Skip to content

Halloween-sisustus pakko saada-tuotteet, jotta juhlista tulee kummitusmaiset

Luuletko tietäväsi, miten talosi sisustetaan Halloweeniksi? Hah! Älä jaksa naurattaa…

Jos haluat päihittää naapurisi ja olla vuoden paras koristelija tänä Halloweenina, JATKA LUKEMISTASinun on oltava hyvin valmistautunut järjestämään upea Halloween-juhla, ja koska tunnemme itsemme ja tiedämme, että jätämme kaiken viimeiselle minuutille, teimme tämän päivityksen Halloween-koristeista antaaksemme sinulle ideoita, jotka voivat auttaa sinua!

Ensinnäkin kauhistuttavan koristeluun aikaansaamiseksi, kurpitsat, hämähäkinverkko, veri, kynttilät ja pääkallo ovat välttämättömiä, samoin kuin ovat kauhistuttavia lisävarusteita. Mutta kuten Jack Ripper sanoi: ”Tehdään tämä pala palalta”.

Ulkokoristelu

Puutarha

Jos talossasi on puutarha tai terassi, sieltä saat parhaimmat ideasi, koska se on ensimmäinen asia, joka pelottaa ihmisiä sen läpi kulkiessaan ja saa ihmiset ihmettelemään, mitä he voisivat vielä löytää edestään. Yleisin tapa on luoda hautausmaa hautakiven kanssa, muutama ruumis nurmikolla, veistetyt kurpitsar, aaveita, varoituskyltit jne.

Jos kastelet nurmikkoa oikein, saatat onneksesi nähdä muutamia zombeja, joiden avulla voit kuvata Michael Jacksonin Thriller-videota, ja jos et, odota keskiyöhön, kunnes vieraasi pääsevät vauhtiin, ja he ovat varmasti mukana.

Julkisivu

Toisena vaiheena talosi etuosa on erittäin tärkeä, etenkin ovi ja ikkunat. Ovelle suosittelemme tätä päivitystä, jossa on 25 ideaa talosi oven koristamiseksi Halloweeniksi.

Jos et kuitenkaan niin välitä askartelusta, laitamme tähän nopean vaihtoehdon, jonka voit löytää myymälästämme.

Toisaalta voit hyödyntää ikkunoiden Halloween-koristelussa sisävaloa asettamalla varjot mustalla pahvilla valkoisen taustan päälle. Voit luoda aseita, kissoja, riippuvia päitä, mitä tahansa! Tässä viestissä näytetään kuinka se tehdään.

Toinen hieno idea on leikkiä valaistuksella, eikä pelkästään asettamalla valonlähde toiseen koriste-elementtiin, kuten kohdistamalla puutarhavalot puussa roikkuvaan kuolleeseen mieheen tai täyttämällä kurpitsalyhdyt valolla, mutta myös säätelemällä sisävalaisimia ja käyttämällä värillisiä hehkulamppuja, kuten sinistä tai punaista.

Sisätila

Täydellistä! Nyt olet saanut heidät pelkäämään, tätä hetkeä ei voida jättää pettymykseksi. Nyt kun heidän puolustuksensa on heikentynyt ja he ajattelevat, että ei voisi olla mitään pahempaa, he ovat väärässä, koska tarjoamme sinulle hyviä ideoita kauhistuttavan Halloween-talon sisustamiseen.

Jotta sisustaminen olisi sinulle helppoa ja miksi ei, voit säästää rahaakin, keskity paikkoihin, joissa vieraasi ovat, jättäen osa huoneista vähemmällä koristelulla. Tätä varten suosittelemme seuraavia alueita.

Kylpyhuone: ei sovellu pelokkaille (tai pikkutarkoille) ihmisille!

Tämä paikka, pidät siitä tai et, on paikka, johon kaikki menevät, joten on tärkeää, että koristeesi on niin pelottavia kuin mahdollista.

Täytä kylpyamme vedellä ja kaada siihen vettä ja tekoverta, tahraa seinä ja halutessasi laittaa pää sisäpuolelle tai tahria verhot.

Kylpyhuoneen peiliin voit sijoittaa veritetyt käsimerkit, olipa ne omat tai “sijoita ja poista” jäljet, jos et halua tahria sitä liiaksi.

Tee käsisaippua ”jokseenkin iljettäväksi” tunkemalla se ihmisen jäänteisiin, kuten kuvassa, simuloimalla ruumiinosia, kuten korvat, sormet tai silmät.

Ruokasali

Tämä huone on yksi tärkeimmistä, koska siellä olette suurimman osan ajasta juhlan aikana, minkä vuoksi koristelun tulee olla kauhistuttavaa, mutta ilman liioittelua, jotta vieraasi eivät tunne oloaan epämukavaksi ollessaan siellä.

Peitä se hämähäkinverkoilla ja aseta pienet hämähäkit kulmien ympärille. Peitä huonekalut valkoisilla vilteillä, jotta saadaan illuusio kummittelevasta talosta ja suojataan niitä muiden asioiden tahrimiselta. Viimeistele se asettamalla hiukan kurpitsoja ja kalloja hyllyjen päälle.

Viimeistele koristelu kuolleilla, koristelluilla terroriteeman oksilla, kuten hämähäkeillä, kurpitsoilla, hämähäkeillä… Talon lapsetkin voivat auttaa sinua, joten siitä tulee hauskaa toimintaa koko perheelle. Kynttilät ja kattokruunut ovat myös pakollisia, jotta valot ovat himmeämpiä ja sopivat juhlapäivään tai peittävät jonkin lampun oranssina tai mustana.

Ruokasalissa ruokailuvälineet ovat välttämättömiä, pöytäliinasta alkaen mustat lautasliinat tai käyttämäsi lasit, jopa pöydän keskikoristeet. Tässä ehdotamme joitain elementtejä, joista voi olla apua:

Pöytäliinat:

Syödäkseen vieraasi eivät halua tehdä sitä ihan missä tahansa! Käytöstavat pidetään mielessä.

Lasit ja kupit

Sinulla ei voi olla säilytysrasiaa, josta juodessaan verieliksiiriä tai alkoholipitoisia virkisteitä heistä useampi kuin yksi lähtee ryömimään ulos talostasi.

Kurpitsat

Näytä taiteelliset lahjasi ja opi kurpitsojen kaiverrus hauskoihin ja ainutlaatuisiin muotoihin.

Jos et kuitenkaan pysty tai olet vain laiskimus näiden suhteen, voit tietysti aina hankkia koristekurpitsoja.

Kattokruunut

Pelkäätkö kynttilöitä ajatellen, että talosi saattaisi syttyä tuleen? Ei hätää, ehdotamme näitä turvallisia, kauhistuttavia kynttilänkahvoja.

Pääkallot

Pääkallojen avulla kaikki arvostavat sisäpuolista kauneutta, josta kaikki puhuvat ja harvat jopa huomaavat. No, koristele niillä, anna kaikkien nähdä sisääntulon sisäisen kauneuden.

Käytävä

Viimeisenä asiana et voi unohtaa käytävää, jonka kautta vieraiden on kuljettava päästäkseen muualle taloon. Siinä perusasiat ovat ripustettavia hämähäkkejä. Myös seinien koriste-elementtejä, kuten synkkiä valokuvia, ötökät jne.

Tämän kaiken avulla voit tehdä talostasi valmiin täydelliseen, suuren Halloween-juhlaan, jossa hauskanpito ja pelko ovat varmoja, ja vaikka jotkut vieraat epäilevätkin sitä, he voivat aina tulla osaksi ensi vuoden sisustusta.

Horror is fun