Skip to content

MitÀ antaa supersankareiden, sarjojen tai videopelien fanille joululahjaksi

Joulu on tulossa ja sen myötĂ€ ”unettomat yöt” etsien tĂ€ydellistĂ€ lahjaa rakkaillemme. Ja lahjan antaminen, mikĂ€ saa jonkun hyppimÀÀn ilosta, ei ole niin yksinkertaista.

Teemme lahjoja osoittaaksemme vastaanottajalle, ettÀ he ovat tÀrkeitÀ meille. YritÀmme yllÀttÀÀ omaperÀisellÀ lahjalla, sellaisella, jonka tuo henkilö on aina halunnut saada, jollain, joka tekee heistÀ erityisen innostuneita eikÀ olisi koskaan ajatellut ostaa.

Joten mieltymysten ajatteleminen on se, mistĂ€ aloitamme etsimÀÀn sitĂ€ “ihanteellista lahjaa”.

Jos joudut tarjoamaan lahjan jollekin, joka tykkÀÀ supersankarista, elokuvista tai TV-sarjasta, videopeleistĂ€ tai jolle on rock- tai metallisielu, sinulla kĂ€vi onni. TĂ€llĂ€ hetkellĂ€ tĂ€mĂ€ntyyppisten tavaramerkkien ja hahmojen faneille ja kerĂ€ilijöille on tarjolla laaja valikoima tavaroita. Ja tĂ€mĂ€ ”nörttijuttu”, joka ymmĂ€rretÀÀn ”fani-ilmiöksi”, kasvaa vuosi vuodelta uusien tuotteiden, uusien mallien ja uusien tavaramerkkien avulla, joita jokainen ”fani” haluaa voivansa lisĂ€tĂ€ kokoelmaansa.

Supersankarielokuvien ansiosta sarjakuvamaailma on onnistunut tavoittamaan suuremman yleisön, ja nyt onkin mahdollista nÀhdÀ kaikki Batman-paidassa.

TĂ€htien sota -fanit voivat nyt valmistaa vohvelit Darth Vaderin kypĂ€rĂ€n muodossa. Jokainen pelaaja vaihtaisi ”laaman” saadakseen Fortnite-yksisarvisen jĂ€ljitelmĂ€kepin.

”Potterheadit” voivat kÀÀriĂ€ itsensĂ€ Tylypahkan tuvan huivilla talven tullessa ja kun ”talvi on tulossa”, sarjojen kuten Game of Thrones, Stranger Things tai Rick & Morty seuraajat kerÀÀvĂ€t kaikenlaisia ​​laitteita kuvilla ja lauseilla heidĂ€n suosikkihahmonsa.

Ole tarkkana, sillÀ tÀssÀ artikkelissa kerromme sinulle, mitkÀ ovat trendit ja ajan tasalla olevat uutiset ja mitkÀ ovat parhaat ideat lahjan antamiseen faneillesi budjetistasi riippumatta.

MitÀ teemoja ihmiset pitÀvÀt eniten?

Harry Potter oli ylivoimaisesti suosituin teema viime vuonna lahjoissa jouluna, jopa enemmÀn kuin videopelit, kuten Minecraft, Disney, TÀhtien Sota tai Supersankarit.

Jos aiot antaa lahjan aikuiselle, teemojen vĂ€lillĂ€ ei ole liikaa eroja, joista mieluisin on miehille ja naisille. Harry Potter, Supersankarit, Pokemon, Super Mario Bros ja Game of Thrones, molemmat pitĂ€vĂ€t heistĂ€. Vaikka naiset mieluummin Disneyn, The Legend of Zelda ja Adventure Timen, miehet suosivat TĂ€htien Sotaa, Rick & MortyĂ€ ja Assassin’s CreediĂ€.

Toisaalta lapsilla on monipuolisemmat maut. Vaikka Harry Potter, Marvelin tai DC Comicsin supersankarit, Disney ja putkimies Super Mario Bros voittivat myös poikien ja tyttöjen keskuudessa, pienetkin rakastavat myös RyhmÀ Hauta, Miraculous Ladybugia, PJ Maskseja tai Fortnitea.

Harry Potter: kauppatavarat, joita mikÀÀn ”jĂ€sti” ei ymmĂ€rrĂ€

Velhojen maailman kuuluisimman velhon tuotteet ovat suosikkivaihtoehto ja myös yksi tavaramerkkejÀ, joilla on suurin tuotevalikoima: vaatteet ja asusteet, mukit, kylpytakit, kaavut ja Tylypahkan tupien huivit, hahmot ja adventtikalentereiden Funko Pop !, ja monet kerÀilyesineet, jotka vaihtelevat hahmon sauvoista, kultaisen sirpin valaistuista vitriineistÀ tai nÀkymÀttömyyssuojaista, jotka on valmistettu tekemÀÀn sinut katoamaan tarvittaessa.

Ei ole ”KuolonsyöjĂ€Ă€â€, joka vastustaisi Harry Potter -merchandise!

Minecraft: lahjat ”estettyihin”

Lasten yleisö on joulun pÀÀhahmo ja ne, jotka ajattelevat, ettĂ€ tĂ€mĂ€n tyyppinen lahja ”ei ole tarkoitettu lapsille”, ovat vÀÀrĂ€ssĂ€. Minecraft, yksi peleistĂ€, jolla on suurin lasten yleisö yhdessĂ€ Fortniten kanssa, oli viime vuonna lahjakkain tavaramerkki videopeli, ja trendi jatkuu palaamisesta takaisin kouluun, koska se oli yksi lasten suosikkeja koulutustarvikkeiden ostamisessa.

Reput, lippalakit, t-paidat ja kaikenlaiset tarvikkeet ”lohkojen maailmasta”, kuten laukut tai avainniput, ovat joitakin nĂ€iden tavaramerkkien myydyimmistĂ€ tuotteista.

Supersankarit: kauppatavaraa sankareille ja roistoille

Jos annat lahjan Marvel- tai DC Comics -faneille, supersankareiden merchandise ovat turvallinen veto. Viime vuonna ”Avengers: Infinity War” (ja Endgame vuonna 2019) ensi-ilta, Marvel-lahjat loistivat supersankarifanien keskuudessa.

T-paidat ja collegepaidat, mukit, lippalakit, kylpytakit
 ovat joitakin valittuja tuotteita lahjaa valittaessa. Supersankarien asiantuntijat nauttivat varmasti Funko Pop !: n kunkin hahmon vinyylihahmoista pukujen tai elokuvien erikoisversioilla. Mutta jos haluat yllĂ€ttÀÀ Marvel- tai DC-maailmankaikkeuden todellisen rakastajan
 kerĂ€ilijĂ€n jĂ€ljitelmĂ€t lumoavat sinut: Infinity Gauntlet (tai Iron Man’s), Batman-naamio


Rick & Morty: lahjat kaikkein kunnioittamattomimmille

Jos olet koskaan kuullut jonkun sanovan “Wubba lubba dub”, se johtuu siitĂ€, ettĂ€ he ovat Rick & Morty -animaatiosarjan faneja. Sarjakuvina oleminen ei tarkoita lapsille sopivaa, itse asiassa mikÀÀn ei voisi olla kauempaa haettu. Ă„Ă€rimmĂ€isen hullu huumori ja poliittisesti epĂ€korrektit hahmot tekivĂ€t siitĂ€ yhden muotisarjoista jouluaikana vuonna 2018. Ja tĂ€nĂ€ vuonna, kauden 4 Ă€skettĂ€isen ensi-illan kanssa, sen odotetaan pysyvĂ€n yhtenĂ€ suosituimmista tavaramerkeistĂ€ lahjoina nuorelle yleisölle jouluna.

Mukit, Funko Popin erikoispainos! kuten Pickle Rick tai Mad Max Rick, t-paidat ja puserot, joissa on Rickin tunnetuimpia lauseita ja sarjan tunnettuja kohtauksia, ovat kysytyimpiÀ tuotteita.

Disney: lahjat maailmalta, joka on tÀynnÀ taikuutta

Ja jos on olemassa tavaramerkki, josta kaikki pitĂ€vĂ€t, se on epĂ€ilemĂ€ttĂ€ Disney. TĂ€mĂ€ yritys on asiantuntija luomaan tavaramaailmaa klassisten elokuviensa ympĂ€rille (ja enemmĂ€n viime vuosina ensi-illalla “lihaa ja verta-versioista“ sen animaatioklassikoista, kuten Tuhkimo, tai Aladdin).

On olemassa laaja valikoima faneille lahjaksi Disney-esineitĂ€, joita voidaan lahjoittaa kaiken ikĂ€isille faneille ja kaikkien elokuvien seuraajille: Disney-prinsessat ja roistot (koska “pahat tytöt” pitĂ€vĂ€t myös heistĂ€), Mikki ja Minni, Toy Story, Leijonakuningas


Halutuimmat tuotteet ovat kaikenlaisia, taloustavaroista kuten mukista tai kerÀilylampuista t-paitoihin aikuisille ja lapsille.

Suloisia ovat myös pehmolelut, jotka vetÀvÀt vertoja Funko Popille! Yhdelle symbolisimmista hahmoista.

Ja ajatellen pikkuisia: koulutarvikkeet, kuten renkaat ja ilman pyöriĂ€, kotelot, muistikirjat … TĂ€mĂ€n vuoden Frozen 2 -esityksen ensi-illassa niin lĂ€hellĂ€ joulua, mahdollisuudet tĂ€mĂ€n tavaramerkin lahjoittamiseen ovat moninkertaistuneet. Elsa ja Anna ovat lasten halutuimmat hahmot joulukaudella.

MitÀ tavaroita suosit?

Viime vuoden jouluajan myynnin perusteella olemme koonneet viisi tuotetta, joista aikuisten yleisö piti eniten.

Harry Potter Gryffindor Huivi

Kaikkien potterheadien suosikki. Tulipunakultaisena, Rohkelikon virallisilla vÀreillÀ. Ja tunnetun Harry Potter-tuvan leijonankilvellÀ.

Kaunotar ja Hirviö Chip-muki

Kaikkein ihastuttavin, makein ja hellin teekannu, jonka olet koskaan löytÀnyt. SiitÀ ei puutu yksityiskohtia. Jokainen Disney Worldin fani toivoo.

Kaunotar ja Hirviö Enchanted Rose

Valaistu vitriini, joka sisÀltÀÀ ruusun, joka lumosi prinssin Kaunotar ja HirviössÀ. Jos haluat antaa sen lahjaksi, sinun on parasta tehdÀ se ennen kuin viimeinen terÀlehti putoaa.

VihreÀ Minecraft Creepy Creeper -reppu

KĂ€ytĂ€nnöllinen reppu tyylikkÀÀlle matkalle tai retkelle. Lukuisilla taskuilla muistiinpanoille, tietokoneelle ja jopa “taskuja”.

Rick & Morty -muki, joka muuttaa vÀriÀ

Muki, joka on erittÀin kÀytÀnnöllinen ja omaperÀinen. Kuva muuttuu, kun siihen kaadetaan kuumaa juomaa.

Rohkelillo Harry Potter -pipo ja kÀsinepaketti

Jos Rohkelikon huivi oli yksi tĂ€htilahjoista aikuisten Harry Potter -fanien keskuudessa, tĂ€mĂ€ oli artikkeli, joka valittiin Tylypahkan “fukseille”.

PJ Masks Catboy-pipo

PJ-Masks ovat yksi pienten suosikki supersankareista. TÀmÀ pipo pitÀÀ ne lÀmpimÀnÀ, kun he pelaavat taistellessaan Romeota vastaan ystÀviensÀ kanssa.

Fortnite Dancing T-paita

Jos jotain alkuperĂ€istĂ€ tulee Fortnite-elokuvasta, se on heidĂ€n tanssinsa, joista lapset pitĂ€vĂ€t niin paljon: “floss”, “dab”, “take the L” …

Avengers -koululaukku

Kuuluisimman supersankariryhmÀn pienet fanit rakastivat tÀtÀ reppua kohdatakseen pÀivittÀisen koulunkÀynnin, jolla oli yhtÀ paljon voimaa kuin Kapteeni Amerikalla, Hulkilla tai Thorilla. Huomautus! TÀmÀ reppu on kÀÀnnettÀvissÀ.

Lasten Batman -pitkÀhihainen paita

Ja Gothamin supersankarin seuraajille ei ole mitÀÀn parempaa kuin paita taistella roistoja ja kylmÀÀ vastaan. Tulet rakastamaan Batman-naamion huppua.

Ja jos lahja on jollekin, joka on intohimoinen kaikista nÀistÀ tavaramerkeistÀ, ja jollekin jo aloittanut kokoelmansa, viralliset jÀljennökset ovat loistava idea. Ne ovat luotettavia elokuvien ja videopelien jÀljiteltyjÀ luomuksia. Ne ovat erittÀin eksklusiivisia tuotteita, joita ei ole saatavana kaikille. Ja jÀlleen kerran, Harry Potteriin liittyvÀt jÀljennökset ovat suosituimpia:

Harry Potter-sauva

Sanotaan, ettĂ€ ”sauva valitsee taikurinsa”, mutta totuus on, ettĂ€ meillĂ€ on siitĂ€ halu. Aito Harry Potter-sauva. Koska sitĂ€ ei ole tehty piikkipaatsama- tai feeniksin sulista, emme voi taata, ettĂ€ loitsut toimivat. Mutta voimme vakuuttaa, ettĂ€ tĂ€mĂ€ sauva tuo vastaanottajalle iloa siitĂ€, ettĂ€ saa sen jouluksi.

Thanos Ikuisuushanska

TĂ€ysikokoinen kopio, tĂ€ynnĂ€ yksityiskohtia Ikuisuushanskasta, jota Thanos on kĂ€yttĂ€nyt Ikuisuussodassa. Taivuilla sormilla, valoilla ja ÀÀnellÀ  Jotain, jonka jokainen MCU-fani haluaa sisĂ€llyttÀÀ kokoelmaansa. Se on kappale, joka on niin arvokas MCU: n faneille, ettĂ€ he katoavat kuin ”sormen napsautuksella”.

Fortnite Rainbow Unicorn -Tikku

Tuoreena sateenkaarista tÀmÀ Unicorn -tikku on lojaali kopio yhdestÀ Fortniten himoittavimmista esineistÀ. SiitÀ ei puutu yksityiskohtia, ja jos yksisarvinen ei ollut riittÀvÀ syy antaa tikku pelille, tÀssÀ kappaleessa on kimalteleva viimeistely ja pyörÀt, jotka liikkuvat, jotta ne voisivat palata takaisin yksisarvisten maahan.

MikÀ on budjettisi?

Budjetti on yksi ehdollisista tekijöistĂ€ lahjan tekemisessĂ€. Jopa, joskus, se on merkitty ”pelisÀÀnnöillĂ€”, kuten ”Salapukki” -tapauksessa. Mutta sen ei pitĂ€isi huolestuttaa sinua, koska tarjolla on laaja valikoima ”nörttilahjoja”, jotka sopivat kaikenlaisiin taskuihin ja kokoihin.

TÀssÀ on muutama ehdotus.

Lahjat alle 20€

Jos budjettisi on pieni tai aiot esittÀÀ “Salapukkia” toimistolla tai ystĂ€vien kanssa, meillĂ€ on useita ehdotuksia alkuperĂ€isistĂ€ ja hauskoista lahjoista, jotka ovat erittĂ€in edullisia.

Vaatteiden lisĂ€tarvikkeista (avainketjut, sukat, alusvaatteet, lippikset) kodin tai työpaikan esineisiin (tyynyt, mukit, Funko Pop! …).

LisĂ€ksi, alle 20 eurolla, löydĂ€t monia ideoita lasten tavaroiden lahjoille pienimmille talossa, kuten t-paidat tai hupparit, penaalit, muistikirjat ja reput, pyjamat


Lahjat alle 40€

Jos sinulla on suurempi budjetti ja haluat tehdÀ erilaisen lahjan, on olemassa monia yllÀtysvaihtoehtoja eri lahjoille, joita jokainen fani haluaa.

Funko Pop! -erikoisjulkaisut, huivi- tai sauvajĂ€ljennökset “potterheadille”, kerĂ€ilyhahmoja televisiosarjoista, elokuvista ja videopeleistĂ€, t-paidat ja puserot, kylpytakit, kĂ€silaukut ja laukut, lamput, korut, pussit, pehmolelut


Ja jos haluat tehdĂ€ nörttijoululahjan, ei ole mitÀÀn parempaa kuin yksi nĂ€istĂ€ joulupuseroista tai “ugly sweaters”, jotka yhdistĂ€vĂ€t joulun ilmiömĂ€iseen fanittamiseen. NiistĂ€ on tullut erittĂ€in muodikkaita, ja ei ole kunnon joululounasta työtovereiden tai ystĂ€vien kanssa, jos nĂ€mĂ€ paidat puuttuvat. On joulumotiiveja tai tunnettujen videopelien hahmoja ja supersankarit, kuten Deadpool, Super Mario Bros tai Pikachu.

Lahjat yli 40€

Jos budjetti ei niin ole sinulle ongelma ja haluat tehdĂ€ ”Sen Lahjan”, nĂ€mĂ€ ehdotukset miellyttĂ€vĂ€t sinua. Suunniteltu erityisesti kerĂ€ilijöille ja todellisille faneille, jotka eivĂ€t ole tyytyvĂ€isiĂ€ suosikki elokuvansa tai videopelinsĂ€ t-paitaan.

TÀÀltÀ löydÀt ideoita, jotka ovat monipuolisia ja omaperÀisiÀ: klassiset lautapelit, kuten Monopoly tai riskihenkinen Game of Thrones, Stranger Things tai Rick & Morty, TÀhtien Sota -laitteet, kuten Darth Vader -leivÀnpaahdin, Funkon Adventtikalenterit, Harry Potterin nÀkymÀtön viitta tai jÀljennökset yhtÀ yksinoikeudella kuin Ikuisuushanska.

Joulua koskeva “toivelistamme”

Mutta jos vielĂ€ nĂ€iden kaikkien lahjaideoiden ansiosta elokuvien, videopelien tai supersankarien nörtille rakastajalle epĂ€ilet, mikĂ€ on paras vaihtoehto, jĂ€tĂ€mme sinulle viimeisimpien markkinoiden suuntauksiin perustuvan ”toivelistamme”. Varmasti valitset vielĂ€ oikein!

Potterheadeille

Vitriinimainen lamppu kultaisella sirpillÀ, jonka Harry Potter sai kiinni ensimmÀisen huispaus-pelinsÀ aikana, on tÀydellinen lahja minkÀ tahansa kirjahyllyn koristamiseen.

Jos joudut antamaan lahjan potterheadille loistavalla jouluhengellÀ, ei ole mitÀÀn parempaa kuin elÀvöittÀÀ heidÀn odotustaan jouluun Funko Popilla! Adventtikalenteri Harry Potterilta, se on painos Suurista Joulutansseista, jotka pidettiin Tylypahkassa kolmannen velho-turnauksen aikana!

Ja todellisilta Harry Potterin rakastajilta Lajitteluhattu ei voi puuttua kokoelmasta. Se on vaikuttava kuin aitokin lajitteluhattu. Mihin tupaan haluat kuulua?

Ja niille, jotka ovat aina halunneet pystyÀ matkustamaan ajassa, he voivat tehdÀ niin autenttisella Hermione AjankÀÀntÀjÀ-riipuksella. Muista, palaa tunnin taaksepÀin jokaisesta tekemÀstÀsi kierroksesta.

TÀhtien sota-ystÀville

Episodi IX:n ensi-illassa muutama pĂ€ivĂ€ ennen joulua nostalgia palaa TĂ€htien Sota -ystĂ€ville. On olemassa kaikenlaisia ”Voimiin” liittyviĂ€ vempaimia ja artikkeleita, jotka jokainen TĂ€htien Sota -fani (riippumatta siitĂ€ onko kyse klassisista vai uusista elokuvista) haluaisi.

LÀmmin jedi- tai Yoda-kylpytakki on aina hyvÀ valinta tyylikkÀimpien TÀhtien Sota -fanien lahjaksi.

TÀhtien Sota -elokuvien maratonin aikana, valmistellessasi katsomaan osaa IX, KuolematÀhden muotoinen popcorn takuulla jÀttÀÀ sinut suu auki.

Ja niille, jotka haaveilevat kaukaisista galakseista, tarvitaan Darth Vaderin kypÀrÀllÀ varustettu koristelamppu.

Pelaajille

Jos lahjasi on suunnattu Pokemon-faneille, on monia vaihtoehtoja, joita rakastat: pokepallo-mukit, Pikachu-pehmolelut … jopa Ash Ketchumin lippalakki, jos pidĂ€t itseĂ€si “Pokemon-kouluttajana”.

”Minecraftersille” reppu, joka sĂ€ilyttÀÀ kaikki pelissĂ€ kerĂ€tyt materiaalit … tai mitĂ€ hyvĂ€nsĂ€ muuta he haluavat.

Disneyn rakastajille

Jos on olemassa Disney-teema, joka pyyhkÀisee pois jouluna, se on Frozen 2. Mutta ei vain elokuvaa ympÀröivien tavaroiden, vaan myös pukujen suhteen. Elokuva on ollut yksi odotetuimmista ensi-illoista sen jÀlkeen, kun vuonna 2015 ilmoitettiin tulevasta toisesta osasta ja Elsan ja Annan uusista mekoista, kruunaten niillÀ lasten yleisön toivelistat jouluna.

Mutta tĂ€mĂ€ 2019 on nĂ€hnyt kuinka suurista Disney-klassikoista kuten Aladdinista tai Leijonakuninkaasta tuli ”lihaa ja verta” -kuvia.

Aladdinin taikamatto saapuu myös yöpymÀÀn Disneyn ystÀvien talossa, mutta tÀllÀ kertaa alkuperÀisen pyyhkeen muodossa. TÀynnÀ vÀriÀ ja ominaisilla tupsuilla.

Ja Leijonakuninkaan ystĂ€ville, joille ”elĂ€mĂ€n kierto” sisĂ€ltÀÀ kupin kahvia joka aamu
 ei mitÀÀn parempaa kuin tĂ€mĂ€ mukava Simban muki.

Lahjaksi, joka muistetaan aina, tÀssÀ ovat Rouva Potts ja Chip-Muki, Kaunotar ja Hirviön rakastetuimmat hahmot. Yksityiskohtaiset ja niin aidot, nÀyttÀÀ siltÀ kuin he herÀisivÀt henkiin milloin tahansa.

Tuhma ja ystÀvÀllinen, kuten alkuperÀinenkin. TÀmÀ on Disneyn söpöimmÀn muukalaisen Stitchin pehmolelu.

Supersankarien ja roistojen faneille

Fanit, jotka eivÀt voi odottaa seuraavaa supersankarielokuvaa, saattavat löytÀÀ lohtua tÀstÀ Marvel Funkon adventtikalenterista. Joka pÀivÀ Funko Pop Marvel -hahmo! YhdestÀ unohtumattomista Marvel-hahmoista.

Faneille, joiden sydĂ€n murtui Endgamen pÀÀtökseen … Iron Man Hanska auttaa sinua kaksintaistelussa.

Ja niille, jotka pitÀvÀt enemmÀn klassisista sarjakuvahahmoista, tÀmÀ t-paita alkuperÀisellÀ The Avengers -teoksella kanssa on sinun tuhosi.

On olemassa lukemattomia ehdotuksia ja vaihtoehtoja kaikenlaisille faneille. Ja jos tÀssÀ viestissÀ et ole löytÀnyt etsimÀÀsi, saatat löytÀÀ sen nörttilahjoistamme ja tuotteistamme.

Metodologia

TÀssÀ artikkelissa annettujen tietojen kehittÀmiseen olemme kÀyttÀneet Funidelia-myyntitietoja marraskuusta ja joulukuusta 2018 ja 2019 eri Euroopan maissa.