Skip to content

Kuinka Pukeudut kuin Freddy Krueger

Inspiraatio

Luodaksesi täydellisen Freddy Krueger -puvun haimme inspiraatiota klassikosta ”Painajainen Elm Streetillä”. Tähän sisältyivät meikki, jotkut muut tarvikkeet ja naamio. Olitpa mies tai nainen, meillä on täydellinen puku sinulle. Uskallakin nukahtaa, sillä tulemme uniisi pukemaan sinut tänä Halloweenina – etkä voi tehdä mitään välttyäksesi siltä!

Kuinka saada tämä ulkonäkö

đź‘»Meikki

Kuten ehkä tiedät, Freddyn pelottavampi piirre on hänen palava iho ja haavat. Tässä video-opetusohjelmassa Sara G Habrás selittää, kuinka saada aikaan särkynyt iho -efekti lateksilla – Kuitenkin me myös kerromme yksityiskohtaisesti kunkin vaiheen, kuinka se tehdään helposti.

  • Vaihe 1: Levitä nestemäistä lateksia kasvojen iholle, minne haluat simuloida haavojasi.
  • Vaihe 2: Anna alueelle kylmää ilmaa nopeuttaaksesi kuivumisprosessia, kunnes se on ihollasi täysin kirkasta.
  • Vaihe 3: Toista kaksi edellistä vaihetta, jotta se voi olla tasaisempi ja levitä myös irtonaista jauhetta.
  • Vaihe 4: Peitä alue meikillä, jotta sen sävy on sama kuin ihosi.

  • Vaihe 5: Muutos alkaa! Nosta lateksia hitaasti harjalla tekemällä hieman pyöreitä liikkeitä.
  • Vaihe 6: Levitä punaista meikkiä, maalaa haavan sisäpuoli ja reunoihin hieman granaattia.
  • Vaihe 7: Korosta poskipäitä ja leukaa tummalla poskipunalla ja tummalla varjostuksella.
  • Vaihe 8: Limaista kosketusta varten levitä hieman vaseliinia.

Useimmat tuotteet ovat helposti löydettävissä kotoa. Ehkä nestemäinen lateksi on harvinaisempi kaikista. Voit myös levittää näitä palanut kasvo -proteeseja, jotka ovat hyödyllisiä tälle hahmolle.

Naamioi loput luonnollisesti silmäluomivärillä ja Rimmelillä tai vain tekemällä, kuten teet muutenkin tavallisesti. Nyt puuttuu vain joitain yksityiskohtia, kuten puku tai rekvisiitta, ja olet valmis ’kummittelemaan’ kaikkia.

đź‘»Puku

Tämä on yksi helpoimmista puvuista. Voit pukeutua alkuperäiseksi Painajainen Elm Streetillä, joka näkyy yllä olevassa videossa, tai voit tehdä oman kotitekoisen Freddy Krueger -puvun. Tarvitset puna-vihertävän raidallisen paidan (voit myös etsiä villapaidan, jossa on myös mustia raitoja) ja sakset kankaiden pilkkomiseen. Lopuksi, voit yhdistää ne sukkien tai cowboy-farkkujen kanssa.

Mietitkö Freddy Kruegerin naisten pukua? Tietysti meillä on se! Ja se sisältää t-paidan, hanskan, hatun ja naamion. Voit myös luoda kotitekoisen t-paidan ja yhdistää sen erikseen rekvisiittojen kanssa. Voit myös tuoda lisäkosketuksen täytetyllä eläimellä, jotta siitä tulisi vieläkin pelottavampi.

đź‘»Rekvisiitta

Tämä hahmo on niin ainutlaatuinen hattunsa, palovammojensa ja … kätensä takia! Freddy Kruegerin kynnet ovat varmasti hänen tunnusmerkki. Ilman näitä lisävarusteita rakastettu sarjamurhaajamme ei olisi niin pelottava. Lisäksi, jos näet paljon vaivaa t-paitaan ja revittyyn mekkoon ja meikkiin, tarvitset vain näitä osia, jotta puku on täydellinen.

Tärkein kosketus

Erityinen tapa erityistä syytä varten. Jos et tiennyt, Johnny Deep on yksi teini-ikäisistä päähenkilöistä, Freddyn uhreja. Ja koska valitettavasti meillä ei ole 80-luvun Johnny Deepiä saattajana pukujuhliimme, ehdotamme täydellistä vaihtoehtoa: kylpytynnyri kahvijäätelöä, joten et kulje pois ja vältä kauhistuttavia asioita sinulle – Eikö se olekin omaperäistä?

Annetaan juhlien alkaa

Jos olet elokuvan fani, voit sisustaa tämän aiheen innoittamana Halloween-juhlisi – tai erilaisia kauhuelokuvia! Tämän Painajainen Elm Streetillä -koristeen avulla, ikkunasi ovat pelottavia, ja koko talo muuttuu painajaiseksi, jos joku ystäväsi päättää nukkua sohvalla sinä yönä.

Ulkonäön Lopputulos

Horror is fun!