Skip to content

Kuinka järjestät parhaan LOL Surprise -syntymäpäivän?

Jos lapsesi syntymäpäivä on tulossa ja mietit, millaista juhlia järjestää, olemme täällä auttamassa. Nyt on helppo järjestää LOL Surprise -syntymäpäivä!
Mutta mikä on LOL Surprise? Ja mitä sinun tulisi pitää mielessä järjestäessäsi syntymäpäiväjuhlia teemalla lapsillesi? Mennään läpi askel askeleelta.

Mikä on LOL Surprise? Mikä on sen menestyksen salaisuus?

LOL Surprise on pieniä nukkeja, joilla on suuret silmät, ja ne tulevat pallossa, joka on kääritty värillisen paperin kerroksiin ja peitetty piirroksin. Nukkejen lisäksi ne sisältävät myös pieniä lisävarusteita.
Viimeisen 3-4 vuoden aikana LOL Surprise -nukeista on tullut yksi suosituimmista lasten leluista. Sen nimi, jonka aluksi saatat ajatella, tulee lyhenteestä LOL (laugh out loud = nauraa ääneen), jota käytetään sosiaalisessa mediassa kuvaillen naurua, tosiasiassa tarkoittaa ”little outrageous little” (suom. “vähän törkeää vähän”, selittää sen luojat.
Menestyksen salaisuus on epäilemättä yllätystekijä. Ulkopuolelta sinulla ei ole aavistustakaan, minkä nuken tai lisätarvikkeita saat, eikä lapset pidä mitään muusta yhtä paljon kuin hyvästä yllätyksestä! Odotus ja jännitys siitä, että he saavat mitä haluavat, lisäävät itse yllätykseen.

Järjestämässä LOL Surprise syntymäpäiviä

Kun olet valinnut nämä hauskat nuket teemaksi, on aika alkaa saada tämä syntymäpäiväjuhlat valmiiksi. On olemassa monia asioita, jotka sinun on pidettävä mielessä varmistaaksesi, ettei mitään unohdeta.

Kutsut

Ensimmäinen tehtävä on kutsua kaikki syntymäpäivätytön tai -pojan ystävät. Ja mikä olisi parempi tapa tehdä se kuin käyttämällä joitain teemasyntymäpäiväkutsuja. Täällä Funideliassa meillä on upeita LOL Surprise -kutsuja, jotka voit tehdä henkilökohtaisemmiksi ja lähettää kaikille heidän ystävilleen. Muista lisätä päivämäärä, aika ja tapahtuman sijainti, jotta kukaan ei unohda.

LOL Surprise -sisustukset

Seuraava vaihe on päättää LOL Surprise -syntymäpäiväkoristeista. Älä unohda, että sinun on koristettava koko tapahtumapaikka sekä pöydät, joissa vieraat istuvat syömään ja juomaan. Nämä ovat tärkeimmät asiat, jotka on pidettävä mielessä:

    • Tapahtumapaikan sisustus: Älä unohda seppeleitä, ilmapalloja ja kaikenlaisia roikkuvia koristeita tätä syntymäpäivää varten. Voit myös tulostaa erityisiä julisteita juhliin.

Koristeista ei tarvitse huolehtia. Meillä on kimppuja folio-LOL-nukkeilmapalloja, jotka koostuvat kahdesta tähdenmuotoisesta ilmapallosta, kahdesta pyöreästä ilmapallosta, joissa on kuvia nukeista, ja jopa pienestä LOL Surprise muotoisesta ilmapallosta! He rakastavat sitä.

    • Pöytä- ja koriste-esineet: Kaikkien tulisi olla yhteensopivia tänä tärkeänä LOL Surprise -syntymäpäiväjuhlana. Mikä olisi parempaa kuin lautaset, kupit, lautasliinat, ruokailuvälineet ja jopa pöytäliinat kaikki yhteensopivina muiden koristeiden kanssa.

Halutessasi voit käyttää yksivärisiä astioita, jotka vastaavat LOL Surprise -koristeita: pinkki, turkoosi, violetti …

Ruokaa, juomaa ja hauskoja pelejä

Ainoana jäljellä on viimeinen vaihe, ruoan ja juomien valmistus syntymäpäiväjuhlia varten. Vesi, mehu ja virvoitusjuomat vanhemmille lapsille toimivat hyvin. Kun kyse on ruoasta, parasta on yhdistää suolaisia välipalaruokia, voileipiä ja leivonnaisia kaikille, joilla on makea hammas. On tärkeää pitää aina mahdolliset allergiat tai intoleranssit mielessä valmistettaessa ruokaa juhliin.

Kruunaamishetki on tietysti, kun kakku saapuu ja pikkuinen puhaltaa kynttilät. Tässä on hauskoja esimerkkejä kauniista LOL Surprise -kakuista.

Lopuksi voit tehdä joitain pelejä lapsille. Ehkä ripusta yksi tai kaksi piñataa, jotta he voivat rikkoa ne palkintoja haaliessaan. Yksi hieno idea on tehdä LOL Surprise -paketti jokaiselle vieraalle, mutta saadakseen ne heidän täytyy selvitä erilaisista testeistä ja vihjeistä. Tällä tavoin voit luoda uudelleen saman yllätystehosteen, joka on tehnyt näistä nukeista niin suosittuja!

Have fun…and LOL!