Skip to content

Kuinka pukeutua merirosvoksi: merirosvojen puvut, meikit, asusteet ja paljon muuta ⚔

Jou hou, jou hou, merirosvon elämä minulle! Valmistaudu purjehtimaan seuraavalle alukselle ja jatka tuhansia seikkailuja seitsemällä merellä parhaimmassa merirosvopuvussasi. Näytämme sinulle kuinka saada aikaan täydellinen merirosvoilme pukuineen, asusteineen ja hyvillä merirosvomeikeillä.
Sinä olet tähti kaikissa pukujuhlissa näillä merirosvopuvuilla, jokainen haluaa kuulla tarinasi vaarallisista avomeristä. Mutta päästäksesi sinne ensin sinun on valittava hyvä merirosvo, näytä itsesi ja viimeistele puku parhailla lisävarusteilla.

Inspiraatiota loistavaan merirosvoulkonäköön

Merirosvomaailma on valtava, ja pukeutumiseen liittyy paljon vaihtoehtoja. Sinun tarvitsee vain pukeutua valkoiseen paitaan, jossa on pullistetut hihat, liivit, leveät ruskeat housut ja korkeat mustat saappaat. Voit myös repiä vaatteita, jolloin saat ryysyisemmän ilmeen. Olethan viettänyt vuosia keskellä merta selättämässä suuria vaaroja!
Merirosvot ovat huijareita, jotka ovat taistelleet monissa taisteluissa, joten heillä tulisi olla tietty karkea ja pelottava ulkonäkö. Heillä on yleensä arpia, jonkinlainen silmävamma (mikä tarkoittaa, että heidän on käytettävä silmälappua), koukut käsissä ja jopa puinen jalka. Miespuolisten merirosvojen parta on yleensä useita päiviä kasvanut, koska parranajo ja hoitomuodot eivät ole ensisijainen tavoite. On jopa merirosvoja, jotka matkustavat eksoottisten eläinten kanssa, jotka on tuotu ”Uudesta maailmasta”, kuten papukaijat, jotka istuvat olkapäällään koko päivän.
Voit myös saada inspiraatiota kuuluisilta Seitsemänmeren merirosvoilta (todellisilta tai kuvitteellisilta), kuten pahasta Mustaparrasta, Kapteeni Koukusta Peter Panista, Jack Sparrowista Pirates of the Caribbeanista tai Long John Silverista Treasure Islandilta.

Funideliassa voit löytää lukemattomia merirosvopukuja. Voit jopa pukea perheeseesi merirosvoiksi ja kaapparilaivan kapteeniksi. Meillä on puvut naisille, miehille ja lapsille. Jopa perheen pienimmätkin jäsenet voivat päästä merirosvo-alukselle vauvoille tarkoitettujen hulvattomien merirosvopukujemme kanssa.

Kuinka saavutat täydellisen merirosvomeikin?

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on löytää oikeat tuotteet. Tähän sisältyy meikki eri väreissä, nestemäinen lateksi ja tekoveri haavojen ja arpien luomiseksi…
Suosittelemme lisäämään muutama arven kasvoihisi armottoman merirosvoulkonäön saavuttamiseksi. Juuri tätä varten meillä on merirosvo-meikkausohje realistisille arville.

    • Vaihe 1: Voit luoda realistisen arpivaikutuksen nestemäisellä lateksilla.

    • Vaihe 2: Levitä se siveltimellä ja anna sen asettua. Muutamassa minuutissa näet vaikutuksen.

    • Vaihe 3: Maalaa haava erivärisillä maaleilla tai ruskean, punaisen ja violetin sävyillä. Tee siitä keskeltä tummempi ja reunoista vaaleampi. Voit halutessasi lisätä vähän tekoverta antaaksesi sille kalvavan ja inhottavamman ilmeen.

    • Vaihe 4: Ja siinä se onkin – siisti merirosvoarpi. Älä huoli, se on vain meikkiä.

Tästä videosta voit katsoa koko prosessin, kuinka tämä merirosvomeikki tehdään.

Merirosvopuvut ja tärkeät asusteet

Eli, olemme käyneet läpi miten saada aikaan hyvä merirosvoulkonäkö ja realistinen meikki, joka hämmästyttää jokaisen seuraavissa merirosvojuhlissasi. Nyt sinun on mietittävä tärkeimpiä lisävarusteita, jotka tarvitset täydellisen merirosvoasun viimeistelemiseksi.

Pitkät hiukset ja parta

Yhdelläkään itseään kunnioittavalla merirosvolla ei ole aikaa miettiä ulkonäköään – hiuksiaan tai partaansa … Kaikki ylpeilevät pitkillä hiuksillaan ja parrallaan, joka on vähintään muutaman päivän vanha – noh, miehet ainakin. Joten älä unohda sisällyttää hyvää peruukkia tai tekopartaa osana merirosvopukuasi, jos sinulla ei sitä vielä ole.

Merirosvon huivit ja bandanat

Sekä miehillä että naispuolisilla merirosvoilla on tapana käyttää päähuivia tai bandanaa. Bandanat ovat suuria päähuiveja, jotka peittävät koko pään, vaikka materiaali on yleensä sama.

Jos et ole varma, kuinka sitoa bandana, tässä on opas sen tekemiseen.

Merirosvohatut

Merirosvo ei ole mitään ilman hattuaan. Merirosvohattujen tulisi olla kohtuullisen suuria, yleensä olla mustia tai ruskeita ja niissä tulisi olla jonkinlainen yksityiskohta. Meillä on kaksi vaihtoehtoa näyttää sinulle, pääkallo tai hattu, jossa kultaiset yksityiskohdat, hieman siistimpään lookkiin.

Koukut, silmälaput ja teleskoopit…

Nyt tarvitset muutama lisävaruste. Nämä lisävarusteet täydentävät pukuasi ja antavat sille hieman realistisemman säväyksen. Viimeisenä kosketuksena: pidä koukkua kädessäsi, aseta hyvä musta silmälappu silmäsi päälle ja esittele muutamaa ylimääräistä yksityiskohtaa, kuten kaukoputkea, jotta voit havaita lähestyviä veneitä tai kaulakoruja ja sormuksia kaukaa siintävissä luurangoissa.

Aseet

Merirosvot ovat aina valmiita vaaratilanteisiin, jotka ilmaantuvat, tai ryöstämään seuraavan veneen, joka heidät kohtaa merellä. Joten, he kantavat aina tikareita, miekkoja tai pistooleja. Jos haluat olla hyvä merirosvo, lisää ase (tietysti teko-sellainen) pukuusi.

Jack Sparrow ja Pirates of the Caribbean -puku

Emme voineet päättää tätä täydellisten merirosvojen pukujen katselmusta puhumattakaan Pirates of the Caribbean päähenkilöstä Jack Sparrowsta. Jack on omituinen, rohkea ja hieman pähkähullu merirosvo, joka on kokenut monia seikkailuja ja katastrofeja, joista monet johtuivat hänestä itsestään.
Kuka tahansa voi pukeutua kuten Jack Sparrow. Meillä on Pirates of the Caribbean -puku kaikille ikäryhmille. Jos haluat erottua Sparrow’na, älä unohda punaista päähuiviasi, hattuasi ja rakastettuja hiuksiasi tai hänen kuuluisaa partaasi kahdella punoksella. Muista laittaa mustaa meikkiä silmiin, jotta ne erottuvat bandanan alta. Ennen kaikkea, opi liikkumaan kuten hän, ominaisella huolettomalla ja arvaamattomalla tavalla.

Yoo hoo, Yoo hoo… A pirate’s life for me!