Skip to content

Haava- ja arpimeikit Halloweeniin

Oletko valmistautumassa seuraavaan pukujuhlaan? Funidelian avulla voit valmistautua elävien kuolleiden yöhön kauhistuttavalla Halloween-meikillä pelottaaksesi ystäviäsi. Aiomme näyttää sinulle runsaasti ideoita siitä, kuinka voit valmistautua valitsemallasi Halloween-puvulla. Aiomme myös opettaa sinulle niksejä kuinka saada aikaan joidenkin tunnetuimpien kauhuhahmojen, kuten Freddy Krueger, meikki ulkonäkö.

Loukkaantumiset ja nestemäinen lateksi realistiseen Halloween-meikkaukseen

Oikea Halloween-puku tai puku mihin hyvänsä kauhuaiheiseen pukujuhlaan tarvitsee haavoja, arpimeikkiä ja verta … Ja verkkokaupastamme löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet, jotta voit luoda haluamasi vaikutelman.

Tärkein asia, jonka Halloween-meikkisi tarvitsee, on hyvä määrä tekoverta, kaikkialla vaatteissasi, kasvoissasi ja vartalossasi. Meillä on punaista verta, mustaa verta (kuivatun veren vaikutusta varten) ja vihreää verta, jotta sinä näyttäisit zombilta tai riivatulta.

Haavat ja proteesit saavat sinut näyttämään entistä kauhistuttavammalta. Voit valita kaikenlaisista haavoista: veriset tai vähemmän veriset, syvät tai pinnalliset naarmut, vampyyrin puremat, palovammat … Ja proteesien valmistamiseksi voit valita lateksista, vaahdosta tai muista materiaaleista, joiden avulla voit tehdä vähän sarvet, iholla olevat ruuvit, robottikädet, avoimet haavat, ristin muotoiset arvet ja paljon muuta. Mikä tahansa ilkikurisen mielesi kuvittelee tekevän näyttämästäsi vielä kauhistuttavamman.

Voit viimeistellä täydellisen meikkisi lisäämällä ammattimaisia tuotteita, joita käytetään jopa elokuvissa, kuten nestemäinen lateksi. Nestemäisen lateksin käyttö voi auttaa sinua saavuttamaan entistä realistisemmat haavat, arvet, palovammat ja jopa muutokset fyysisessä ulkonäössäsi luomalla syvyyttä silmien ja poskien ympärille … Yhdistämällä näitä tuotteita saat aikaan kauhistuttavamman ilmeen. Joten saat käsityksen siitä, kuinka voit käyttää tätä Halloween-meikkiä, meillä on neljä meikkausideaa, joita voit käyttää seuraavassa asussasi.

Freddy Krueger meikki

Freddy Krueger on yksi tunnetuimmista kauhuelokuvahahmoista, pääosassa Painajainen Elm Streetillä – yksi genren ikonisimmista elokuvista. Freddy Krueger-puku koostuu punaisesta ja vihreästä raidallisesta puserosta ja oikeanpuolen kädestä tehty veitsistä. Seuraavaksi, näyttääksesi häneltä, pääasia on luoda palovammojen vaikutus kasvoihin. Tässä opetusohjelmassa näet askel askeleelta, kuinka tämä saavutetaan. Pääelementti on nestemäinen lateksi, joka kuivuttuaan antaa tekoihon vaikutelman, jota voit manipuloida näyttämään haavoilta tai palovammoilta.

Zombie meikki

Täällä saavutamme täydellisen pelottavan ilmeen Halloween-zombeille. Mikä olisikaan parempi aika tulla yhdeksi heistä kuin elävien kuolleiden yönä? Tämän ilmeen saavuttamiseksi meillä on valikoima zombie-meikkiä, joissa on tekoverta, nestemäistä lateksia ja kaikenlaisia erilaisia proteeseja, joiden avulla voit simuloida haavoja, revittyä ihoa, murtuneita leukoja, silmäkuopistaan putoavia silmiä, raakaa ihoa , ja paljon enemmän. Laaja valikoima lisävarusteita levittämään paniikkia minne ikinä menetkin! Tässä opetusohjelmassa näet kuinka yhdistää lateksiproteesi ja meikki muualle kasvoillesi tappavan ja realistisen ilmeen luomiseksi. Kukaan ei usko, että oletkin vielä elossa!

Jon Snow zombie meikki

Tässä ehdotamme, että valitset tunnetun hahmon, kuten Jon Snow, Game of Thronesista ja muutettaisiin hänestä zombi, jotta tehdään kaikkiin vaikutus Halloweenina. Ensinnäkin sinun täytyy saada käsiisi Jon Snow -puku. Jälkeenpäin sinun on levitettävä zombie-meikkiä, haavoja ja tekoverta. Salaisuus on käyttää eri värejä naamioissa heikon ja ränsistyneen ilmeen luomiseksi sekä käyttää haavoja ja tekoverta. Tämän oppaan avulla voit oppia parhaat Halloween-meikkiniksit.

Deadpool meikki

Kaikista hankalin supersankari Marvelin universumissa. Mustapunaisen univormun ja hupun takana tämä hullu hahmo piilottaa kasvot, jotka ovat täysin arpien ja palovammojen peitossa. Joten miksi ei luoda jotain todella ainutlaatuista käyttämällä Deadpool-pukua ja lisäämällä meikkiä luodaksesi palanut vaikutus. Tätä varten tarvitset muovikäärettä, erityyppisiä meikkejä ja jauheita, maalia ja tietysti nestemäistä lateksia. Tämä opetusohjelma yllättää sinut ja innostaa sinua luomaan erilaisia Halloween-ulkonäköjä, joissa on haavat ja palovammat.

Horror is fun!