Skip to content

Tee-se-itse Halloween-naamiot: kummitteleva tee-se-itse-ulkonäkö Halloween-yöksi

Etsimässä Halloween Tee-se-itse-asuja

Rajoitettu budjetti Halloweenille? Ei ongelmaa! Mikään ei voi estää sinua nauttimasta vuoden kauhistuttavimmasta yöstä, kuten se on tarkoitettukin, joten tänään annamme sinulle useita ideoita tehdä loistava Halloween-naamio ilman, että sinun tarvitsee tuhlata siihen liikaa rahaa. Voit tehdä sen itse tai käyttää uudelleen naamiota, joka sinulla on jo kotona. Mistä tässä on kyse, on se, että tämä tehdään kunnolla ajatuksella, joten aloitetaanpa näillä kotitekoisilla Halloween-puvuilla.

Luuranko-naamio

Sen valmistamiseksi tarvitaan musta sekä valkoinen paita. Laita niistä toinen toisen päälle ja tee leikkaukset, jotka näyttävät kylkiluilta. Voit käyttää suunnitelmaa tai tehdä sen itse, jos olet taitava saksien kanssa.

Lisää hieman meikkiä valkoisilla ja mustilla sävyillä luurankonaamiosi viimeistelläksesi.

Zombie-puku

Toinen idea Halloween Tee-se-itse-pukuusi on tehdä oma zombinaamio. Värjää mitkä tahansa vaatteet verta simuloivalla punaisella värillä, tee joitain riekaleita ja zombi-kävelysi hoitaa loput.

Voit käyttää myös jotain vanhoista naamioista, jotka olet viruvat kotisi nurkissa ja tiedät, että et enää niitä käytä, tee joitain satunnaisia leikkauksia ja lisää tekoverta, koska mikä tahansa ammatti on hyvä olla zombina. Tärkeintä on kuitenkin hyvä zombie-meikki, mutta jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa, voit aina käyttää vain kauhistuttavaa masia tai jotain luonteenomaista proteesia ja joitain vastaavanlaisia haavoja.

Haamupuku

Teemme tästä todella helppoa sinulle, eikö niin? Ota vanha, iso kangaspala, kuten saatat nähdä joissain kodeissa, laita se päähäsi ja haamupukusi on valmis! Jotain nopeampaa ja halvempaa? Muista tehdä hieman reikiä, jotta näet niiden läpi.

Jos kuitenki haamuna olemisen sijaan haluat napata sellaisen… voit aina pukeutua Haamujengin asuun.

Kurpitsa

Olennainen osa Halloweenia, kurpitsat. Pyöreä tai pitkä, mutta kun näemme sellaisen, emme voi lakata ajattelemasta sitä kauhistuttavimpaa yötä ympäri vuoden.
Nyt voit myös tehdä oman kurpitsapuvun. Tarvitset oranssin paidan, johon voit piirtää kurpitsan silmät ja suun tai tehdä reikiä (käyttäen alla mustaa paitaa), oransseja sileitä sukkahousuja (tai raidallista mustaa ja oranssia) ja hyvää meikkiä: suloinen tai kauhistuttava , sen mukaan kumman valitset. Katso tämä ohje kurpitsameikistä.

Wednesday Addams

Katso, kuinka helppo tämä Halloween-naamio on. Tehdäksesi oma Wednesday Addamsin naamio, sinun on vain punottava hiuksesi (jos sinulla on pitkät hiukset, jos ei, joudut käyttämään peruukkia), käytä hametta, mustaa villapaitaa (tai mekkoa) valkoinen paita alla, erittäin vaalea meikki kasvoillasi ja mustat silmät ja huulet. ja hei, muistathan: valokuvissa ei hymyillä.

Muumio

Niin kauan kuin puhumme Tee-se-itse-naamioinnista, emme voi unohtaa muumioita ja sitä, kuinka tämä idea pelastaa henkesi kiireessä.

Halvin tapa tehdä muumio-naamio on käyttää wc-paperia. Mutta muista, että se on erittäin haurasta eikä todennäköisesti kestä koko yön ajan. Voit myös ostaa rievut ja rullata ne itseesi.

Joka tapauksessa kustannukset ovat minimaaliset ja olet hetkessä naamioitunut. Käytä alla valkoisia vaatteita ja rullaa päällesi valitsemaasi materiaalia. Maalaa hieman silmän ympäryksiä, laita tahroja päällesi … olet valmis!

Tiedätkö mikä seuraava Halloween-pukusi tulee olemaan?

Kuten huomaat, ei mene kauaa sen virittelyyn ja voit käyttää täydennysosia ja lisävarusteita sekä ihanteellista Halloween-meikkiä suunnitellaksesi täydellisen pukusi. Kyse on hauskanpidosta, ja sitä saat varmasti!

Horror is fun!