Skip to content

Kotitekoiset Halloween-puvut Tutun kanssa: Noita-, Aave- tai Kurpitsa-puku Tutun kanssa ja enemmän tee-se-itse-ideoita

Voi, Halloween! Tuo kauhistuttava lokakuun ilta, kun zombit poistuvat haudoistaan, haamut vaeltavat kotiemme läpi ja kurpitsat pukevat kasvoilleen ilkeimmät hymynsä. No, se on myös ilta, jolloin me kaikki pukeudumme kunnolla ja menemme ulos ystävien kanssa, lapset kahmivat tarpeeksi karkkeja loppuvuodeksi ja muistamme heitä, jotka eivät ole enää kanssamme.

Joten älä kiiruhda ja myöhästy. Täällä esittelemme sinulle osan parhaimmista puvuistamme, joissa on tutu tähän Halloweeniin, samoin kuin joitakin tee-se-itse-ideoita ja esittelyjä, jotta saat pukusi näyttämään hurmaavalta.

Kurpitsa ja Tutu-puku

Kurpitsapuvun tekeminen on helppoa. Villikorttina voit valita näiden oranssien tutujen joukosta ja jopa yhdistellä niitä, jotta se sopisi loppuosaan. Loput on sinunkin vastuullasi: Musta tai oranssi T-paita kurpitsan kasvoilla – Jopa vihreillä sävyillä tai voit mukauttaa noitakurpitsapukusi tulevalle vuodelle. Tarvitset vain vähän mielikuvitusta!

Mutta jos mahdollista, voit antaa ainutlaatuisen ilmeesi yöllesi ja pukeutua kurpitsaksi hauskalla puhallettavalla asulla.

Tutu-noidan puku

Haluatko tehdä kotitekoisen noitapuvun tutulla? Tarvitset vain mustan tutun ja ylimääräisen tyllinauhan – Jos haluat antaa sille väriä. Voit käyttää myös raidallisia sukkia, luutaa, hattua ja mustaa paitaa, jotka ovat välttämättömiä, joten näytät todella kummittelevalta.

Tutu aave puku

Ehkä oletkin vähän haamu – ja tulet rakastamaan näitä kotitekoisia pukuja. Käyttämällä valkoista t-paitaa ja tätä helppoa tee-se-itse-mallia voit luoda oman, ainutlaatuisen, haamupuvun. Leikkaa tämä Pinterest-malli ja maalaa haamun kasvot mustiksi valkoiseen t-paitaan.

Pukeudu valkoisella tutulla ja sinulla on samanlainen ulkoasu kuin alla olevassa asussa!

Mitä mieltä olet kotitekoisista pukuideoistamme Halloweeniksi? Tutu on aina erinomainen valinta viimeistelemään ulkonäkösi, niin karnevaaleissa kuin halloweenissa. Ideoita voi saada monista asioista: noidat, aaveet, kurpitsat ja paljon muuta, kuten luurangot tai jotkut kauhuelokuvien päähenkilöt. Lisäksi nämä lasten pukuideat sopivat samaan tapaan kuin naistenkin asut, kuten olette nähneet joissakin artikkelissa käytetyistä kuvista. Ainoa syy on pitää hauskaa ja antaa jollekin kunnon pelästys!

Horror is fun!