Skip to content

Miraculous Ladybug -syntymäpäiväjuhla

Haluatko yllättää lapsesi Ladybug -syntymäpäiväjuhlilla, heidän suosikkisarjallaan? Jos he rakastavat Ladybugin ihmeellisiä seikkailuja, olet oikeassa paikassa. Aiomme luoda unohtumattoman syntymäpäivän, jonka keskellä ovat Ladybug -koristeet. Älä huoli, myös Cat Noir kutsutaan.

Ladybug -syntymäpäivien kutsut

Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on lähettää kutsut juhliisi. Pinterestistä löytyy paljon inspiraatiota, Ladybug siluetteista kutsuihin, joissa on hahmoja pikkuistenne suosikkisarjoista: Ladybug ja Cat Noir.

Ladybug -syntymäpäiväjuhlan koristeet

Katsotaanpa nyt syntymäpäiväjuhlapaikkasi koristelua.
Punainen ja musta ovat hahmon värejä. Laita seiniin joitain teemalla tehtyä lippukoristelua ja koristele ilmapalloilla. Voit täydentää teemakoristeluasi lohkoväreillä (tietysti punaisella ja mustalla).

Pöytäkoristelut

Täällä on kaikki pöydälle tarvitsemasi syntymäpäiväkoristeet: pöytäliina, lautasliinat, lautaset ja kupit.

Ladybug -lahjat ja pelit

Vieraidesi tuomien lahjojen lisäksi voit myös jakaa jotain pientä, kuten makeispussit, jotka he voivat viedä kouluun, tai pieniä rasioita, jotka he voivat viedä kotiin juhlien jälkeen.

Ja mitä jokainen hyvä syntymäpäiväjuhla tarvitsee? Pelejä. Makeisilla ja palkinnoilla täytetyistä piñaatoista naamioihin tai asusteisiin, joilla he voivat leikkiä, kuten juhlahatut, joissa on Ladybug -hahmoja.

Pikkuisilla on huippukivaa juhlissa värittämällä nämä Ladybug -kuvat, jotka he voivat viedä kotiin heidän kanssaan muistoksi juhlan jälkeen laittaakseen huoneeseensa

Reseptit ja syntymäpäiväkakku

Mikään syntymäpäiväjuhla ei ole täydellinen ilman kakkua (tai kuppikakkuja), joten on aika päästä työskentelemään tämän kauniin punamustan luomuksen parissa. Katso näitä ideoita ja kerro meille, jos kuola ei valu pitkin suupieliäsi …
Ja jos et ole kakkutyyppiä, jotkut kuppikakut voisivat olla myös hyvä ratkaisu. Niitä on helppo koristella käyttämällä Ladybug ja Cat Noir -värejä ja -symboleja.

Viimeinen silaus: Ladybug ja Cat Noir -puvut

Pukeutumisen aika on tullut. Ladubug -puku antaa pikkuisesi muuntautua rohkeimmaksi supersankariksi koko Pariisissa. Ja Ladybug -peruukissa ne näyttävät aivan kuin Marinette.

Tietysti he tarvitsevat myös Tikkiä, kwamia, voittaakseen Hawk Mothin akumat ja Ladybugin yoyon, jotta he voivat vapauttaa voimansa.

Mutta Ladybug ei voi voittaa Hawk Mothia yksinään, hän tarvitsee Cat Noirin apua. Jos pikkuinen olisi mieluummin Adrien (Cat Noir), hän voi käyttää tätä Cat Noir -pukua.

Kaksi pientä ovat niin innostuneita näyttäessään aivan kuin Ladybug ja Cat Noir.

Nyt olet saanut kaiken valmiiksi, voit nauttia uskomattomista Ladybug -syntymäpäiväjuhlista. Pidä hauskaa maukkaimpien ja kauneimpien kakku- ja leivonnaisreseptien valmistelussa sekä syntymäpäiväjuhlapaikan koristelussa. Tikki power up!

Have fun!