Skip to content

Minni Hiiri Syntymäpäivä: Koristeideoita

Minni Hiiri -syntymäpäivän viettäminen kotona vie hieman aikaa, mutta sen ei tarvitse olla monimutkaista. Pienet voivat auttaa syntymäpäiväkoristeiden ja helppojen reseptien kanssa, joiden tekeminen on heistä hauskaa.
Auttaaksemme sinua, esittelemme sinulle joitain Minni Hiiri -koristeita, hauskoja reseptejä ja tietysti parhaimpia Minni Hiiri -juhlapukuja ja -tarvikkeita.

Minni -syntymäpäiväjuhlien kutsut

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on tehdä kutsuja juhlavieraille. Et halua kenenkään jäävän pois, eikö niin? Valittavana on paljon Minni Hiiri -syntymäpäiväkutsuja.

Voit myös saada inspiraatiota Pinterestistä ja tehdä näitä itse pienempien avustuksella.

Minni -syntymäpäiväkoristeet

Ensinnäkin, sinun on mietittävä sisustusta päähuoneessa, jossa juhlia juhlitaan.

Seppeleitä, ilmapalloja, julisteita ja pahvista leikattuja kuvia seinien, katon ja muiden talon osien tai huoneen koristamiseen, jota käytät juhliin.

Voit lisätä silkkipaperitupsuja ja värikkäitä ilmapalloja Minni-aiheisiin koristeisiin punaisena, valkoisena, mustana tai vaaleanpunaisena.

Minni -pöytäkoristeet

Syntymäpäivän lounaspöydän asetteluun on monia eri tapoja. Voisit perustaa karkkipatukkatyylisen pöydän, jossa voit laittaa ruokaa ja juomia, joita vieraat voivat omatoimisesti hakea, tai voit asettaa klassisen pöydän, jonka ympärillä kaikki istuvat.
Tämä riippuu kutsumiesi vieraiden lukumäärästä ja siitä, kuinka vanhoja he ovat. Ehkä nuoremmat olisivat mieluummin istumassa ystäviensä kanssa. Riippumatta juhlaideoistasi, tässä on kaikki mitä tarvitset: lautaset, kupit, pöytäliinat ja kaikki Minni-astiat ja -välineet, joten he eivät jätä mitään lautasilleen.

Minni -lahjoja ja syntymäpäiväpelejä

Sen lisäksi, että vieraasi tuovat lahjoja, voit myös antaa juhlissa jotain pientä, kuten makeispussit kouluun vietäviksi tai pikkurasioita, jotka he voivat viedä kotiin juhlien jälkeen.

Ja mitä jokainen hyvä syntymäpäiväjuhla tarvitsee? Pelejä. Makeisista täytetyistä piñatoista naamioihin ja tarvikkeisiin, kuten Minni Hiiri -korvien, juhlahattujen, juhlatuulettimien tai jopa valokuvauskopin, jotta he voivat ottaa hauskoja kuvia ystäviensä kanssa.

Pienet voivat myös viihdyttää itseään värittämällä kuvia tai tekemällä omia Minni Hiiri -korviaan.

Minni -syntymäpäiväreseptit: kuppikakut ja kakku

Yllättääksesi vieraasi ja saadaksesi heidän kuolan valumaan, voit tehdä reseptin, jonka on Minni Hiiri on inspiroinut. Laita makeiset tai kakut koristeelliseen pohjaan näin.

Voit tehdä keksit Disney-hiiren muodossa – parasta on niiden koristelu.
Entä jos teet kuppukakkuja ja lisäät päälle pari minikeksiä Minnin korviksi?
Ja jos osoittautuu, että leivonta on salainen intohimosi, uskaltaudu tekemään teemakakku, joka hämmästyttää kaikki juhlissa.
Mutta ennen kaikkea älä unohda kynttilöitä, jotta pieni syntymäpäiväpoika tai tyttö saa toivoa! Ne voivat olla numerokynttilöitä tai koristekynttilöitä, joissa on Minni Hiiri -teema.

Minni Hiiri -puvut

Viimeisenä kosketuksena Minni Hiiri -juhlissa, et voi unohtaa Minniä itseään!
Tässä ovat parhaat Minni- ja Mikki Hiiri -asut. Koska mitä suosikkihiiremme tekisi ilman hänen ikuista rakkauttaan, Mikki?
Pukeutukaa kavereidesi kanssa Minni- ja Mikki-juhliin. Katso tämä opetusohjelma kuinka pukeutua kuten Minni Hiiri, mikä antaa sinulle paljon ideoita. Sinulla tulee olemaan hauskaa!

Meillä on Minni- ja Mikki-puvut joka koossa:

Minni -puvut tytöille ja naisille

Mikki -puvut pojille ja miehille

Minni -lisätarvikkeet

Muista, että Mikki- tai Minni-pukuasi varten tarvitset korvat (ja Minnin tapauksessa hienon polkkapilkkuisen rusetin), mustan nenän ja valkoiset käsineet.

Nautitko ideoistamme? Toivomme, että pidät uskomattoman Minni Hiiri -syntymäpäivän ja pidät hauskaa juhlien ystäviesi kanssa kaikissa Disney-puvuissa, joita olemme sinulle näyttäneet. Koristeet, lahjat ja reseptit. Siinä on kaikki mitä tarvitset juhliin!

Have fun!