Skip to content

Kuinka tehdä meikkisi kuin prinsessa

Jos olet jo prinsessa ja haluat kaikkien tietävän sen, käytä seuraavaa pukujuhlaasi tekosyynä tullaksesi suosikiksesi. Hyvällä prinsessameikillä ja kauniilla puvuilla voi tulla ”prinsessaksi päiväksi”.

Tässä artikkelissa aiomme näyttää sinulle parhaimmat prinsessan ulkonäöt ja antaa sinulle joitain vinkkejä meikin tekemiseen, jotta sinusta tuntuu kauniimmalta kuin koskaan.

Inspiraatiota prinsessan asuasi varten

Jotkut prinsessat ovat olleet elämässämme lapsista lähtien – Disneyn prinsessat. Voit pukeutua kuten Disney-prinsessa, jos haluat! Ole kuin Belle, Ariel Pienestä Merenneidosta, Lumikki, Tuhkimo, Elsa Frozenista, Tähkäpää, Vaiana ja monet muut.

Ja emme puhu pelkästään Disney-prinsessoista, vaan myös muista tunnetuista prinsessoista. Puku kuten Star Wars -prinsessa Leia, Peach (suloinen prinsessa, jota Super Mario rakastaa pelastaa), keskiaikaiset prinsessat, arabialaiset prinsessat tai muut satuprinsessat, jos haluat erilaisen ilmeen.

Prinsessameikki, jonka tarvitset

Täällä Funideliassa haluamme tehdä siitä helppoa, joten pukujen lisäksi meillä on kaikki meikki, jota tarvitset tullaksesi keneksi tahansa hahmoksi. Verkkosivustoltamme löydät meikkisarjat eri väreissä, jauheita, mustia kyniä, suteja ja kimalteita. Sekä muita asioita, joita voit käyttää haavojen, arpien ja proteesien luomiseen, jos etsit Halloween-meikkiä.
Tee meikki kuin todellinen prinsessa noudattamalla näitä vaiheita:

  • Vaihe 1: Levitä kasvoillesi selkeä perusväri, kuten valkoinen tai beige. Lisää jauhetta.
  • Vaihe 2: Merkitse mustalla kynällä silmäsi rajaukset ja levitä luomiväri pehmeällä värillä. Ihannetapauksessa tämä väri sopii valitsemasi mekkoon. Voit yhdistää sen toiseen neutraalimpaan väriin, kuten valkoinen, silmän alla ja kulmakarvojen alle.
  • Vaihe 3: Lisää rajauskynää ripsen rajaan silmän yläpuolelle ja puoliväliin saakka alaripseen. Levitä ripsiväri.
  • Vaihe 4: Levitä oranssi tai vaaleanpunainen poskipuna poskille ja nenän kärkeen. Tämä antaa sinulle makean, enkelimäisen ilmeen.
  • Vaihe 5: Levitä ruskeaa luomiväri kulmakarvoihin korostaaksesi niitä.
  • Vaihe 6: Linjaa huulesi tummalla värillä, kuten tummanpunaisella, ja levitä sitten sopiva huulipuna.

Opi tässä opetusohjelmassa kuinka teet meikkiä kuin Elsa Frozenista tai ota parhaita ideoita käytettäväksi seuraavan kerran, kun haluat pukeutua prinsessaksi.

Miltä prinsessapuvun pitäisi näyttää? Tärkeitä lisävarusteita

Ensimmäinen ja tärkein osa kauniiksi prinsessaksi tulemisesta on upea mekko. Tässä on yleensä pitkä mekko, jossa on iso hame, vaikka löydät seksikkäämpiäkin versioita lyhyemmillä hameilla. Se voi olla minkä tahansa värinen, vaikka ne ovat yleensä valkoisia, sinisiä, vaaleanpunaisia tai keltaisia, kuten kuuluisa Belle Kaunotar ja Hirviöstä. Tärkeää on, että se on upea ja silmäänpistävä, jotta kaikki tietävät kuka olet.

Keskiaikaisten prinsessojen osalta mekkojen tulee olla samettia ja niiden tulee olla tiiviimpiä yläosasta, ehkä jopa sisältäen korsetin. Arabian prinsessan ulkoasu on myös hiukan erilainen, se sisältää usein tunikan ja housut mekon sijasta. Se voi sisältää myös turbaanin ja jopa hunnun kasvoillasi.

Tiara tai kruunu

Todennäköisesti tärkein lisävaruste, joka osoittaa olevasi prinsessa, on päässäsi paistava kruunu tai tiara. Tämä on yleensä kultaa tai hopeaa. Voit myös lisätä vastaavan kaulakorun viimeistelläksesi lumoavan prinsessan ilmeesi.

Kengät

Kauniit korkokengät lisäävät aina ripauksen glamouria mihin tahansa mekkoon. Voit yhdistää ne mekkosi värin kanssa tai käyttää jopa muun tyyppisiä kenkiä, kuten prinsessa Leian saappaita.

Peruukki

Kaunis, pitkä peruukki on tärkeä myös prinsessalle. Ne esitetään tavallisesti kiharaisilla tai aaltoilevilla hiuksilla ja aina uskomattoman monimutkaisella kampauksella, joka sopii heille kuin nenä päähän. Jotta asiat eivät mutkistuisi, on parasta käyttää prinsessaperuukkia.

Have fun!