnen hiuksensa ovat villaa. Joten voit tehdÀ peruukin leikkaamalla villanauhat punaisesta villakerÀstÀ; tee niistÀ todella pitkiÀ, koska teemme Sallyn hiusrajan niiden keskelle. KeskellÀ olevan hiusrajan simuloimiseksi voit ommella kÀsin tai koneella kÀyttÀen huopapalaa. NÀissÀ kuvissa on joukko Pinterest-opetusohjelmia:

Viimeiset silaukset

Koska ei muuten voisi ollakaan, Sallyn viimeinen kosketus on hÀnen rakkaansa Jack. Naamioikaa itsenne pariksi ja olkaa voittajia molemmilla puvuilla.

TÀssÀ tapauksessa nÀytÀmme Jack Skellington -puvun, jota Chico Morena kÀyttÀÀ videossa, ja muiden vaihtoehtojen, kuten naamion tai hÀmÀhÀkinmuotoisen solmion solmimiseksi.

”Pumpkin King” kĂ€yttÀÀ mustaa frakkia ja takkia, jossa on valkoiset ja mustat raidat, ja pÀÀssĂ€ valkoinen pÀÀkallo.

Viimeinen ulkonÀkö

TÀmÀ on ystÀvÀmme lopullinen ulkonÀkö fantastisilla Painajainen Ennen Joulua -puvuilla. Muuntaudu Jackiksi tai Sallyksi ja osoita, ettÀ luuranko ja rÀsynukke ovat tÀynnÀ elÀmÀÀ ja jopa reilusti!

This is Halloween!