Skip to content

Pukeudu kuin Corpse Bride: Meikki, Puku ja Rekvisiitta

Meillä on sinulle täydellinen Halloween-suunnitelma: elokuva, illallinen ja Halloween-pukujuhlat. Mitä mieltä olet siitä? Elokuva, jota suosittelemme tänään, on Tim Burtonin Corpse Bride. Osaatko arvata, mitä me ehdotamme tänään seuraavaksi Halloween-puvuksesi? Juuri niin! Tuomme sinulle täydellisen Emily-ilmeen, mukaan lukien hänen meikin, rekvisiitta… Kaikki, jotta voit pukeutua Corpse Brideksi seuraavana Halloweenina.

Corpse Bride -Meikkiopastus

Ota inspiraatiota tästä läpikäynnistä luodaksesi oman Corpse Bride -meikkisi. Tämän Halloween-meikin rinnalla saat saumattomasti päähenkilön Emilyn surullisen ilmeen ja luurankomaisuuden.

Nämä ovat värejä, joita et voi unohtaa saadaksesi Corpse Bride -meikkisi!

Morsiamen mekko

Emilyn mekko sisältää paljon yksityiskohtia ja laitteita. Voit tehdä sen kotona valkoisella korsetilla ja hamekankaalla.

Ja jos haluat realistisemman näköisiä pukuja, ensimmäinen askel on maalata kangas siniseksi tai violetiksi, kunhan seuraat tämän hahmon värillisiä alueita. Sinun on myös kiinnitettävä hieman valkoisia helmiä kaula-aukolle ja simuloitava kylkiluut – aivan kuten Emilyllä elokuvassa.

Mutta jos haluat jotain helpompaa, ehdotamme tätä Corpse Bride -asua, jonka voit nähdä meikkausoppaassa: Siitä ei puutu yksityiskohtia, ja lisäksi, on erittäin seksikäs.

Corpse Morsiamen Rekvisiitta

Rekvisiitta on välttämätöntä, jotta Corpse Bride -puku näyttää samanlaiselta kuin Emilyn mekko. Tarvitset kruunun, valkoisen verhon (jonka voit tehdä kotona), mustan kimpan kuihtuneita ruusuja ja tietenkin kriittisen tärkeän osan: Corpse Bride -peruukki! Voit tehdä verhon kankaalla tai valkoisella tyllillä repimällä sen ja maalaamalla sinisillä sävyillä, kuten mekko on.

Jos haluat näyttää samanlaiselta kuin Emily ja muuttaa itsesi ainoaksi oikeaksi Corpse Brideksi juhlissa, voit käyttää myös Corpse Bride -naamaria – Eikä mitään yksityiskohtia puutu: Suuret pullistuneet silmät, surullinen ilme, vaalea ihosävy , ja seppele.

Tietysti tämän fantastisen ilmeen viimeistelemiseksi et saa unohtaa komeaa kumppaniasi … Emilyn kumppani: Victor! Hänen pysyvä ihastuksensa.

Sulhasen puku ja Victor-naamio päällä, ei ole morsianta, joka voisi vastustaa.

Nyt sinulla on kaikki tarvittavat elementit Corpse Bride -pukusi luomiseen – Ei ole tekosyitä olla lähtemättä ulos ja pitää hauskaa!

Horror is fun!