Skip to content

Parhaat Frozen Syntymäpäiväkoristeet! ❄

Perheen nuorimman jäsenen syntymäpäivä on tapahtuma, joka ansaitsee suuren juhlan. Ja monien syntymäpäivien ideoiden joukossa on teemajuhlat.
Jos pikkuinen tietää sanat “let it go – taakse jää!” Koko sydämellään, meillä on se mitä etsit! Kasoittain ideoita, jotka auttavat sinua järjestämään parhaimman Frozen-teeman syntymäpäiväjuhlat, jotta he voivat nauttia satumaisesta iltapäivästä.
Tässä viestissä annamme sinulle salaisuuden unohtumattoman syntymäpäivän viettämiseen Arendellessä. Se tulee olemaan jännittävää!

Uudelleen luomassa Arendellea

On erittäin tärkeää saada juhlat tuntumaan Arendellelta, kuljettaen sinut yhteen Disneyn taianomaisimpiin maailmoihin.
Jäätikön blues, loistavat kirkkaat yksityiskohdat, kuten kiiltävät jääpisarat ja valkoinen tausta lumipeiteenä. Mielikuvitus on avain!
Katso näitä upeita ideoita!

Voit sirotella vähän tekolunta pöydälle, huonekaluille ja lattialle. Viimeinen kosketus, joka yllättää ystäväsi!
Tekolumen tekeminen on helppoa, tarvitset vain sooda- ja hoitoaineen bikarbonaattia. Pane pieni bikarbonaatti soodaa kulhoon ja lisää hoitoainetta vähitellen, kunnes siitä tulee rakenteeltaan luminen. Kun olet valmis, voit pitää sitä pakastimessa juhliin asti.

Voit myös tehdä lumihiutaleita paperista tai pahvista, kuten tässä opetusohjelmassa:

Kutsut

Sinun on lähetettävä kutsuja varmistaaksesi, että vieraasi saapuvat juhliin ajoissa. Mikset antaisi Elsan, Annan tai Olafin kirjoittaa pikkuisesi ystäville? Se vie juhlat aivan uudelle tasolle.

Lisäksi, jos haluat parhaimpien “VIP-jäseniesi” tulevan, miksi et tulostaisi joitain näistä “Rook No. 17” -lipuista, jotka voit löytää verkosta, ja sisällyttää ne kutsuihisi?

Seppeleet ja Serpentiinit

Kun kutsut on lähetetty ja olet valinnut Frozen-juhlavärisi, jäljellä on vain tehdä koristelut. Älä tuhlaa koristeita: seppeleitä, serpentiinejä, pahvisia Frozen -kuvia, keskikappaleita …
Julisteita, joissa Elsa ja Anna toivottavat vieraasi tervetulleeksi juhliin, Olaf kunniavieraana …

Tai voit tehdä oman oven koristeluun Olafin kasvoista. Juuri näin:

Voit myös sisustaa jokaisen huoneen Frozen -maisemakuvilla ja seuraavilla roikkuvilla lumihiutaleilla:

Voit yhdistää Frozen -seppeleet ja -bannerit muihin riippuviin koristeisiin. kuten tupsut tai paperituulettimet väreiltään purppura, sininen, valkoinen tai jopa vaaleanpunainen.

Ilmapallot

Ilmapallot ovat aina varmoja valinta, kun on kyse talon sisustamisesta syntymäpäiväjuhlia varten. Voit tehdä sen näillä Frozen -ilmapalloilla, piirustuksilla päähenkilöistä, kuten Elsa, Anna ja Olaf.

Voit jopa yhdistää nämä Frozen -ilmapallot muihin värillisiin ilmapalloihin, kuten seppele-ehdotuksemme.

Pöytäkoristeet

Älä unohda pöydän koristelua. Arendelle-juhlatilaisuuksissa on aina runsaasti tyylikkäitä koristeita: pöytäliinat, kupit, lautaset, lautasliinat, ruokailuvälineet, pillit, keskikappaleet, hahmot, kakkujalustat … Valitse koristeiden joukosta, jotka on painettu Olafilla tai Elsalla ja Annalla elokuvista Frozen tai Frozen 2, tai yhdistä se lautasiin, kuppeihin ja lautasliinoihin yksivärisinä.
Pidä huolta yksityiskohdista ja voit luoda parhaan Frozen-juhlapöydän, jonka saatat kuvitella.

Pöytäliinat

Kupit

Lautaset

Lautasliinat

Ruokailuvälineet

Pillit

Keskikappaleet ja Koristefiguurit

Frozen Syntymäpäiväreseptit: Kakut ja Kuppikakut

Siirrytään siihen osaan, jossa kaikki laulavat hyvää syntymäpäivää syntymäpäivätytölle … Puhaltavatko he kynttilöitä kakun tai kuppikakun päältä?

Voit koristella niitä kakun päällisillä, laittaa ne ainutlaatuisiin ja koristeellisiin kakkujalustoihin pöydän keskellä tai koristella kakkua Frozen -hahmoilla. Mitä ikinä haluatkaan!

Jos haluat lisätä erityisen (ja jäisen) kosketuksen makeisiin ja juomiin jäädytetyn juhlisi aikana, olemme saaneet ideoita:

    • Aikuisille voit valmistaa sinisiä cocktaileja ”Blue Tropic” -sekoituksella, sekoitettuna ananasmehuun tai persikkalikööriin. Pienemmille saat sinisellä ruoan väriaineen veteen lisättynä ”jäädytetyn” ilmeen.

    • Voit käyttää gelatiinia myös näiden makeiden sinisten jääkuutioiden valmistukseen:

Juhlat alkakoon!

Kun kaikki on valmista, sinun tarvitsee vain rentoutua ja pitää hauskaa!
Voit valmistaa vieraille hyviä herkkupusseja tai rasioita, joissa on Frozen-hahmojen naamiot:

Voit myös jakaa vieraille tiaarat, jotta he tuntevat olevansa prinsessoja, kuten Elsa ja Anna:

Jotta voisit saada irti mahdollisimman paljon juhlista, meillä on myös ehdotuksia peleistä:

1. Hanki Frozen Piñata

Syntymäpäiväjuhlat eivät ole juhlat, ennen kuin sinulla on piñata! Meillä on kasoittain malleja, joista valita, täytä vain lahjoilla, makeisilla ja konfeteilla!

2. Haluatko tehdä Lumiukon?

Jos olet käyttäny hetken lumen tekemiseen, ota se käyttöön ja tee oma Olaf. Tai jos et halua sotkea taloa, voit tulostaa tämän ainutlaatuisen ja hauskan Olaf-leikkauksen, jotta pienet voivat tehdä oman lumiukkonsa tai he voivat pelata porkkananenä lumiukolle -peliä.

3. Väritä Suosikki Hahmosi

Jos pienet rakastavat värittää, sitten vaan lyijykynät ja huopakynät valmiiksi!

Frozen Puvut

Ei ole parempaa aikaa pikkuisellesi muuttua jääprinsessaksi kuin hänen omana syntymäpäivään. Ja et löydä mitään parempaa kuin nämä Frozen-puvut, olipa kyse sitten Elsa- tai Anna-mekosta, Frozen 2 tai jopa Frozen -fevermekosta, meillä on ne kaikki.

Ja siinä kaikki! Toivomme, että nämä ideat ja neuvot Frozen -teemapäivän juhlimisesta auttavat sinua valmistamaan täysin maagisen juhlan.

Have fun!