Skip to content

5 Tee-se-itse-sisustusideaa Halloweenille. Lähes yhtä Halpaa kuin Helppo Pelästys!

Joka vuosi juhlimme Halloweenia useammin ystävien ja perheen kanssa – ja koska tämä on täydellinen tekosyy pitää hauskaa ja pelästyttää joku! Siksi tästä viestistä löydät helppoja ja hauskoja tee-se-itse-sisustusideoita Halloweeniksi, jotta voit koristella talosi nyt vuoden kauhistuttavana yönä. Hämmästytä kaikki omaperäisimmällä Halloween-koristeella!

1. Onko siellä ketään?

Tätä WC-Halloween-sisustusta varten tarvitset mustan pahvin ja joitain saksia. Leikkaa mieluisimman hirviön siluetti, nosta säiliön yläosa ja kiinnitä se kehykseen. ’Ulkopuoli’ on valmis pelottamaan joku oikeaan aikaan ja helpoimmalla tavalla.

TARVITAAN : Mustavalkoinen Pahvi ja Sakset

2. Äiti, keittiön kaapissa on joku!

Meidän suosikki! ’Pää purkissa’ on täydellinen tapa tehdä hyvä pelästys irti äidistäsi. Voit tehdä omia kuviasi noudattamalla näitä vaiheita tai ladata kuvan tästä linkistä.

Tarvitset myös suuren purkin ja vihreää, keltaista tai haluamaasi väriä sävytettyä vettä. Laita plastisoitu kuva potin sisään ja olet valmis! Nyt sinulla on uusi huonetoveri.

TARVITAAN: Muovitettu Kuva ja Läpinäkyvä Purkki

3. Pieni vieras

Tämä kotitekoinen Halloween-seppele on helppo ja siistiä tehdä – täydellinen käsityö sateisiin ja kylmiin päiviin. Lepakoiden valmistamiseksi sinun on maalattava styroksi-pallot mustalla maalilla, liimattava niiden aiemmin leikatut pahviset siivet ja lopulta asetettava silmät niihin. Mitä kummituksiintulee, sinun on liitettävä pallo kotona olevan paperin tai jonkin kankaan kanssa tapin viereen, liimattava silmät ja ripustettava nukke köyteen.

TARVITAAN: Styreeniputkopallot, Päällystetty Paperi tai Kangas, Pahvi, Silmätarrat ja Nastat

4. Tappajan jäljet

Tämä on ehkä helpoin tehdä kaikista. Nyt sinun täytyy tehdä tämä verellä tahrittu pyyhe … No, juuri se. Pyyhe ja vähän verta (tekoverta, tietysti). Tähän ei vaadita rakettitieteitä.

Muuten, väärennetty veri ei yleensä tahraa, joten voit pestä pyyhkeen jälkeenpäin ja se on kunnossa. Kriittinen osa tässä on pelästys, jonka aiot antaa jokaiselle, joka uskaltaa tulla kylpyhuoneeseen.

Voit kokeilla sitä myös suihkuverholla tai vain jättämällä jäljen kylpyammeeseen.

TARVITAAN: Valkoinen Pyyhe ja Tekoverta

5. Noitien piilopaikka

Jos haluat, että aitojen noitien valtaavan talosi (ja uskokaa meitä, emme puhu anopistasi), nämä noitajalat hoitavat homman.

Tämän ainutlaatuisen vaikutelman luomiseksi tarvitset värillisiä raidallisia sukkia, teräviä mustia kenkiä ja pahvia noidan jalan simuloimiseksi. Voit sijoittaa ne, kuten alla olevista kuvista näet, tai millä tahansa haluamallasi tavalla.

TARVITAAN: Värillisiä Sukkia ja Mustia Kenkiä

Nämä ovat joitain kotitekoisia ideoita, joilla voit koristella talosi Halloweenin aikana sekä yllättää ja kauhistuttaa naapurustosi.

Voit myös viimeistellä luomasi käsityöt joillakin verkkosivuillamme löytyvillä Halloween-sisustusartikkeleilla ja muuntaa talosi todelliseksi pelottavaksi kartanoksi.

Horror is fun!