Skip to content

Luurankomeikki

Aina halunnut olla laiha ja luinen? Näiden ideoiden avulla voit muuttaa itsesi vaikuttavaksi luurangoksi ja yllättää kaikki ystäväsi seuraavissa pukujuhlissa.

Luurankopuku on klassinen Halloween-puku, vaikka voit käyttää sitä myös karnevaalien tai muiden teemalla järjestettyjen juhlien aikaan. Lisää pelottava luurankomeikki ja luo todella pelottava ilme.

Millainen luuranko haluat olla?

Luurankoja ja kalloja on monenlaisia, joten millaiseksi hahmoksi muuntaudut?

      • Yleisin luuranko on mustavalkoinen versio, jossa kaikki vartalon luut on maalattu. Mutta on olemassa laaja valikoima erilaisia, kuten loisteputki- tai ultraviolettiluurankoja sekä asuja, jotka on valmistettu käyttämällä vain käsivarsia ja pääkalloa.

      • Jos puhumme luurangoista ja pääkalloista, emme voi unohtaa yhtä maailman tärkeimmistä juhlista, Meksikon kuolleiden päivä. Kuolleita kunnioittava festivaali, jossa kadut ovat täynnä kalloja, joiden silmissä on tummat ympyrät ja arvet suussa. Värit hallitsevat korkeimpana näissä luurangoissa kunnioittaen naishahmoa ”La Catrinaa”, joka yhdessä Bonesin kanssa, joka on pukeutunut mariachiksi, muodostaa osan traagisesta legendasta Kuolleiden päivässä. Näillä La Catrina- ja Kuolleiden päivä -puvuilla ja hyvällä meikillä voit osoittaa tunnustustasi tälle kuuluisalle päivälle.

        • On olemassa monia muita ainutlaatuisia tapoja pukeutua luurangoksi: puhallettavat pääkallot, morphsuits-, Opposuits-puvut…

💀Luurankomeikki

Tämä opetusohjelma näyttää sinulle, kuinka voit käyttää luurankomeikkiä silmäänpistävän ja realistisen luurangon ulkonäön saavuttamiseksi. Tarvitset vain mustan ja valkoisen meikin sekä sienen ja siveltimen eri alueiden merkitsemiseksi.

Levitä ensin valkoinen meikki koko kasvoillesi (ja tarvittaessa kaulalle), lukuun ottamatta vain vyöhykkeitä, jotka aiot maalata mustiksi. Levitä jälkeenpäin musta maali näille alueille. Voit maalata silmien ja kulmakarvojen ympärille luomalla suuria silmäkuoppia, nenän pään ja osan poskiluusta.

Seuraava vaihe on luoda hampaiden vaikutus huulille hienolla siveltimellä. Käytä tätä sivellintä halkeamien luomiseen muualle kasvoihin, sumentamalla viivoja, jotta se olisi realistisempi. Jos noudatat näitä vaiheita, sinulla on täydellinen luurankomeikki Halloweeniin tai muuhun pukujuhlaan.

💀Luurankopuku

Kun olet käyttänyt meikkiä luomaan tämä uskomaton ja kauhistuttavan ilmeen, seuraava vaihe on valita ylivoimaisesti paras luurankopuku. Kuten aiemmin totesimme, löydät paljon enemmänkin kuin tyypillisen mustavalkoisen puvun. Voit myös etsiä muita värikkäitä vaihtoehtoja, jotka loistavat pimeässä.

Valitse millainen luuranko haluat olla, pelottava tämänkaltainen Viikatemiespuku tai ehkä seksikkäämpi ja tyylikkäämpi luuranko, jossa naisten tyylikäs Fever-puku.

Parasta on, että koko perhe voi saada luurankopuvun- aikuiset, pojat, tytöt ja jopa koira!

💀Viimeinen kosketus- käsineet

Yksi extra, jonka voit lisätä pukuusi ja luurankoon, ovat luurankokäsineet. Lyhyet ranteeseen ulottuvat käsineet tai pitkät kyynärpäähän ulottuvat käsineet, voit valita, mistä pidät eniten tai mikä sopii parhaiten pukuusi. Saatavana on laaja valikoima erilaisia malleja ja lajeja.

💀La Catrina meikki

Lopettelemme vielä yhdellä lisäyksellä, jota varmuudella uskomme, että rakastat. Tämä opetusohjelma näyttää sinulle, kuinka meikki tehdään kuten La Catrina kuolleiden päivässä. Olemme jo puhuneet puvuista, mutta tärkein osa muuntautuessa La Catrinaksi on hänen meikkinsä.

Kuten videosta voimme nähdä, ensimmäinen askel on merkitä silmäkuopat, nenän pää ja huulista poskelle kulkeva arpi mustalla kynällä. Levitä myöhemmin valkoista maalia muualle kasvoihin ja täytä jo merkitsemäsi mustat alueet.

Seuraava vaihe on piirtää terälehdet silmän ääriviivoihin, jotka voit sitten täyttää punaisella tai vaaleanpunaisella ja pienillä valkoisilla tai sinisillä helmillä. Viimeistele lisäämällä yksityiskohtia, jotta saat väriä, käytä vaaleansinistä, jotta se tulee silmäänpistäväksi, ja näytät aivan kuin La Catrina!