Skip to content

Halloween Ryhmäasut

Lokakuu on pian tulossa, ja sen mukana tulee kauhistuttava Halloween-ilta, ja mikäpä sen parempaa kuin juhlia sitä vielä elossa olevien seurassa: ystävämme, perheemme jne. Jos tarkoituksena on, ettei isoäitisi tunnistaisi sinua, suosittelemme ryhmille parhaita ja pelottavia Halloween-pukuja.

Jos et vieläkään tiedä, mistä kauhistuttavasta olennosta sinusta ja tovereistasi muuttuu sinä päivänä, annamme sinulle ideoita, joiden kanssa et menetä huomaamatta ja jotka ovat täydellisiä ryhmäpeitteinä.

Walking Dead -naamiot

Jos sinä ja ystäväsi pidätte zombi-tyylistä, eipä ole parempaa kuin villitä kadut ja kauhistuttaa kaikkia Walking Dead -tyyliin, kuten ystävämmekin, äskettäin nähtävästi tartunnan saaneet, tekevät.

Jokaisessa ryhmässä on johtaja, älykäs, ja meillä on paras puku jokaiselle heistä. Rick Grimesin puku sille nenäkkäälle, tohtorinaamio nörtille, zombityttö-naamio, rakkaimmalle tytölle …

Jos budjetti on tiukilla ja haluat ”tehdä sen itse” ajattelematta liikaa, meillä on upeimmat zombi-naamarit, joiden avulla voit pelotella armottomasti.

Ja jos ajattelet historian parhaan zombi-meikin tekemistä, tässä on Sara G -opetusohjelma, joka selittää yksityiskohtaisesti neuvoja ja vinkkejä, jotka sinun on tiedettävä saadaksesi parhaan elävän kuolleen meikin.

Addamsin perheen puvut

Jos vietät tämän Halloweenin perheen kanssa, ei ole parempaa tapaa tehdä se kuin muistellen Addamsin perhettä näillä naamioilla.

Funideliassa meillä on Addams-kaksoisolennot vain sinulle ja perheellesi. Parhaat odottavat sinua! Gomez, Morticia, Fester, Pugsley ja jopa Wednesday. Meillä on puvut kaikille Addams-hahmoille. Ainoat juhlistasi puuttuvat ovat serkut Itt ja Thing.

Noita naamiot

Niille, jotka jättävät kaiken viime hetkeen, noita- tai velhoasut toimivat aina. Sinä ja ystäväsi voitte kukin naamioida itsenne erilaiseksi noidaksi, eri värillä tai erilaisilla voimilla loihtimaan kenet tahansa, joka astuu eteenne. Nämä tytöt pitävät kauhistuttavan hauskaa, sinunkin pitäisi, ja jättää hyvyydet toiselle päivälle.

Muusikot ja kuuluisuudet

Jos olette ryhmä musiikkofiilejä ja haluatte tehdä jotain laatikon ulkopuolelta, yksi parhaimmista tehtävistä on kunnioittaa kaikkia niitä taiteilijoita, jotka ovat meidät jättäneet, jättäen valtavan musiikillisen tyhjyyden. Olemme valinneet suosikkimme: Amy Winehouse, Jimi Hendrix tai Michael Jackson, joita myös voimme käyttää Thrillerin versioomme. Jokainen eri tyylillä ja eri aikakaudelta jätti jälkensä meihin kaikkiin musiikkofiileihin, minkä vuoksi he ansaitsevat tulla muistetuksi tänä päivänä.

Myöskin, jos haluat loistaa isojen tähtien lailla, voit pukeutua tällaiseen peruukkiin ja uudelleen syntyä itse Kurt Cobainiksi tai ainutlaatuiseksi Janis Jopliniksi.

Konnapukuja. Tunnistettavin ja pelätyin

Jos haluat todella pelotella jotakuta, paras tapa tehdä se on kerääntyä yhteen historian pelätyimpien ja muistetuimpien roistojen ja pahiksien kanssa: Darth Vader, Maleficent, Voldemort, The Joker, Harley Quinn…

Ilmeisesti heillä ei ole mitään yhteistä, mutta silti paha on heidän paras ystävänsä. Oletko valmis tähän?

Salamurhaaja-naamiot

Kaikkein loistavimmat salamurhaajat ottavat vartaloosi haltuun ja saavat pahimmat puolesi sinusta irti. Vakuutamme, että sinulla tulee olemaan elokuvamainen Halloween kauhistuttavimpien kauhuelokuvien naamioissa, jotka me näytämme sinulle seuraavaksi: Freddy, Jason, Chucky, Michael Myers, Pennywise …

Happy Halloween!